![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
pai de aia sunt betivani si caini vagabonzi prin zonele alea deoarece e rost de o paine de mancat si de un pahar de baut! ce sa faca la tara, unde-i saracie???
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
da-i stie cineva dintre cei care locuiesc in zonele rurale?? ii citeste cineva?
|
|
|||
|
|||
![]()
Multi pensionari isi vand apartamentul la bloc si se muta la tara. E o realitate.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
o mutare gresita, la casa este mult mai scumpa incalzirea!
|
|
||||
|
||||
![]()
Da.... pana si Printz Charles sa mutat la tara pe linga Sibiu, am citit recent undeva.
|
|||
|
|||
![]()
eu am facut referire la o dominanta, pt ca sunt persoane de toate felurile si la oras si la sat, insa retineti ca e logic ce va spun: oamenii care pot oferi ceva societatii si care se pot realiza, in mod sigur vor pleca de la tara pt ca acolo nu se pot "produce" si cine va ramane la tara? ratatii, handicapatii, alcoolicii (cu acestia vreti sa socializati?)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multi oraseni au comportament de tarani tocmai pentru ca se trag de la tara si nu au avut vointa sa se schimbe. Vina a fost a lui Ceausescu ca i-a dus fortat de la sat la oras, i-a inghesuit in blocuri. Taranii de oras nu au avut cum sa adopte un comportament de oraseni daca nu au avut exemple in jurul lor, parintii fiind tot tarani. Discutia este lunga si pe mai multe nivele. Si eu consider ca degeaba ai cultura si inteligenta daca nu ai caracter. |
|
|||
|
|||
![]()
S-a facut un sondaj la tara de catre Prahova Tv. Intrebarea era ce citeste lumea la tara. Majoritatea au raspuns ca nu citesc nimic, cativa spuneau ca au citit doar in scoala iar o eleva se lauda ca ea citeste multe, foarte multe in special de citez "Domnul Mihai Creanga". No comment.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Casa ateilor si casa noastra | Man Teo | Alte Religii | 7 | 04.09.2011 01:54:53 |
Ce imi doresc de la sf nicolaie | ionut12 | Generalitati | 4 | 07.12.2010 09:20:38 |
Ce fel de religie sa imi doresc? | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 42 | 18.10.2010 02:17:29 |
doresc un sfat | mikiuasa | Rugaciuni | 13 | 03.08.2007 21:26:29 |
doresc un sfat | mikiuasa | Rugaciuni | 0 | 20.01.2007 08:33:31 |
|