![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt petitii incepute pe net , dar e nevoie de un nr foarte mare de semnaturi ( vreo 100.000 sau 1.000.000 , nu stiu exact ) si cei care au acces la internet si sunt si interesati de astfel de probleme sunt destul de putini . Salvarea mea de la ceva ce depaseste puterea mea de rezolvare este oarecum relativa si se putea face si in alt mod , de exemplu putea sa-mi explice intentia lui ( INTENTIA , nu scopul ) si sa ma lamureasca cinstit ce vrea de fapt , nu sa ma ameninte . Sigur , in pozitii inalte sunt destui homosexuali ( sa nu mai zic de francmasoni ) dar problema cred ca era la ei si trebuia rezolvata ca atare , nu sa gaseasca o problema la mine , de altfel inexistenta avand in vedere faptul a majoritatea sunt constienti ca in urma unor asemenea fapte nepocaite si duc in iad si isi asuma situatia asta . Daca ei asta vor in mod constient , intr-adevar , asta este oarecum peste puterea mea de rezolvare , dar salvarea unui prieten nu este si sincer , ii prefer pe toti 400 din Parlament in iad decat sa accept ca peste mii de tineri de romani sa mearga ei acolo datorita celor din prima categorie . Daca ei aleg iadul benevol , cu siguranta s-il vor primi si nu vad de ce neiertarea este pierzatoare de suflet din moment ce nu ierti ceea ce nu se poate ierta fara pocainta . N-au decat sa se pocaiasca , dar pentru inceput , sa abroge legea si apoi mai stam la discutii . Am spus si in mesajul anterior , nu sunt sigur ca am urmat gandul rau cand nu am vrut sa-i iert . Dar in Rai poti ajune si daca nu ierti ( bineinteles , daca nu ierti ceva legitim si nu asa , la intamplare ) si asta am aflat-o dupa spovedania respectiva , doar ca nu vei avea pace . Ori pacea este deja o emblema a lumii moderne , toata lumea vorbeste despre pace , iar cei in pozitii inalte se ascund dupa aceasta sintagma cum ca ar trebui sa fie pace si sa ne intelegem intre noi ca sa aduca legi dupa legi in defavoarea omenirii . Pacea ca pacea , dar uneori nedreptatile sunt strigatoare la cer si au nevoie de indreptare , ori fara o asemnea indreptare , cum sa avem pace ? Si Hristos a spus : " Pacea Mea va dau voua... " si vezi ca nici Dumnezeu nu iarta orice ( asta cu Dumnezeu iarta toate pacatele sunt flecarile neoprotestante , stii si tu ) fara pocainta , uneori pocainta foarte lunga si grea . Tu ai putea sa ierti o persoana care te trimite pe tine in iad cu buna stiinta ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu ai putea sa ierti o persoana care te trimite pe tine in iad cu buna stiinta si fara ca tu sa fi facut nimic in pentru aceasta ? Aici ma refer la tinerii din ziua de azi care la vremea aceea nu aveau drept de vot si au votat parintii lor cu speranta ca vor aduce prosperitate in tara si s-a ales praful de tot . Eu nu am votat la ultimele alegeri , la nici un nivel , era chiar de ziua Sf. Apostol Andrei si mai era si duminica si am zis ca nu ma duc la vot . In plus , nu-mi gaseam buletinul si nu am vrut sa ma duc cu pasaportul . S-au dus la vot , au votat cu unii sau cu altii si acum avem legal incestul . Pentru asta sa-i votez ? |
|
||||
|
||||
![]()
Doamne ajuta!
Frate Icjulian, chiar daca homosexualitatea e acceptata prin lege pe teritoriul unei tari, NOI INSINE trebuie sa ne pazim sa nu cadem in acest mare pacat. Gandul la voia Domnului ar trebui sa ii tina departe de aceasta boala pe cei tentati; faptul ca nu ar face inchisoare in cazul in care sunt date in vileag relatiile intretinute de ei, n-ar trebui sa le usureze in nici un fel constiinta acestora. Aprobarea acestei legi este un lucru rau, ceva ce de fapt nu ar fi trebuit sa se intample. Dar iata ca s-a intamplat asa ca ceea ce ne ramane de facut este sa ne pazim singuri sa nu intram in iad, legile laice n-o vor face niciodata in locul nostru. Asadar nu putem pretinde ca acesti legiuitori ne trimit direct in iad pentru ca Bunul Dumnezeu ne-a inzestrat si cu minte si cu ratiune, putem discerne singuri asupra faptelor noastre.
|
|||
|
|||
![]()
icjulian, lucrurile in Romania inca nu sunt bune, unele dintre ele, si totusi noi romanii alegem pasivitatea, in loc sa facem ceva, pentru a le indrepta. Daca nu mergi la alegeri, vor fi alesi tocmai aceia, care vor scoate legile amintite de tine, si altele la fel de rele. Nu stand pasivi, ci fiind activi, implicandu-ne, vom realiza ceva.
