![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Cica am intra in ''za aig of aquarius''. In fine, un ipotetic eveniment prin care oamenii ar devenii mai putin batuti in cap nu deranjeaza.
|
|||
|
|||
![]()
Subscriu! Cu un mic,f mic amendament: sa nu fie doar ipotetic,faptul ca oamenii ar deveni mai putin batuti in cap!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa cum a oranduit Dumnezeu, nu exista nici "prost absolut" si nici "destept absolut". Fiecare, doar prin simpla lui prezenta in lume, poate constitui pentru cineva "o pilda" si nici un firicel de iarba nu se dezvolta inutil in natura. De ce privim exclusivist, ca si cum ne-am delimita prin merite personale? Nu noua ni se cuvine a face separarea oilor de capre. Tare ciudat este omul in constiinta lui!... Vorbeste despre "schimbare", dar se ridica deasupra ei. Intotdeauna apare acel "EU si restul!" De unde aceasta certitudine cum ca "EU" as face parte din cei "alesi"? Oare daca cotrobaim prin strafundurile sufletului nostru, chiar nu gasim motive sa ne indoim de acest lucru? Cica era un dulău bațos, care inspaimanta toata cățelimea cartierului. Si cum se plimba el asa, vede pe o poarta o inscriptie: "Caine rau!" Fara sa mai stea prea ganduri, ranit in amorul propriu, se avanta in curte, unde il intampina un catelus ciufulit: "Ba! Tu esti caine rau?" " Da! Eu sunt rau ca nu pap tot!"... Inscriptia de "batut in cap" poate oferi surprize nebanuite, frati "crestini"!...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce să mă supere? Eu n-am făcut nicio previziune legată de 21 decembrie... Dar știți în ce constă tragismul problemei? Pentru unii, sfârșitul lumii va veni înainte de 21 decembrie 2012, iar dacă nu s-au pocăit, destinul lor veșnic va fi fost pecetluit!
|
|
||||
|
||||
![]()
deci cine accepta sambata ca zi de odihna este mantuit nu? Sa ma pregsatesc ca nu mai e mult timp pana pe 21
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu cred că e bine să glumești cu aceste lucruri, dar dacă îți convine abordarea, da, pregătește-te căci acceptarea/neacceptarea sabatului ca zi de odihnă se referă doar la tine personal! Pare tot o glumă, dar e cât se poate de serioasă... |
|
||||
|
||||
![]()
cred ca cea mai folositoare replica de pe acest topic!
|
||||
|
||||
![]()
N-am cum sa ma dezmint si este evident faptul ca ma numar printre cei "batuti in cap!"
Am citit textul asta de foarte multe ori si tot nu gasesc "originalitatea": Pentru unii, sfârșitul lumii va veni înainte de 21 decembrie 2012, iar dacă nu s-au pocăit, destinul lor veșnic va fi fost pecetluit! Este cineva pe acest forum (excluzand ateii, evident) care sa sustina altceva? Nu ca aceasta replica nu ar fi "folositoare", cat despre invidia pentru "originalitate" Dumnezeu stie ca nu asta ma "atinge"... Incerc doar sa inteleg cum un ortodox practicant, poate avea o astfel de "revelatie"!...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Toata darea cea buna de la Dumnezeu! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce veti face voi cand vor veni acele vremuri de pribegie? | adelin | Despre Biserica Ortodoxa in general | 157 | 23.09.2010 16:12:48 |
Cum se face canonisirea ca sfant(a)? In ziua de azi se mai face? | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 09.01.2010 23:13:44 |
De ce 25 Decembrie? | Andie | Teologie si Stiinta | 23 | 19.01.2009 01:38:20 |
16 - 22 decembrie | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 20.12.2008 04:59:41 |
|