![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
2. bunicul n-a ucis niciodata un roman, n-a tras. |
|
|||
|
|||
![]()
aici m-ati bagat in ceatza...chiar nu-mi dau seama cum ati tras aceasta concluzie ! Domnul i-a spus lui Petru sa pasca oile Lui, nu episcopii Lui !!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu exista om fara pacat sau imaculat. Cine afirma acest lucru este mincinos, asa ne invata sfintul evanghelist Ioan. Pe de alta parte, Petru era apostolul care Il iubea cel mai mult pe Domnul nostru. De 3 ori l-a intrebat Domnul nostru "ma iubesti tu mai mult decit acestia?". Stiti pre bine raspunsul sfintului Petru. Prin asta Domnul nostru a si vrut sa ne arate cum trebuie sa fie pastorii: in primul si in primul rind sa iubeasca turma.
|
|
|||
|
|||
![]()
vorbim de papa, totusi, nu??? cu ce s-a deosebit de ceilalti tineri nazisti? cu nimic!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
te invit sa citesti: Barnes' Notes on the Bible Lovest thou me more than these? - There is a slight ambiguity here in the original, as there is in our translation. The word these may be in the neuter gender, and refer to these things his boat, his fishing utensils, and his employments; or it may be in the masculine, and refer to the apostles. In the former sense it would mean, "Lovest thou me more than thou lovest these objects? Art thou now willing, from love to me, to forsake all these, and go and preach my gospel to the nations of the earth?" |
|
||||
|
||||
![]()
Am senzatia ca esti protestanta :) Doar ei au o antipatie atat de fatisa fata de Papa. Apostolii ce viata au avut inainte de a-l urma pe Hristos? Erau niste "sfinti" ? De ce-l judeci pe Papa privind doar viata sa ante-hirotonisire?
|
|
|||
|
|||
![]()
daca asta se intelege din ceea ce am scris, nici nu mai scriu pe acest subiect.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Mie mi s-a parut ca nu esti obiectiva in ceea ce-l priveste pe Papa Benedict. Personal, nu consider ca inregimentarea fortata din timpul copilariei in organizatia nazista pentru tineret, arunca o umbra neagra pe "cv"-ul sau. Oricum, e problema clerului catolic cum isi aleg suveranii pontifi care sa-i reprezinte, ei stabilesc criteriile, nu eu. O zi placuta!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O statuie pentru Papa! | Daniel_7 | Biserica Romano-Catolica | 19 | 15.08.2011 18:16:00 |
Papa Benedict contesta Biblia? | dianagroza | Biserica Romano-Catolica | 27 | 05.02.2011 21:07:36 |
Bulgarii si papa | Seraphim7 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 1 | 12.11.2010 20:06:24 |
Patriarhul Moscovei si Papa | Erethorn | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 41 | 29.10.2010 15:20:47 |
Papa Benedict a facut parte din tineretu hitlerist | mihailt | Generalitati | 50 | 18.10.2010 21:35:01 |
|