Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Vrajitoria
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.08.2008, 22:18:53
Negroponte's Avatar
Negroponte Negroponte is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2006
Locație: Barlad
Implicit

Draga mea surioara intru Hristos,intrebi de ce diavolul nu-ti controleaza viata?Deja a inceput sa o faca.De ce nu la modul dureros?Pentru ca Dumnezeu te iubeste si te ocroteste.Nu-I intoarce spatele Domnului Iisus,nu fugi de el!Opreste-te si mediteaza la ceea ce se intampla cu tine.Faptul ca ai venit pe acest forum inseamna,ca sufletul tau inca respira.Hraneste-l si pe el cu ascultarea de Dumnezeu.Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 19.08.2008, 22:23:16
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford
Citat:
În prealabil postat de s_snape
Si daca as fi sluga Antihristul, ce?...Pot sa fiu si sluga Diavolului (desi a fi sluga Antihristului sau a Diavolului e tot una), chiar ca nu-mi pasa, vreau doar sa obtin puteri magice. Sa fiu cea mai puternica fiinta de pe Pamant. Daca Satan mi-ar da aceste puteri normal ca i-as da sufletul, in schimb... Si cat despre ritualurile sataniste, apoi trebuie sa fii initiat sa faci unu...si unde as gasi eu preot satanist sa ma initeze...? si oricum ritualurile se fac in minim doi ori in grup..si nu prea am prieteni satanisti.
Ar fi mai bine daca ne-ai spune numele tau sa ne rugam pentru tine. Inceteaza de a mai trimite mesaj pe private ca nu imi e frica de magia ta atit timp cit il am pe Dumnezeu cu mine.
Ai mare nevoie de ajutor sa-ti revii la normal.
Reply With Quote
Vechi 19.08.2008, 22:25:43
s_snape s_snape is offline
Banned

Data înregistrării: 18.08.2008
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
Citat:
Citat:
În prealabil postat de s_snape
Si daca as fi sluga Antihristul, ce?...Pot sa fiu si sluga Diavolului (desi a fi sluga Antihristului sau a Diavolului e tot una), chiar ca nu-mi pasa, vreau doar sa obtin puteri magice. Sa fiu cea mai puternica fiinta de pe Pamant. Daca Satan mi-ar da aceste puteri normal ca i-as da sufletul, in schimb... Si cat despre ritualurile sataniste, apoi trebuie sa fii initiat sa faci unu...si unde as gasi eu preot satanist sa ma initeze...? si oricum ritualurile se fac in minim doi ori in grup..si nu prea am prieteni satanisti.
Ar fi mai bine daca ne-ai spune numele tau sa ne rugam pentru tine. Inceteaza de a mai trimite mesaj pe private ca nu imi e frica de magia ta atit timp cit il am pe Dumnezeu cu mine.
Ai mare nevoie de ajutor sa-ti revii la normal.
De unde stii ca nu-s la normal?
Reply With Quote
Vechi 19.08.2008, 22:26:56
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Negroponte
Draga mea surioara intru Hristos,intrebi de ce diavolul nu-ti controleaza viata?Deja a inceput sa o faca.De ce nu la modul dureros?Pentru ca Dumnezeu te iubeste si te ocroteste.Nu-I intoarce spatele Domnului Iisus,nu fugi de el!Opreste-te si mediteaza la ceea ce se intampla cu tine.Faptul ca ai venit pe acest forum inseamna,ca sufletul tau inca respira.Hraneste-l si pe el cu ascultarea de Dumnezeu.Doamne ajuta!
Zau ca nu stiu cine naiba m-a pus sa vin pe site-ul asta...mi-a venit asa, neavand ce face.
Reply With Quote
Vechi 19.08.2008, 22:27:43
dorstor dorstor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.12.2007
Implicit

Daca nu ai primt inseamn ca nu L-ai slavit ci numai te-ai prefacut ca l-ai slavit!In fapt ti-ai slavit pofta ta si atat!Cand slavesti pe Dumnezeu daruiesti iubire fara sa te intereseze ce primesti!Cum pui tu problema e comert si nu slavire!
Reply With Quote
Vechi 19.08.2008, 22:29:46
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorstor
Daca nu ai primt inseamn ca nu L-ai slavit ci numai te-ai prefacut ca l-ai slavit!In fapt ti-ai slavit pofta ta si atat!Cand slavesti pe Dumnezeu daruiesti iubire fara sa te intereseze ce primesti!Cum pui tu problema e comert si nu slavire!
Mi se pare normal sa fii rasplatita cand slavesti, cum eu n-am fos rasplatita normal ca nu l-am mai slavit pe Dumnezeu...de ce as mai fi facut asta?
Reply With Quote
Vechi 19.08.2008, 22:58:27
dorstor dorstor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.12.2007
Implicit

esti rasplatita deja in avans pt ca ai vazut lumina zilei!Pt asta eti datoare sa-L slavesti mereu pe Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 19.08.2008, 23:00:52
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorstor
esti rasplatita deja in avans pt ca ai vazut lumina zilei!Pt asta eti datoare sa-L slavesti mereu pe Dumnezeu!
De ce pentru ca m-am nascut?...Poate era mai bine sa nu ma ma nasc, dar n-am de gand sa-i multumesc lui Dumnezeu numai pentru asta....toti ne-am nascut...e ceva special?
Reply With Quote
Vechi 19.08.2008, 23:57:00
adrian010155 adrian010155 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

s_snape, ai tot ce-ti trebuie pentru a redeveni un bun crestin ortodox. Multi oameni s-au ratacit de la Dumnezeu, iar cand s-au intors au devenit mai credinciosi decat cei care nu s-au rataict. Ai o perioada mai dificila. Te tenteaza magia. Este libertatea ta. Te tenteaza satanismul. De asemenea este libertatea ta. Cauti puterea in minciuna. Asta e. Cu timpul te vei lamuri. Dumnezeu te asteapta cu rabdare si dragoste sa te intorci la picioarele lui si, plangand cu lacrimi amare, sa-I ceri iertare. Daca te vei trezi si vei face lucrul acesta, in mod absolut liber, va fi mare bucurie in ceruri pentru tine. Deocamdata este tristete mare, pentru ca Dumnezeu ii iubeste pe toti oamenii, fiind ca El i-a facut si El ii tine in toate clipele si se intristeaza cand vede ca un suflet este pe cale de a se pierde. In ce te priveste, cred ca vitejia pe care o afisezi este falsa. In realitate ai o problema pe care te jenezi sa o recunosti. Incearca sa treci peste aceasta retinere si sa-ti deschizi sufletul. Vei vedea din nou cerul.
Reply With Quote
Vechi 20.08.2008, 00:17:55
ioanhodean's Avatar
ioanhodean ioanhodean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2008
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ioanhodean
Implicit

bai snape.
tu ori esti in situatia asta
ori e un forumist sau unu care are chef de batjocura si sa ne arda noua nervii degeaba:)).
mai degrab dute la pocaiti pe site`uri ca acol ei au pe satana lider,schimbat in "inger de lumina"
Reply With Quote
Răspunde