![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum ar fi ca Remus Cernea impreuna cu Marian Bataiosu sa ajunga in turul doi? :))
|
|||
|
|||
![]()
A nu te duce la vot e cea mai proasta solutie....a te duce la vot si a-l amana e cea mai buna atunci cand nu ai ce alege. Un vot alb este egal cu un vot pro unuia dintre candidati. Te intereseaza, nu te intereseaza circul, ca sa citez una dintre primele postari....lipsa de la vot este egala cu prezenta si votul pt exact cine nu ne dorim sa iasa presedinte.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
vroiam sa zic anula (adica apune stampile peste toti cansidatii sau 2, 3).....in loc de amana, scuze
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce parere aveti despre Corneliu Vadim Tudor?Mie mi se pare un om corect,care graieste mult adevar dar care are un defect moral,este prea impulsiv.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mie mi se pare ca am sari din lac in put.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mi-e mila de noi... Nu prea avem de unde-alege... Dar nu-l mai vreau pe Basescu!... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Dupa 5 ani in care Basescu a ras de noi si si-a batut joc de tara asta...Cine doreste pe Basescu la conducere insemna ca inchide ochii la mandatul de toata jena pe care l-a avut Basescu plus multe acte de frauda cat a bagat in traista dragul nostru de base......Singurul capabil si serios si pe drept care merita sa fie presedinte Crin Antonescu uitati-va la dezbatere dintre cei doi si va convingeti cine merita sa fie presedinte si cine nu...Crin Antonesc presedinte,nu sunt pnelist dar cred ca el e singurul capabil sa scoata tara din criza asta politica si economica la ora actuala serios si care gandeste in perspectiva pe cand altii se gandesc doar sa fure...
Crin Antonescu presedinte! |
|
||||
|
||||
![]()
pierdere de timp; mafia nu doarme; in schimb, multi dintre noi dorm. sau au fost aburiti (de aceeasi mafieinternationala si bipolara)
Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
mi-e teama ca nici cu altul nu se va schimba ceva in ultimul timp s-a inradacinat ideea ca nu se poate reusi in viata decat latrand sau muscand fiecare pe cont propriu conteaza numai interesul personal nepotismele sunt la ordinea zilei nedreptatea e la ea acasa omul indiferent celorlati a ajuns un model ma uit la tineri - mladite ale coruptiei
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dan Puric presedintele Romaniei | tot-Laurentiu | Generalitati | 218 | 10.11.2012 21:24:19 |
Presedintele Egiptului isi va alege ca vicepresedinte un crestin | andra_v | Generalitati | 2 | 30.06.2012 21:10:25 |
Presedintele CJ Arges, retinut | Melissa | Generalitati | 2 | 26.01.2011 21:46:15 |
Presedintele UE | eulaura | Generalitati | 18 | 23.11.2009 12:35:05 |
Presedintele Americii un om manipulat? | goldfinger17 | Generalitati | 37 | 09.11.2008 02:34:21 |
|