Eu traiesc in Scandinavia, una dintre tarile de limbi germanice; locuitorii au spirit de luptatori, se lupta si discuta in amanunt fiecare lucru, care li se pare lor de o oarecare importanta. In final trag concluzia, si chiar daca nu satisfac dorinta tuturor, totusi au facut un efort, si-au unit capetele si au judecat o situatie si au tras o concluzie. Romanul nu e atat de analitic, fiind inclinat, precum toate popoarele latine spre vorbarie multa; ia decizii in graba, pe care le regreta 5 minute mai tarziu; sau nu ia nici o atitudine si asteapta "Pica para malaiata in gura lui natafleata", adica altul sa judece, sa ia atitudine si sa aduca bunastarea pe tava. Ei bine, asa nu se poate. Acestea sunt urmarile comunismului, chiar daca au trecut niste ani buni, noi romanii suntem inca timorati in prezenta autoritatilor si preferam neamestecul, in loc sa ne asezam la masa tratativelor, dar ii criticam pe cei care totusi se implica si fac de bine,de rau ceva. Exercitiu trebuie sa inceapa cu omul de langa tine: sa nu iti fie indiferent. Ii e rau, cum il ajuti? Ii lipseste ceva, cum il ajuti? E necajit, nedreptatit, cum il ajuti? dar noi ce facem? Aceptam suferinta, lipsurile altuia, fara sa ne pese, atata timp cat nu suntem noi cei afectati. Asa nu ajungem departe. Trebuie luata atitudine. Exista legi, in baza carora iti poti face un punct de vedere, pe care sa consturiesti. Dar pasivitatea e egala cu stagnarea sau cu adancirea raului. Nu cred ca asta vrei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In Olanda homosexualitatea este privita ca normalitate , la fel si zoofilia din cate stiu eu . Daca nu este bine sa intretii relatii homosexuale , ce nevoie era de promulgarea acestei legi ? Doar ca sa intram in Europa ? Ce imagine aduci Romaniei cu asa ceva in mod real ? Si pe multi ii aud spunand ca romanii s-au nascut crestini...Sigur , e o relaitate , dar la momentul actual pot afirma cu tarie ca majoritatea ne-am departat de idealurile crestine mult de tot . Persoana despre care iti vorbesc eu a dat peste canale de chat gay si lesbi in Romania doar dupa ce a fost legalizata practica aceasta si asta pur intamplator , cand s-a dus intr-un club de net si persoana de langa ea a stat pe un asemenea canal si a devenit curioasa fata . Asa a deveni practic curioasa de cum e sa faci sex cu o femeie , pana atunci doar auzise , adica stia ca exista . Pacatul homosexualitatii se iarta de catre Biserica si sunt oameni care se gandesc ca daca ma iarta Biserica si nu ma osandeste legea seculara , de ce sa nu incerc si eu , ca doara e o experienta...si asa multi au devenit homosexuali si lesbiene . Nu toti se gandesc ca daca pacatuiesc cu gandul ca se vor pocai ei odata este si aceasta pacat . Mai apoi , daca legea seculara nu ma protejeaza , la ce foloseste ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu spui ca acesti legiuitori nu ne trimit direct in iad . Ti-ar conveni ca pe cand treci pe o strada cu copiii tai sa vezi o manifestare gay si copilul tau sa te intrebe " Mami , cine sunt astia ? " , tu ce le raspunzi ? Adica nu ne-au adus iadul pe pamant ca vedem la televizor parade gay si alte chestiuni din astea , gen transex si eu stiu ce mai exista ? Ai idee cati prostituati homosexuali sunt in Romania ? Si asta nu e iadul pe pamant ? Din ce cauza ? Din cauza unei legi... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Trista realitate este ca legea seculara nu te va proteja niciodata pe tine cetatean de rand( ca si pe mine) ci va reprezenta intotdeauna puterea, pe cei care conduc. Insa, noi, crestini, putem face alegeri:votez contra sau pro. Aici este alegerea ta. Si dpdv legal, este cam tot ce poti face. Cam tot ce putem face. Din pacate asa este. Important este ca tu sa tii sufletul tau cit mai departe de pacat, asta putem alege noi, indiferent de gurvernul de la conducere, indiferent de cei votati de majoritatea, sau international. Asta este misiunea ta, a mea, a fiecaruia. Orotdocsii, se vede treba, sint in monoritate se de asta aceasta lege trece ca o lege aprobata. Daca ar fii invers, ei atunci legea nu ar trece ca aprobata. Sfintii parinti vorbesc despre suferinta ortodocsilor in timpurile mai de pe urma. Citeste acolo, si vei intelege. Pina una-alta, acel preot te-a salvat, multumind lui Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Daca as fi votat cu oricare dintre partidele aflate acum in Parlament , as fi adus contributia mea la legalizarea incestului . Deci , pana la urma , am procedat bine sau nu ? 3. Uniunea Europeana este construita pe niste criterii foarte vagi si deloc bine conturate . Adica , mai simplu , azi nu stii ce se va intampla maine sau peste o luna , un an , etc . Uniunea este construita si ea creste din mers , adica atunci cand le trazneste lor o idee o pun in aplicare , ca tot nu iese intreaga Europa in strada ca sa-i opreasca . 