![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ce are comun crestinismul cu animismul? sau crestinismul cu islamismul? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acum vă dați seama că v-ați pripit și că ați dovedit judecată temerară ? Chiar credeați că patriarhul încalcă rânduielile propriei Biserici în văzul întregii lumi ? Asta îmi amintește de unul dintre cele mai triste păcate pe care le-am făcut. Stăteam de vorbă cu un preot (chiar parohul meu) și am simțit că mirosea a alcool. Revoltat, am mai și bârfit printre credincioși cum că noul nostru preot este bețiv și că slujește beat. În realitate, consumase Sf Daruri rămase neconsumate, potrivit prescripției ritului lui răsăritean. Trebuie să cercetăm bine și să gândim de două ori înainte de a-i învinui pe frații noștri, cu precădere pe părinții noștri și mai ales pe întâistătătorii noștri, care ocupă, în Biserică, locul Domnului.
|
||||
|
||||
![]()
Privește omule la început aici: http://www.youtube.com/watch?v=0xcFQ...eature=related !
Ce caută catolicul vorbind într-o biserică Ortodoxă? Cum își permite să predice aici măi ? Până și simpla lui prezență acolo și mai ales toleranța lui Daniel sunt păcate grave!
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
||||
|
||||
![]()
Cât de demult a fost definit ecumenismul ca erezie ? Aveți vreo dată, ori chiar o hotărâre dogmatică în această privință ?
Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Privește aici de la minutul zece încolo cum Daniel trădează Biserica și dă pe mâna catolicilor Sfinte Moaște !
http://www.youtube.com/watch?v=Fk-xd...eature=related
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe scurt, e arma dracului și erezia ereziilor.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
unde se opreste ecumenismul? care sunt religiile care se vor "uni"? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum se numeste noua dumneavoastra biserica ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acuma: când a poruncit Cristos sau când a dat Biserica Ortodoxă canon potrivit căruia unui catolic nu i se poate da cuvântul în cadrul unui parastas ? (Termenul "predică" nu este propriu aici, predica este o parte a Sfintei Liturghii și nu a Parastasului pe care o face protosul și nu invitații). Deci, până acum nu ați făcut dovada că patriarhul BOR ar fi concelebrat Sf Liturghie împreună cu preoți catolici, încălcând astfel canoanele. Aveți mare noroc: dacă eu aș fi în locul PF Daniel vă dădeam în judecată pentru calomnie. Nu vă afuriseam, fiindcă oricum nu mai faceți parte din BOR până ce duhovnicul nu vă va da absolvirea. Vă ceream dovada sau banii.
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 27.09.2010 at 23:18:36. |
|
||||
|
||||
![]()
Și dumneata nu știi să gândești? Când am zis eu că Biserica Ortodoxă e eretică ? Când am zis eu că Biserica Ortodoxă e trădătoare mă ? Arată-mi unde!
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cruce rosie-cruce neagra | dianadi | Diverse Sarbatori | 5 | 01.10.2016 12:26:21 |
Cand facem milostenie... | ClaudiuT | Umanitare | 25 | 21.02.2011 10:37:58 |
cruce rosie cruce neagra | padrevicentiu | Generalitati | 1 | 07.08.2010 11:58:19 |
CUM TREBUIE SA FACEM? | bobby | Nunta | 15 | 21.03.2008 12:44:43 |
ce facem asa | verona | Biserica Ortodoxa Romana | 2 | 02.02.2007 19:12:09 |
|