![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Jalnic,patetic. Mai bine ne spui cum anume preferi sa fi ajutata sa treci peste momentul asta de rautate gratuita!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Fetili, ce aveți bre?
|
||||
|
||||
![]()
Eu nici atat nu stiu,ce este cu clona Mirelei,Tabitha...
Doar imi fac griji,unde este Mirela...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Păi nu-i clonă, e chiar ea, și-a schimbat numele contului.
|
||||
|
||||
![]()
Stiu prea bine,numai ca odata cu numele si-a schimbat si personalitatea!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vrei să spui că la "welfare" săracii primesc mâncare bio nechimizată? Acum înțeleg, în SUA omenii săraci nu mor de foame, ci otrăviți la "welfare". :))) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
era sarcastica la comentariul meu(ma ironizeaza pe mine) ca si stil personal de viata,ca eu doar sunt interesata de un stil de viata sanatos,de mancare bio ,de hrana nutritiva,nu semipreparate si tampenii. Este ceea ce numesc "rautate gratuita"! Ovidiu,oamenii mor otraviti nu numai la welfare ci si asa in magazinele si restaurantele conventionale. Multe substante chimice folosite in industria alimentara care sunt aprobate de USDA sunt interzise in UE. Traiasca sfanta ignoranta!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 17.07.2015 at 10:13:55. |
|
||||
|
||||
![]()
Wow! dar ce sensibilităti ascunse au unii. Nu suportă si pace să li se spună ceva în contra-sens.
![]() Dar telul vietii lor este să fie mai buni. Tot e ceva. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai vrut sa razi de mine in bataia forumului! Cica sa ma vadesti de ce nu stiu altii! Chiar crezi ca ma cunosti ca pe o carte deschisa? Ca stii totul despre mine? Te-a smintit sarea roza de Himalaya? Afla ca nici n-o pot consuma din cauza afectiunii glandei tiroide careia ii trebuie numai sare iodata. Gata am terminat!
|
|||
|
|||
![]()
Catfight !
![]() |
|