am putea infiinta chiar un thread separat desi in mare e aceiasi idee.. eu , in "acea perioada" cautam in pecial un duhovnic experimentat caruia sa-i marturisesc despre aceste evenimente la care eram martor caci se intetisera astfel incat rare erau zilele in care nu aveam..m-am dus la Sihastria la Printele Ciprian si pe drum canta un radio lumesc in microbuz si am inceput sa spun rugaciunea.. dupa cateva minute iarasi am avut un fel de vedenii de data asta foarte, foarte diferite de celelalte ,ba inca siin timp ce vorbeam cu Parintele Ciprian si dupa am avut la cateva ore in biserica altele.. de alt tip, ce erau de ce si cum, iertati-ma ca nu o pot spune ca se sminteste lumea dar da, Dumnezeu lucreaza, chiar vorbeste, dar noi nu tacem.. am cunoscut apoi cautand multe persoane mergand pe aceasts filiera.. in primul rand sunt un numar foarte mare de oameni care au fost treziti prin astfel de stari ,oameni care habar nu aveau de Hristos si abia apoi dupa aceste cercetari harice L-au cautat si si-au schimbat viata.. dar lumea nu-i prea ia in serios.. unde s-a inmultit pacatul a psisosit si harul si vreau sa fac o precizare aici.. cercetarile harice sau manifestarea asta simtita a harului dumnezeiesc apare numai si numai cand omul este pe margine, la limita si daca atunci se smereste.. daca i se surpa mandria adica.. mangaierile harice la sfinti le trimite Dumnezeu dupa indelungi nevointe , ca altfel ne-am mandri.. ca-mi spunea cineva.. Dumnezeu nu e drept , ca vreau si eu sa simt inca din viata asta arvuna celor viitoare.. da dar mai intai trebuie sa -l vezi si pe vrajmasul, esti de acord? si vrajmasul apare, daca esti al lui si are drepturi si vrei sa te lepezi de el, apare.. are mult tupeu.. eu din mila lui Dumnezeu cand a aparut nu eram singur ci eram cu inca cineva.. si pe el l-a batut maimult.. la scurt timp a aflat ca are sida.. desi de vorbit vorbea cu mine.. imi repeta tot ce spuneam dar nu dupa ci deodata cu mine sau chiar si inainte si cu un ras diabolic si vlehemitor.. iar spaima pe care o aduce un drac prin prezenta lui in suflet este exact, dar exact gustul iadului.. asa mi s-a dat mie sa inteleg.. desi iadul e infinit mai rau dar ca directie..asadar, noi nu putem tine ce ar vrea Dumnezeu sa ne daruiasca , ca ne-ar vorbi fata catre fata dar ne-am sminti! noua ne face bine parasirea si linistea aceasta, de ea avem acum nevoie.. sa tanjim si cu greu sa smulgem un zambet de la Dumnezeu ,sa-Lobtinem cu sudoare in sflet ca sa-L pretuim si cand il obtinem cu adevarat sa nu- mai renuntam asa de usor la El.. ca de-ai zice sesam vino, sesam fa aia.. vai asta ar fi iadul cu adevarat!
|