Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.07.2011, 22:28:22
Scotland The Brave
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tara tara vrem ostas Vezi mesajul
Ti se pare corect ca Dumnezeu sa aleaga un popor si sa trimita pe restul in Iad?Nu-mi pare deloc a plan maret si nici a iubitor.Apoi daca te referi la predestinatie nu exista asa ceva.
Daca ati fi citit ce v-am recomandat nu m-ati mai fi intrebat ce ati spus mai sus.Cititi ce spune Apostolul Pavel,nu eu.
Reply With Quote
Vechi 13.07.2011, 22:30:46
tara tara vrem ostas tara tara vrem ostas is offline
Banned

Data înregistrării: 01.07.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotland The Brave Vezi mesajul
Daca ati fi citit ce v-am recomandat nu m-ati mai fi intrebat ce ati spus mai sus.Cititi ce spune Apostolul Pavel,nu eu.
Apostolul Pavel nu vorbeste de predestinatie...
Reply With Quote
Vechi 13.07.2011, 22:32:19
Scotland The Brave
Guest

Implicit

Citat:
Apostolul Pavel nu vorbeste de predestinatie...
Ati fi surprins.Dar nu despre predestinare este vorba acolo,sau nu cum o intelegeti dvs.Repet:cititi ce spune Pavel si apoi spuneti ce credeti.Eu chiar as fi interesat sa aud ce credeti dupa ce citit capitolul 11 din Romani.
Reply With Quote
Vechi 13.07.2011, 22:33:22
Banned

Implicit

in plus nu discutam despre biblie aici(cel putin eu nu despre asta vreau sa discut) ci despre ceva mult mai amplu, o imagine de ansamblu a tuturor religiilor... de ce exista asa de multe religii si de ce le-a ingaduit Dumnezeu daca conform unora sau altora doar in religia lor exista mantuire?
Reply With Quote
Vechi 13.07.2011, 22:34:30
Banned

Implicit

Citat:
Ati fi surprins.Dar nu despre predestinare este vorba acolo,sau nu cum o intelegeti dvs.Repet:cititi ce spune Pavel si apoi spuneti ce credeti.Eu chiar as fi interesat sa aud ce credeti dupa ce citit capitolul 11 din Romani.
absolut nimic de predestinare, fiule. si te pot si refuta.. adu-ti argumentele si ti le voi terfeli.
Reply With Quote
Vechi 13.07.2011, 22:35:39
Banned

Implicit

e Dumnezeu unul al elitelor?
Reply With Quote
Vechi 13.07.2011, 22:35:53
Scotland The Brave
Guest

Implicit

Citat:
in plus nu discutam despre biblie aici(cel putin eu nu despre asta vreau sa discut) ci despre ceva mult mai amplu, o imagine de ansamblu a tuturor religiilor... de ce exista asa de multe religii si de ce le-a ingaduit Dumnezeu daca conform unora sau altora doar in religia lor exista mantuire?
Pai era acolo explicat dar ati eliminat sursa si doriti o explicatie din alta parte.Pacat ca nu va intereseaza ce a spus Pavel.In fine,nu estetreaba mea cum decide fiecare.Va doresc spor la discutii,scuze pentru interventia mea.
Reply With Quote
Vechi 13.07.2011, 22:36:26
Scotland The Brave
Guest

Implicit

Citat:
absolut nimic de predestinare, fiule. si te pot si refuta.. adu-ti argumentele si ti le voi terfeli.
Comentati capitolul 11 din Romani.Eventual in comparatie cu capitolul 1 din Efeseni.
Reply With Quote
Vechi 13.07.2011, 22:40:47
Banned

Implicit

Citat:
Pai era acolo explicat dar ati eliminat sursa si doriti o explicatie din alta parte.Pacat ca nu va intereseaza ce a spus Pavel.In fine,nu estetreaba mea cum decide fiecare.Va doresc spor la discutii,scuze pentru interventia mea.
pun pariu ca esti un bibliolatru,ca crezi ca Biblia e cuvantul lui Dumnezeu.
Reply With Quote
Vechi 13.07.2011, 22:42:49
Banned

Implicit

Citat:
ce ma intereseaza e argumentarea existentei si mai ales a ingaduirii(de catre Dumnezeu a) atator religii... daca crezi ca poti face lucrul asta din biblie, esti oaspetele meu, da-i drumul...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Intrebare: Cum este privita femeia in diversele religiile lumii? maria-luisa Generalitati 43 25.10.2017 10:55:13
Faptele bune danyel Pocainta 23 26.03.2011 09:45:46
A venit gerul peste Romania.Lucruri bune sunt?dar lucruri rele? tigerAvalo9 Generalitati 15 06.01.2011 10:45:18
Fapte bune. alexdu Generalitati 7 08.01.2010 14:38:18
VESTI BUNE ! cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 28 28.04.2008 22:39:04