![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Care credeti ca sunt calitatile tinerilor de astazi? ca de criticat ii cam critica toti, cred ca trebuie sa vedem si latura pozitiva.
Eu cred ca sunt mult mia bine pregatiti decat cei de alta data si mai deschisi sufleteste! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deschisi sufleteste?, ce vad sunt tineri foarte opinionati, plini de ei, si de parereile care le au in legatura cu TOTUL. Au aparut Atotstiutorii, si tineri si batrini iar acest lucru nu stiu daca ajuta deschiderii sufletului,... conform scrierilor patristice, nu. |
|
|||
|
|||
![]()
Mandria a fost dintotdeauna, nu cred ca e o noutate. La tineri am putea vorbi mai mult de teribilism la o anumita varsta, iar mai tarziu dupa 20 de ani abia putem vorbi de o mandrie asa ca la carte. Important e cauza pentru care ei se formeaza asa.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Chiar crezi ca ma cunosti asa de bine Cristiane? Se vede ca te-am speriat rau de tot. Dar eu credeam ca esti un BOSS!
Vei gasi la Pildele lui Solomon ca "mai mult pretuieste o dojana pe fata decat o dragoste ascunsa". Si daca tu ai fost asa dur cu parintele si maicutele de la Tanacu, ai primit dupa inima ta. Tu stii ca si ei sunt niste tineri? Mie mi se rupe inima pentru ei iar tu ii pui la zid, ba esti convins ca si Dumnezeu o va face. Oare pentru ei nu e pocainta? Te invit din nou la manastirea noastra si te vei convinge cu varf si indesat ca suntem inconjurati de tineri... cuminti, care nu judeca dupa aparente. Eu sunt chiar ghidul manastirii, ceea ce inseamna ca nu sunt asa fioros cum imi faci reclama. Eu imi cer iertare daca te-am suparat. Ma ierti? Dar iarta-i si pe cei de la Tanacu si roaga-te pentru ei. Eu cred ca maicutele care au ajuns sa fie inchise deoarece AU FACUT ASCULTARE sunt in randul marturisitorilor daca vor rabda pana la sfarsit. Sper sa nu gresesc prea tare. Fiorosul si durul ieromonah Andrei. |
|
|||
|
|||
![]()
Chiar crezi ca ma cunosti asa de bine Cristiane? Se vede ca te-am speriat rau de tot. Dar eu credeam ca esti un BOSS!
Vei gasi la Pildele lui Solomon ca "mai mult pretuieste o dojana pe fata decat o dragoste ascunsa". Si daca tu ai fost asa dur cu parintele si maicutele de la Tanacu, ai primit dupa inima ta. Tu stii ca si ei sunt niste tineri? Mie mi se rupe inima pentru ei iar tu ii pui la zid, ba esti convins ca si Dumnezeu o va face. Oare pentru ei nu e pocainta? Te invit din nou la manastirea noastra si te vei convinge cu varf si indesat ca suntem inconjurati de tineri... cuminti, care nu judeca dupa aparente. Eu sunt chiar ghidul manastirii, ceea ce inseamna ca nu sunt asa fioros cum imi faci reclama. Eu imi cer iertare daca te-am suparat. Ma ierti? Dar iarta-i si pe cei de la Tanacu si roaga-te pentru ei. Eu cred ca maicutele care au ajuns sa fie inchise deoarece AU FACUT ASCULTARE sunt in randul marturisitorilor daca vor rabda pana la sfarsit. Sper sa nu gresesc prea tare. Fii convins ca nu vei gasi prea multa dreptate in lumea asta. Fiorosul si durul ieromonah Andrei. |
|
|||
|
|||
![]()
Citat Cozia: "Au aparut Atotstiutorii"
Am mai citit pe acest forum despre acesti "atotstiutori", dar nu inteleg la cine se refera. De fapt la cine te referi, Cozia? |
|
|||
|
|||
![]()
eu consider ca avem nevoie aici pe forum de oameni ca ierom. andrei pt a ne invata ceea ce noi nu cunostem, pt a ne trage de maneca sau de urechi cand gresim, dar daca unii din noi( IERTARE EU SUNT CEA DINTAI) sunt prea mandri sa accepte ajutorul lor, asta nu inseamna ca ei trebuie sa renunte la acest forum..ii rugam sa ne daruiasca si noua din multa lor dragoste si intelepciune sa ajutam tinerii sa isi cunoasca credinta crestin ortodoxa!! numai asa vom ramane uniti avem nevoie de oameni care sa cunoasca cu adevarat dogmele si canoanele sa nu ii alungam fratilor sa ii primim cu dragoste
|
|
|||
|
|||
![]()
cat despre titlu biserica si tinerii, da sunt mult mai receptivi, dar ei trebuiesc ajutati sa isi umple golurile din inimle lor CU HRISTOS si asta nu este numai datoria bisericii este datoria noastra a tuturor
|
|
|||
|
|||
![]()
Si cum ii ajutam? Haideti sa gasimi solutii concrete....daca ar fi sa ne ocupam noi de aceasta problema, ce am face mai intai?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pentru tinerii care au probleme cu babutele din biserica | eduardd | Reguli in Biserica | 21 | 22.09.2010 14:33:14 |
tinerii de azi | ionyk | Generalitati | 34 | 22.03.2010 20:06:25 |
tinerii | cristiboss56 | Generalitati | 19 | 08.05.2008 18:49:21 |
Copiii, tinerii si Biserica | irina77 | Generalitati | 16 | 20.10.2007 23:09:38 |
DIALOG CU TINERII | Laurentiu | Generalitati | 8 | 11.12.2006 01:00:59 |
|