![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
dl.dumitru in viata sa Dl IISUS aicia pe pamint in momente critice le-am putea spune,cind a luat decizii exemplare[la templu cu biciul de fringhie,blestemarea smochinului neroditor]de multe ori si noi in viata trebuie sa luam niste decizii mai aspre,daca voi sectari ati fi mai bine simtiti ca doar vedeti ca numai dezordine faceti pe forum si discutii sterile de citeva pagini,si vati retrage usurel pe forumurile voastre,ati face un lucru util si ati da dovada si de putin bun simt.nu mai asteptati sa va mai spuna cineva ,asa cum si lui nebunul de arie ia spus SF.Nicolaie ,la inceput ia spus frumos apoi ia dat si o palma voi sectarii urmasii lui arie ce asteptati?eu va rog frumos si respectuos:Toti mucarii[sectari]afara de pe forum aci ar trebui discutate probleme ziditoare de suflet si nici-decum discutii sectaresti goale de esenta[ne invirtim precum ciinele in jurul cozii]de zici ca nu e forum ortodox.migratori nici-odata nu au fost bine primiti de acest popor pe care doar credinta cea dreapta a mosilor si stramosilor ia tinut si il va tine in picioare.
|
|
||||
|
||||
![]()
Accept orice, dar nu sa ma faci sectar.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca vrei sa sa nu ramana decat ortodocsi pe forum, va trebui sa militezi pasnic. Ce e aia "mucari"? Te-am jignit eu cu ceva? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ti-as recomanda Sfanta Scriptura si Gramatica Limbii Romane. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
lol, acum se recomanda GALR =))) deja deviati de la subiect :-j |
|
|||
|
|||
![]()
pai dragul meu eu nu te fac sectar ca te-ai facut dumneata singur mergind la secta.deci vina nu este a mea iti apartine.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Glumesc, dar el nu e sectar :) Se declara necredincios.
|
|||
|
|||
![]()
parintele Arsenie Boca ii numea mucarii pe cei ce sunt sectari si nu au nici-o legatura cu credinta neamului.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De unde ai dedus asta? Eu cred ca sectar esti tu, pentru ca nici tu nu ti-ai afisat credinta. Ti-e rusine cu ea? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Niciodata nu am avut de a face cu sectele. Dar e usor sa arunci cuvinte. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 15:04:32 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
atei | rightful8912 | Generalitati | 646 | 05.08.2010 11:15:28 |
|