Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.11.2012, 09:52:37
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de UNNOOM Vezi mesajul
Dorina

Datele de pe un card pot fi aflate de un cititor compatibil. La fel de usor se poate afla CNP-ul de pe un buletin daca iti arati buletinul la toata lumea.

Deci nu va speriati de cip/card ci aveti grija sa nu il dati in stanga si in dreapta la fel cum aveti grija de buletinul obisnuit!
Am primit pe mail. Scuze că nu am reușit să fac o copiere corectă. Mi se pare un semnal de alarmă cât se poate de pertinent.
Reply With Quote
Vechi 12.11.2012, 09:56:02
UNNOOM
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Am primit pe mail. Scuze că nu am reușit să fac o copiere corectă. Mi se pare un semnal de alarmă cât se poate de pertinent.
Tipurile astea de semnale de alarma de propaga, vorba lui Cristian Roman, cu viteza intunericului care este mai mare decat viteza luminii!
Reply With Quote
Vechi 12.11.2012, 10:11:27
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
Tipurile astea de semnale de alarma de propaga, vorba lui Cristian Roman, cu viteza intunericului care este mai mare decat viteza luminii!
Foarte bine exprimat!
Reply With Quote
Vechi 12.11.2012, 12:15:43
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Foarte bine exprimat!
Nu mă interesează opinia domniei voastre.
Reply With Quote
Vechi 12.11.2012, 12:18:49
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
Cred că ai vrut să spui se propagă. Recitește titlul topicului. Vreau să discut cu persoane creștin ortodoxe despre cardurile de sănătate de aceia am postat la secțiunea Despre Biserica Ortodoxă în general.

Last edited by dorinastoica14; 12.11.2012 at 12:23:53.
Reply With Quote
Vechi 12.11.2012, 13:23:58
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Din tot ce ai dat tu copy/paste, singura afirmatie valida si cea mai grava este aceea ca acele informatii care pana acum erau in dosare pe hartie si trebuiau procesate manual, vor intra in bazele de date ale firmelor de asigurari.

Iar o data cu trecerea spre sistemul privat de sanatate vor fi folosite pentru a crea polite cu care sa platesti cat mai mult si sa primesti cat mai putin.

Deasemeni, e posibil ca legea sa lase posibilitatea aparitiei de discriminari: cine va dori sa asigure un bolnav cronic la care se stie ca medicamentele necesare pe tot restul vietii vor depasi cu mult valoarea asigurarii?

In rest, acordul prezumate se stie ca a cazut, majoritatea celorlalte argumente sunt in mare parte nonsensuri.
Reply With Quote
Vechi 12.11.2012, 15:09:31
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Din tot ce ai dat tu copy/paste, singura afirmatie valida si cea mai grava este aceea ca acele informatii care pana acum erau in dosare pe hartie si trebuiau procesate manual, vor intra in bazele de date ale firmelor de asigurari.

Iar o data cu trecerea spre sistemul privat de sanatate vor fi folosite pentru a crea polite cu care sa platesti cat mai mult si sa primesti cat mai putin.

Deasemeni, e posibil ca legea sa lase posibilitatea aparitiei de discriminari: cine va dori sa asigure un bolnav cronic la care se stie ca medicamentele necesare pe tot restul vietii vor depasi cu mult valoarea asigurarii?

In rest, acordul prezumate se stie ca a cazut, majoritatea celorlalte argumente sunt in mare parte nonsensuri.
Faptul că ți se impune să donezi organe fără a ți se cere consimțământul e tot un nonsens?
În legătură cu bolile cronice pe care le are cineva lucrurile sunt mult mai complicate și nu se pot discuta aici!
Reply With Quote
Vechi 12.11.2012, 15:12:19
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Faptul că ți se impune să donezi organe fără a ți se cere consimțământul e tot un nonsens?
Asta se numeste acordul prezumat si asa cum am spus, a fost un proiet de lege dar n-a fost aprobat.
Reply With Quote
Vechi 12.11.2012, 20:24:40
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Angry mie nu mi se mai permite renuntarea la cardul pe care mi se vireaza salariul

toata institutia primeste salariul pe card si eu nu pot sa fiu mai cu "mot" mi-a spus contabila sefa ((( acum 2 ani cand se zvonea ce bine o sa fie cu banii pe card, lumea a dat buluc sa semneze, dar n-a sunat nimeni dupa mine in birou sa ma cheme obligat la card, numai ca dupa ceva timp, luata de val.... m-am lasat incantata!!! iar acum nu mai pot schimba nimic!!! nici eu nu vreau cardul de sanatate!! Uniunea Europeana e o farsa!

Se mai poate naste din poporul roman un Con*stantin Brancoveanu sau un Mihai Viteazul?

Acum nu. Un astfel de om la noi se naste o data la 200 de ani. Deocamdata statul ramane in somnul cel de moarte, nu se intereseaza, este insensibil la durerea po*porului. Fata de un conducator necrestin nu poti avea incredere, ci doar sa te temi de el. Iar daca supusii lucreaza de frica, acela nu mai este stat democratic. Este democratie comunista, o forma mai pla*cuta la vedere si inselatoare simturilor. Deja acum nu se mai pune problema sa ne salveze un conducator roman, acum se pune problema sa ne salveze Europa si bancile internationale.

Azi romanul simplu nadajduieste in aceasta Europa fals democratica. Vin aici crestini simpli, unii primari, si imi spun: „Parinte, noi vrem sa facem o interventie in Euro*pa sa ne dea pentru comuna niste fon*duri europene”. Eu le spun: „Mai, baieti, incercati si voi, dar nu va angajati prea mult, pentru ca Europa e doar cu forma de ajutorare, dar in rest este o forma goa*la, din care nu castigi nimic”. Ne apropi*em de un sfarsit al Europei, in forma pe care o stim noi de odata; ea tinde acum catre un guvern unic, ce va stapani toata lumea, in mod autoritar, ce va conduce toata politica si viata noastra economica. Dar acesta va fi sfarsitul libertatii noastre, pentru ca aceasta guvernare va fi fara Dumnezeu.
http://www.badpolitics.ro/parintele-...fi-fara-dumne/
Reply With Quote
Vechi 17.11.2012, 21:54:10
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Poti sa-ti schimbi serviciul cu unul unde esti platita cu banii in mana.
Daca trebuie, trebuie, nu?

Si nici cardul de sanatate nu e musai sa-l iei.
Iti poti face o asigurare privata, daca nu-ti convine forma sub care Statul iti livreaza serviciile pentru care platesti oricum.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Alternativa la cardurile de sanatate cu cip antoniap Generalitati 1174 05.06.2015 11:04:59
Crestinul Ortodox si sfarsitul lumii dgs010243 Generalitati 4 21.11.2012 19:35:00
Cum trebuie sa fie crestinul din ziua de astazi? iRoDiOn Spiritualitatea ortodoxa 25 10.08.2012 17:35:13
Crestinul si ziua onomastica stela lie Intrebari utilizatori 3 10.01.2011 20:48:11
Crestinul ortodox iubeste pe toti ca pe sine insusi indiferent de rasa si religie mihailt Generalitati 16 03.09.2009 10:11:02