4. Avand in vedere ca traiesti intr-o tara nordica , poate nu stii ca ne-au promis sarea si marea in campanie ( si nu e prima in care ni se promite ) si s-a ajuns la legalizarea incestului . 5. Practic , subliniez PRACTIC , votul tau conteaza pana in momentul in care cei votati au ajuns la putere . Din momentul acela , ei decid , si daca iesi in mass media cu parerea ta crestina despre viata , intr-o buna zi te trezesti saltat si inchis intr-o puscarie sau intr-un azil psihiatric . 6.Dupa cum am spus , ei decid si tu poti sa faci cata gura vrei ,ca de auzit te aude , dar de ascultat...? si tu ai fost ala care i-ai dat votul... 7. Pe mine nu ma intereseaza discutiile nordicilor asa cum nu ma impresioneaza cele ale celor de neamuri latine . Daca o discutie iese fara solutie convenabila pentru toti , atunci discutiile au fost fara rost . De premiat se premiaza doar succesele , nu ? 8.Si pana la urma , in tarile nordice ce s-a rezolvat ? Ca dau 2 doze de heroina pe zi celor care nu au reusit sa se trateze cu metadona ? Asta e solutia ? Adica ei cheltuie banii oamenilor pentru prostiile altora . Ce mai solutie ? Imi pare rau daca am fost " acid " , nu stiu ce varsta ai , dar la adapostul a poate mii de euro salar e usor sa vorbesti . In tarile nordice si nu numai , in occident in general , omul este mult mai bine protejat decat in Romania , din toate punctele de vedere . |
|
||||
|
||||
![]()
Doamne ajuta!
Draga Icjulian, haide sa lamurim niste lucruri: in Olanda majoritatea CHIAR decide ce se intampla pe plan legislativ. Iar aceasta majoritate a considerat ca homosexualitatea nu reprezinta o problema; minoritatea trebuie sa se supuna, alta solutie nu are. La fel ar trebui sa se intample si in Romania - tara cu 85% credinciosi ortodocsi - ei ar trebui sa hotarasca ce legi se voteaza sau nu, in ce directie se indreapta tara. Cat despre eventualitatea c-as merge pe strada impreuna cu copilul meu si acesta ar asista la o parada gay - ei bine, eu i-as raspunde cine sunt acei oameni si ce-i diferentiaza de noi. Si i-as mai explica si ce crede Domnul nostru Iisus Hristos despre faptele pe care ei le savarsesc. Mai mult de-atat nu pot face decat sa il informez corect pe copil si sa ma rog ca in el cuvantul Domnului sa gaseasca brazda buna. Astea sunt vremurile pe care le traim, draga frate... Nu zic sa nu ne impotrivim aberatiilor care sunt implementate in societatile noastre, ba sa o facem, din toata inima si cu toata puterea insa nici a ignora pe cei cu asemenea probleme care traiesc printre noi nu e o solutie. Gandeste-te ca exista homosexuali, lesbiene, travestiti, transexuali, swingeri si toate minunile pe care mintea le poate (sau nu) concepe. Ei nu trebuie dositi intr-un ungher al societatii asa cum se proceda cu handicapatii pe vremea comunistilor. Prezenta lor trebuie semnalata si recunoscuta de catre societate care trebuie sa se implice in aducerea lor pe calea cea buna. Doamne ajuta! PS Zoofilia nu este privita ca o normalitate in Olanda desi legile sunt foarte permisive cu cei care sunt prinsi asupra faptului. Incestul este condamnat aspru.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu cum s-a facut in Olanda , adica daca s-a organizat un referendum pe tema legalizarii homosexualitatii sau nu ( DOAR IN ACEASTA SITUATIE DECIDE IN MOD DIRECT MAJORITATEA POPULATIEI ASUPRA UNEI LEGI ) , dar in Romania iti spun sigur ca nu s-a organizat asa ceva . Practic , ai nostri i-au bagat in Parlament si ei au facut ce au vrut . In conditiile astea , de ce sa-i mai votez ? Am fost si eu in Belgia si am vazut libertinajul care era acolo si m-a cam surprins , mai ales ca sunt vorbitor de olandeza de la o varsta oarecum frageda si m-am putut intelege astfel cu nativii . Ma aseptam ca intr-o monarhie sa fie putin mai conservatori , dar am vazut homosexuali plimbandu-se de mana pe strada si mai nou in Romania vad fete care de la o varsta putin mai mare se tin de mana . Si culmea , la faza asta poate urla barbatul din mine , multe dintre fetelei frumoase sunt bi , lesbi sau au avut aventuri cu fete . In conditiile astea , unde iti mai gasesti o sotie macar virgina , daca nu foarte credincioasa ? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Se poate ierta un astfel de pacat ? | marianmarian | Generalitati | 22 | 05.10.2013 09:45:59 |
Ajutor. Mama se opune casatoriei. Nu poate ierta trecutul sotului meu | ioanacluj | Nunta | 270 | 27.02.2013 10:12:37 |
Despre multul rau pe care l-am facut cu unele postari ale mele aci | mihailt | Generalitati | 2 | 05.01.2010 18:17:06 |
|