![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
iehovistii si adventistii au ochelari de cal. Sunt irecuperabili
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Last edited by osutafaraunu; 06.04.2012 at 11:34:30. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand eram fecior cu stare, Si mergeam la adunare, Nu vazui stanga sau dreapta Cand trecui prin larga poarta A minciunii! Manca-i-ar tata! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() Când eram eu orb pe cale, Bâjbâind prin catedrale Nu vedeam că-i largă poarta: Mă izbeam în stânga-n dreapta... M-a mințit o călăuză Cu baston alb și obtuză, Falimentară și mofluză. Și tot bâjbâind noi așa, Am căzut ambii în... ea! Eu și cu Преданйя ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti cam place sa plagiezi!! De-altfel, asta este un sport national la sectarii de sambata si la sectari, in general: cand li se termina sentimentele si pseudo-lacrimile, trag cu ochiul la scrierile duhovnicesti ortodoxe. Numai ca ei nu mai au constiinta ca aceasta este FURT INTELECTUAL SI, MAI ALES, DUHOVNICESC!! E un soi de furt mult mai scarbos decat cel material, pentru ca se fura suflete!! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mai 666, tie-ti curge protestantismu'-n sange.
Trebuie sa ai intotdeauna ultimul cuvant. Fie, iti astept ultimul cuvant si ti-l las sa te bucuri de el. |
|
|||
|
|||
![]()
Lăudat fie Isus!
Citat:
Ce ai primit în dar, în dar trebuie să-L dai și altora, nu-i așa? Doamne ajută! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dupa cate se vede esti cam paralel cu subiectul. Eu am zis ca a te folosi de darurile duhovnicesti ale Bisericii ai carei membrii ii atragi (a se citi "a fura") la secta ta se numeste MARLANIE SAU NESIMTIRE. Nu stiu daca realizezi chestia asta! Daca nu o realizezi, crede-ma, du-te intr-un colt si da-ti palme pana te trezesti la bunul simt: BUNUL SIMT SE SIMTE, NU SE INVATA PE LA NU STIU CE SCOLI DIN ADUNARI SAU LA COLTURI DE STRADA. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai nou sectarii de sambata au "avansat" cu adevarurile: recunosc acum si fecioria Maicii Domnului si incep sa inteleaga ca Adevarul este Persoana Mantuitorului (lucru, dealtfel, foarte evident din Sf.Evanghelie).
Asta e un lucru bun. Lucrul rau este ca il descopera abia acum: cate suflete nu au furat ei din Biserica mai inainte de a recunoaste aceste adevaruri. Daca ar fi recunoscut aceste invataturi doar cu o secunda mai devreme poate ca un suflet sau mai multe suflete de ortodocsi nu s-ar mai fi "rebotezat" la ei. Grea e povara ademenirii unui suflet pe calea pierzarii. Foarte grea!! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vesnicia iadului | costi21 | Din Noul Testament | 14 | 26.02.2013 17:01:34 |
focul sacru? | Stanca | Alte Religii | 59 | 16.12.2012 00:29:10 |
Despre vesnicia chinurilor iadului | topcat | Generalitati | 358 | 29.11.2012 23:42:39 |
Opreste Doamne , si stinge focul maniei Tale ! Apel la rugaciune | cristiboss56 | Rugaciuni | 55 | 09.07.2010 23:16:59 |
O descriere a iadului islamic... | scrabble | Religia Islamica | 31 | 08.01.2010 20:58:01 |
|