Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.05.2010, 22:11:08
kiralina kiralina is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Si un duh foarte puternic e cela ce te face sa nu crezi si iti sadeste deznadejdea. Foarte multi sunt prinsi in mreaja lui.
Am invatat in timp ca dracii sunt experti in a te orbi,a te face sa vezi lucrarea lor acolo unde e lucrarea lui Dumnezeu!a ingrijoreaza atitudinea lui danut de a nu lasa poarta deschisa lui Dumnezeu nici o farama!e ca si cum ar vrea a spune ca Dumnezeu nu e in stare de nimic!
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 22:13:12
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kiralina Vezi mesajul
de unde stii ca nu e semn de la Dumnezeu?de unde stii?vreau argumente solide.....am vorbit nu cu un preot,ci cu mai multi.cunoscandu-mi viata,mi-au zis:nu ma mir!atat!nu mai polemizez cu tine!s-ar putea sa ai un duh care sa nu te lase sa crezi ca e posibil asa ceva!
Pur si simplu nu imi inspira asta... ma pot insela...

si ce au zis preotii ca inseamna sau ar putea insemna?
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 22:15:23
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Pur si simplu nu imi inspira asta... ma pot insela...

si ce au zis preotii ca inseamna sau ar putea insemna?
las-o balta!am dat deja raspunsul!
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 22:19:41
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Citat:
las-o balta!am dat deja raspunsul!
Eu unul nu cred ca ai mare sansa gasesti mare ajutor pe forum atunci cand vine vorba de un semn, aparitie.

Zici "Astazi mi-a aparut desenata o cruce pe tavan" si o sa primesti tot felul de raspunsuri:

"Nu te cred", "Minti", "Poate ai facut-o tu din greseala", "Nu a desenat-o careva?", "Hai sa gandim rational", "Sigur exista o explicatie logica", "S-o fi furisat vecinul de la 3 si ti-a pus-o acolo cat dormeai ca sa rada de tine" s.a.m.d.
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 22:23:20
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Eu unul nu cred ca ai mare sansa gasesti mare ajutor pe forum atunci cand vine vorba de un semn, aparitie.

Zici "Astazi mi-a aparut desenata o cruce pe tavan" si o sa primesti tot felul de raspunsuri:

"Nu te cred", "Minti", "Poate ai facut-o tu din greseala", "Nu a desenat-o careva?", "Hai sa gandim rational", "Sigur exista o explicatie logica", "S-o fi furisat vecinul de la 3 si ti-a pus-o acolo cat dormeai ca sa rada de tine" s.a.m.d.
stiu,dar nu ptr acestia am postat,ci ptr cei ca tine,iustin , annajanette si putinii ca voi,care
ii dati o sansa lui Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 22:35:01
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Implicit

Nu te-au multumit raspunsurile preotilor de ai postat si pe forum?Personal nu sunt omul care respinge orice din start... Ai vazut ca ti-am pus intrebari, inainte... dar cu cat mai mult mi-ai raspuns cu atat mi-a inspirat tot mai putin posibilitatea de a fi un semn dumnezeiesc, ba chiar de a fi un semn paranormal.Cred ca explicatia aici poate fi si una rationala... nu trebuie neaparat cautata pe taramul paranormalului.Nu mai tanji atata dupa paranormal... Cat despre semn vad ca te-a agitat si nelinistit, ori daca ar fi sa fie semn paranormal lucrul acesta este rau.Vezi ca si Scriptura zice : Cercetati duhurile si nu dati crezare oricarui duh...
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 22:40:16
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Nu te-au multumit raspunsurile preotilor de ai postat si pe forum?Personal nu sunt omul care respinge orice din start... Ai vazut ca ti-am pus intrebari, inainte... dar cu cat mai mult mi-ai raspuns cu atat mi-a inspirat tot mai putin posibilitatea de a fi un semn dumnezeiesc, ba chiar de a fi un semn paranormal.Cred ca explicatia aici poate fi si una rationala... nu trebuie neaparat cautata pe taramul paranormalului.Nu mai tanji atata dupa paranormal... Cat despre semn vad ca te-a agitat si nelinistit, ori daca ar fi sa fie semn paranormal lucrul acesta este rau.Vezi ca si Scriptura zice : Cercetati duhurile si nu dati crezare oricarui duh...
nu m-a agitat nimic,m-a entuziasmat!am scris din dorinta de a impartasi,dar nu celor ca tine!preotii au limitele lor,nu au raspuns la orice!iar eu stiu ca iepurele sare de unde nu te astepti,explicatia poate veni de oriunde...la revedere,danut!si intreaba-te:daca tu ai gasi o palma langa un crucifix,ai lua un burete sa stergi pata?
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 22:48:45
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Implicit

Citat:
nu m-a agitat nimic,m-a entuziasmat!am scris din dorinta de a impartasi,dar nu celor ca tine!preotii au limitele lor,nu au raspuns la orice!iar eu stiu ca iepurele sare de unde nu te astepti,explicatia poate veni de oriunde...la revedere,danut!si intreaba-te:daca tu ai gasi o palma langa un crucifix,ai lua un burete sa stergi pata?
Ce parere ai de: gasirea Sf.Cruci intr-un cartof?
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 22:50:44
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirabela Vezi mesajul
Ce parere ai de: gasirea Sf.Cruci intr-un cartof?
O fi vreun viermisor mai evlavios pe la ferma unde o crescut cartofu
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 22:51:26
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Implicit

Esti cam tulburata... si nelinistita... ai o stare tulbure... daca te preocupa asa de tare roaga-te lui Dumnezeu cu privire la asta, sa-ti lamureasca de e semn divin , de la diavol sau de nu e nici un fel de semn, si in caz de e semn de la El sa-ti lamureasca ce vrea sa-ti transmita prin semnul acela...

Eu nu te pot ajuta... si vad ca reply-urile mele te irita... asa ca nu am sa-ti mai raspund ... pace... Domnul cu tine, si sa-ti descopere si sa-ti lamureasca ceia ce te preocupa... Iar de e semn divin, sau ai sa afli ce e, atat am sa te rog sa postezi aici ca sa vad si eu...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De asta ce ziceti? Din vest ne vin "bunatatile"!!! Adriana Cluj Stiri, actualitati, anunturi 79 12.07.2012 08:27:10
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? Raul Ortodox Secte si culte 120 28.05.2011 01:21:11
De asta ce ziceti? Vor sa schimbe si data Pastelui :( BogdanF2 Generalitati 41 10.10.2010 22:43:21
Am trait s-o aud si pe asta... antiqu Generalitati 89 18.01.2010 17:03:11
ce ziceti de luca 19:27 jezisovi_pivo_nelej Din Noul Testament 10 28.01.2007 01:29:22