Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.12.2012, 00:02:13
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de UNNOOM Vezi mesajul
Oricum... isi vor scoate usor camasa. Vor spune ca sfarsitul lumii nu are loc in mod fizic ci este un proces de tranformare religioasa...
Cica am intra in ''za aig of aquarius''. In fine, un ipotetic eveniment prin care oamenii ar devenii mai putin batuti in cap nu deranjeaza.
Vechi 19.12.2012, 00:03:33
Ivanacristescu Ivanacristescu is offline
Member

Data înregistrării: 07.05.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
Cica am intra in ''za aig of aquarius''. In fine, un ipotetic eveniment prin care oamenii ar devenii mai putin batuti in cap nu deranjeaza.
Subscriu! Cu un mic,f mic amendament: sa nu fie doar ipotetic,faptul ca oamenii ar deveni mai putin batuti in cap!!!
Reply With Quote
Vechi 19.12.2012, 16:23:44
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ivanacristescu Vezi mesajul
Subscriu! Cu un mic,f mic amendament: sa nu fie doar ipotetic,faptul ca oamenii ar deveni mai putin batuti in cap!!!
A fi sau a nu fi... "batuti in cap"!... Daca am reusi (oricare dintre noi) sa ne vedem exact asa cum suntem, nu ne-am recunoaste din cauza cucuielor!...
Asa cum a oranduit Dumnezeu, nu exista nici "prost absolut" si nici "destept absolut". Fiecare, doar prin simpla lui prezenta in lume, poate constitui pentru cineva "o pilda" si nici un firicel de iarba nu se dezvolta inutil in natura. De ce privim exclusivist, ca si cum ne-am delimita prin merite personale? Nu noua ni se cuvine a face separarea oilor de capre.
Tare ciudat este omul in constiinta lui!... Vorbeste despre "schimbare", dar se ridica deasupra ei. Intotdeauna apare acel "EU si restul!" De unde aceasta certitudine cum ca "EU" as face parte din cei "alesi"? Oare daca cotrobaim prin strafundurile sufletului nostru, chiar nu gasim motive sa ne indoim de acest lucru?
Cica era un dulău bațos, care inspaimanta toata cățelimea cartierului. Si cum se plimba el asa, vede pe o poarta o inscriptie: "Caine rau!" Fara sa mai stea prea ganduri, ranit in amorul propriu, se avanta in curte, unde il intampina un catelus ciufulit: "Ba! Tu esti caine rau?" " Da! Eu sunt rau ca nu pap tot!"...
Inscriptia de "batut in cap" poate oferi surprize nebanuite, frati "crestini"!...

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote
Vechi 18.12.2012, 00:10:52
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de UNNOOM Vezi mesajul
Voi contacta indivizii care mi-au zis ca va veni sfarsitul lumii ca sa fac misto de ei!

Oricum... isi vor scoate usor camasa. Vor spune ca sfarsitul lumii nu are loc in mod fizic ci este un proces de tranformare religioasa... Sigur vor aparea fel de fel de religii (exact cum sa intamplat cu adventistii cu ocazia evenimentului de la 1844: dupa "nerevenirea" lui Isus la data stabilita au aparut adventistii de ziua a 7-a si, ulterior, studentii Bibliei din care au aparut martorii lui yehova)!
ca o sa-l superi pe amicul osutafaraunu
Reply With Quote
Vechi 18.12.2012, 11:38:53
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
ca o sa-l superi pe amicul osutafaraunu
De ce să mă supere? Eu n-am făcut nicio previziune legată de 21 decembrie... Dar știți în ce constă tragismul problemei? Pentru unii, sfârșitul lumii va veni înainte de 21 decembrie 2012, iar dacă nu s-au pocăit, destinul lor veșnic va fi fost pecetluit!
Reply With Quote
Vechi 18.12.2012, 12:52:54
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
De ce să mă supere? Eu n-am făcut nicio previziune legată de 21 decembrie... Dar știți în ce constă tragismul problemei? Pentru unii, sfârșitul lumii va veni înainte de 21 decembrie 2012, iar dacă nu s-au pocăit, destinul lor veșnic va fi fost pecetluit!
deci cine accepta sambata ca zi de odihna este mantuit nu? Sa ma pregsatesc ca nu mai e mult timp pana pe 21
Reply With Quote
Vechi 18.12.2012, 13:24:26
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
deci cine accepta sambata ca zi de odihna este mantuit nu?
N-am spus asta.

Citat:
Sa ma pregsatesc ca nu mai e mult timp pana pe 21
Nu cred că e bine să glumești cu aceste lucruri, dar dacă îți convine abordarea, da, pregătește-te căci acceptarea/neacceptarea sabatului ca zi de odihnă se referă doar la tine personal!

Pare tot o glumă, dar e cât se poate de serioasă...
Reply With Quote
Vechi 19.12.2012, 19:03:36
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
cred ca cea mai folositoare replica de pe acest topic!
Vechi 19.12.2012, 20:02:24
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
cred ca cea mai folositoare replica de pe acest topic!
N-am cum sa ma dezmint si este evident faptul ca ma numar printre cei "batuti in cap!"
Am citit textul asta de foarte multe ori si tot nu gasesc "originalitatea":
Pentru unii, sfârșitul lumii va veni înainte de 21 decembrie 2012, iar dacă nu s-au pocăit, destinul lor veșnic va fi fost pecetluit! Este cineva pe acest forum (excluzand ateii, evident) care sa sustina altceva? Nu ca aceasta replica nu ar fi "folositoare", cat despre invidia pentru "originalitate" Dumnezeu stie ca nu asta ma "atinge"... Incerc doar sa inteleg cum un ortodox practicant, poate avea o astfel de "revelatie"!...

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote
Vechi 18.12.2012, 23:57:14
Ivanacristescu Ivanacristescu is offline
Member

Data înregistrării: 07.05.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Fie că sînteți credincioși sau necredincioși, conspiraționiști sau nu, există motive serioase de îngrijorare pentru ziua de 21 decembrie 2012. Ziarele, Internetul, posturile de radio, televiziunile vor vui din ce în ce mai mult cînd ne vom apropia de ziua atît de mediatizată. Va fi o isterie generală cum nu a mai fost nicicînd.

Deci, cum vă pregătiți pentru acel moment și ce veți face atunci? Veți lua din timp măsuri suplimentare de siguranță? Veți face provizii? Vă veți aduna atunci la un loc împreună cu prietenii, familia, cunoștințele?
Iti aduc aminte doar 2 versete din Psalmii lui David: "unde voi fugi?Unde ma voi ascunde?"(am prescurtat,caci presupun ca pe aici se stiu citatele in intregime)...Domnul Hristos spune doar atit: "privegheati si va rugati,caci nu se stie nici ziua ,nici ceasul.Caci despre ziua aceea NIMENI nu stie,afar' de Tatal (nici chiar FIUL!)",asadar:"privegheati si..va rugati"! Eu am scris ,dauna-zi un mic articolas ,pe blogul meu de pe cr.ort,despre 21 dec 2012.Te invit sa-l citesti!
Toata darea cea buna de la Dumnezeu!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce veti face voi cand vor veni acele vremuri de pribegie? adelin Despre Biserica Ortodoxa in general 157 23.09.2010 16:12:48
Cum se face canonisirea ca sfant(a)? In ziua de azi se mai face? sophia Mari Duhovnici si predicile lor 5 09.01.2010 23:13:44
De ce 25 Decembrie? Andie Teologie si Stiinta 23 19.01.2009 01:38:20
16 - 22 decembrie laurschepsis Stiri, actualitati, anunturi 11 20.12.2008 04:59:41