![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
pana la urma, cele mai deranjante urechilor sunt dezacordurile...
parerea mea...
|
|||
|
|||
![]()
Asa este. "Este" multi care fac dezacorduri. Dar si aceasta este o forma de regionalism gramatical in Muntenia.
|
|
|||
|
|||
![]()
Acesta este viitorul popular (nu cel literar) care are ca baza conjunctivul, asa este.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum am vazut ca deja ati raspuns... |
|
||||
|
||||
![]()
stiu... doar te tachinam...
|
||||
|
||||
![]()
Ce faceti, lasati sa moara acest topic?....
|
||||
|
||||
![]()
Nu, nu...dar mie personal nu mi-au fost zgaraiate urechiusele decat de aceiasi " i" in plus..hihihi "a fii" in loc de A FI
![]() Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am citit cu o pagina doua in urma despre dulcele no, din ardeal si e multi ,de la Bucuresti. Intradevar suna prost ptr mine ca ardelenca , dar la fel de prost suna si no ! O corectez mereu pe fiica mea cand il foloseste daaar mi-e greu mie uneori sincer sa ma abtin ,din cauza rutinei. Atat suntem de rutinati cu no-ul asta ca-ti scapa fara sa doresti. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
La voi o fi "no"...dar la noi in Moldova exista "oleaca" de exemplu...sau vocala " e" de la sfarsitul cuvintelor poate devini "i" in pronuntie..ceea ce iarasi nu suna bine deloc si de aici si ironiile la adresa moldovenilor ![]() In concluzie, cu totii avem cate ceva de corectat pe undeva... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() PS eu de ce nu am emoticoane? |
|