![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Mai intii vreau sa reamintesc ca nu EU am dorit sa despicam firul in 4!!! 1.Albinele au organe de reproducere toate. In atasament (daca am reusit sa-l pun) ai o schita , in germana dar eierstöke inseamna ovare) diferenta dintre lucratoare si matca se face prin hranire. 2. Pestii se impart in ovipari si vivipari. Ultimii fac pui vi asa ca iti poti inchipuii cum se inmultesc. 3. Daca scopul producerii laptelui este alimentatia vitelului atunci si mierea se produce pentru stup nu pentru oameni (ea se produce si in salbaticie asa ca nu-i pt oameni) 4. Cineva tot intreaba de ce nu-i laptele de post. Am tot raspuns ca laptele contine celule de vaca care este un animal nu o planta. |
|
|||
|
|||
![]()
o schita mai buna
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...care insa pot devenii oricind functionale, oricare lucratoare poate lua locul reginei .
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dorina incepi sa devii sarcastica sau mi se pare mie?
Desigur ca apicultor (cum spui ca esti) sti cu siguranta ca regina poate fi inlocuita cu o lucratoare cu diferenta ca acesta va face oua din care vor iesii doar trintori. Si cum de trintori nu-i nevoie ci de lucratoare un apicultor cumpara o noua regina (adevarata) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și nu sunt apicultor doar am avut stupi și m-am învârtit și eu pe acolo. Eu sunt mai mult o trântoraiță leneșă! Și mai sunt și glumeață pe deasupra atunci când cineva îmi este simpatic. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Știți ce contează? Că mierea este dulce și că mie-mi place și-mi face bine și că-mi pot permite s-o cumpăr...[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
Deci, laptele cu miere e de post?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ești dulce de data asta! Nu nu este de post!
Laudabil interesul .Eu când eram de vârsta ta nici nu-mi puneam această întrebare.Și când mă gândesc că te-am judecat greșit! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mai dulce ca mierea: Doctrina Sf.Parinti | geo.nektarios | Despre Biserica Ortodoxa in general | 53 | 08.07.2010 18:20:06 |
|