Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.05.2010, 10:51:41
gibilan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Asta e jignire?
Dar ce faci tu cum se numeste?
dl.dumitru in viata sa Dl IISUS aicia pe pamint in momente critice le-am putea spune,cind a luat decizii exemplare[la templu cu biciul de fringhie,blestemarea smochinului neroditor]de multe ori si noi in viata trebuie sa luam niste decizii mai aspre,daca voi sectari ati fi mai bine simtiti ca doar vedeti ca numai dezordine faceti pe forum si discutii sterile de citeva pagini,si vati retrage usurel pe forumurile voastre,ati face un lucru util si ati da dovada si de putin bun simt.nu mai asteptati sa va mai spuna cineva ,asa cum si lui nebunul de arie ia spus SF.Nicolaie ,la inceput ia spus frumos apoi ia dat si o palma voi sectarii urmasii lui arie ce asteptati?eu va rog frumos si respectuos:Toti mucarii[sectari]afara de pe forum aci ar trebui discutate probleme ziditoare de suflet si nici-decum discutii sectaresti goale de esenta[ne invirtim precum ciinele in jurul cozii]de zici ca nu e forum ortodox.migratori nici-odata nu au fost bine primiti de acest popor pe care doar credinta cea dreapta a mosilor si stramosilor ia tinut si il va tine in picioare.
Vechi 06.05.2010, 10:57:03
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
... daca voi sectari ...
Accept orice, dar nu sa ma faci sectar.
Vechi 06.05.2010, 11:03:05
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
dl.dumitru in viata sa Dl IISUS aicia pe pamint in momente critice le-am putea spune,cind a luat decizii exemplare[la templu cu biciul de fringhie,blestemarea smochinului neroditor]de multe ori si noi in viata trebuie sa luam niste decizii mai aspre,daca voi sectari ati fi mai bine simtiti ca doar vedeti ca numai dezordine faceti pe forum si discutii sterile de citeva pagini,si vati retrage usurel pe forumurile voastre,ati face un lucru util si ati da dovada si de putin bun simt.nu mai asteptati sa va mai spuna cineva ,asa cum si lui nebunul de arie ia spus SF.Nicolaie ,la inceput ia spus frumos apoi ia dat si o palma voi sectarii urmasii lui arie ce asteptati?eu va rog frumos si respectuos:Toti mucarii[sectari]afara de pe forum aci ar trebui discutate probleme ziditoare de suflet si nici-decum discutii sectaresti goale de esenta[ne invirtim precum ciinele in jurul cozii]de zici ca nu e forum ortodox.migratori nici-odata nu au fost bine primiti de acest popor pe care doar credinta cea dreapta a mosilor si stramosilor ia tinut si il va tine in picioare.
Pana una, alta, voi nu sunteti nici Iisus si nici Sf Nicolae.

Daca vrei sa sa nu ramana decat ortodocsi pe forum, va trebui sa militezi pasnic.
Ce e aia "mucari"?
Te-am jignit eu cu ceva?
Vechi 06.05.2010, 11:04:17
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
Nu ai vrea sa iei tu o decizie exemplara si sa mai pui putin mana pe carte?

Ti-as recomanda Sfanta Scriptura si Gramatica Limbii Romane.
Vechi 06.05.2010, 11:47:17
angel4ver angel4ver is offline
Banned

Data înregistrării: 13.03.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Pe forumul de atei banarea este insotita de explicatiile admin-ului. Daca gasesti o banare motivata de faptul ca utilizatorul este crestin (sau orice alt fel de credincios), eu sunt de acord sa ma banati pe acest forum. Eu am vazut doar crestini banati pentru injuraturi si alte exprimari regretabile.
am intrebat. nu am de unde sa stiu. doar am spus mai sus ca nu am intrat pe un forum de atei sau pentru alte religii protestante/neoprotestante. asta e singurul pe care am intrat.
lol, acum se recomanda GALR =)))
deja deviati de la subiect :-j
Vechi 06.05.2010, 12:36:40
gibilan
Guest

Implicit

Citat:
Accept orice, dar nu sa ma faci sectar.
pai dragul meu eu nu te fac sectar ca te-ai facut dumneata singur mergind la secta.deci vina nu este a mea iti apartine.
Vechi 06.05.2010, 12:38:45
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
pai dragul meu eu nu te fac sectar ca te-ai facut dumneata singur mergind la secta.deci vina nu este a mea iti apartine.
Au au nu va luati de Dumitru ca va tau
Glumesc, dar el nu e sectar :) Se declara necredincios.
Vechi 06.05.2010, 12:40:28
gibilan
Guest

Implicit

Citat:
Pana una, alta, voi nu sunteti nici Iisus si nici Sf Nicolae.

Daca vrei sa sa nu ramana decat ortodocsi pe forum, va trebui sa militezi pasnic.
Ce e aia "mucari"?
Te-am jignit eu cu ceva?
parintele Arsenie Boca ii numea mucarii pe cei ce sunt sectari si nu au nici-o legatura cu credinta neamului.
Vechi 06.05.2010, 12:46:02
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Auzi bai baiatule, mai intai intereseaza-te cand faci asemenea afirmatii.
De unde ai dedus asta?
Eu cred ca sectar esti tu, pentru ca nici tu nu ti-ai afisat credinta.
Ti-e rusine cu ea?
Vechi 06.05.2010, 12:47:54
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Au au nu va luati de Dumitru ca va tau
Glumesc, dar el nu e sectar :) Se declara necredincios.
M-am nascut ortodox si mi-am trait perioada de credinta in Biserica Ortodoxa.
Niciodata nu am avut de a face cu sectele.
Dar e usor sa arunci cuvinte.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciuni pentru atei. cod_gabriel Generalitati 48 11.08.2014 07:25:49
Despre atei si scopul lor pe acest forum neica_nimeni_altul Teologie si Stiinta 332 05.09.2011 15:04:32
Pentru atei xanixade Teologie si Stiinta 84 06.04.2011 19:24:36
Cuvant pentru atei dobrin7m Generalitati 179 14.03.2011 10:03:30
atei rightful8912 Generalitati 646 05.08.2010 11:15:28