Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.10.2014, 16:54:01
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lucia_anghelina Vezi mesajul
De fapt asist la ceea ce am spus deja, și anume că scrii de pe mai multe conturi dat fiind faptul că nu te mulțumești să răstălmăcești de pe un singur cont.
Chiar dacă nu recunoști, Adminul îți poate verifica oricum locația și ip-ul de unde postezi!
Laurențiu.
Se pare ca traiesc o experienta de tipul zona crepusculara. Un user cu care nu am vorbit niciodata imi raspunde la un mesaj adresat altui user. Apoi, acelasi user ma acuza ca as avea mai multe conturi, cand de fapt e tot Laurentiu care are mai multe conturi. Si de parca asta nu ar fi fost destul, se pare ca mesajul adresat mie nu imi e numai mie adresat, sau autorul incurca autorii, spunand ca eu as fi spus ceea ce a spus de fapt cristig.
O sa iti dau un exemplu. Daca ai observat cei care insala devin suspiciosi si gelosi, cred ca partenera e cea care face asta. La fel si tu, daca ai mai multe conturi ai ajuns sa ai o absesie, m-ai mai acuzat ca sunt alt user. Dar abia acum imi amintesc ca la tine nu e o exceptie, ci o problema mai grava. Nu tu erai ala care ii acuzai pe toti userii noi (si nu numai) ca sunt spioni, rau intentionati, troli si clone? Sau ai inceput sa te rogi la Francisc si ai deja vedenii. Daca tu esti duplicitar nu transfera acest lucru asupra mea.
Sa recapitulam, cred ca pana la acest topic nu am mai dialogat. Nu-ia sa ca ti-am vorbit frumos in fiecare mesaj desi tu inca de la inceput ai sarit cu gura si cu acuzele de cont multiplu? daca nu stii sa porti un dialog de ce trebuie sa afisezia sta pe un forum public, nu ai cunostinte sau prieteni? Am fost mai dur, dar nu stiu cum pe forumul asta nimeresc mai mult persoane de tipul asta.
Da, o sa fac raport adminului, sa ii spun ca e a doua oara cand ma acuzi de o prostie pe care o faci chiar tu.
P.S. Sa nu te mai gandesti sa-mi trimiti mesaje de pe conturile tale. Deja nu mai vad ce scrii, vad doar ce esti.

Last edited by catalin2; 09.10.2014 at 17:08:58.
Vechi 09.10.2014, 17:28:58
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Stati... care e faza cu multitudinea de conturi?! De cand sunt pe forum toata lumea acuza pe toata lumea ca au mai multe conturi.

Ce rost are sa postezi cu cate 50 de conturi?!
Vechi 09.10.2014, 17:52:05
tot-Laurentiu's Avatar
tot-Laurentiu tot-Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Se pare ca traiesc o experienta de tipul zona crepusculara. Un user cu care nu am vorbit niciodata imi raspunde la un mesaj adresat altui user. Apoi, acelasi user ma acuza ca as avea mai multe conturi, cand de fapt e tot Laurentiu care are mai multe conturi. Si de parca asta nu ar fi fost destul, se pare ca mesajul adresat mie nu imi e numai mie adresat, sau autorul incurca autorii, spunand ca eu as fi spus ceea ce a spus de fapt cristig.
O sa iti dau un exemplu. Daca ai observat cei care insala devin suspiciosi si gelosi, cred ca partenera e cea care face asta. La fel si tu, daca ai mai multe conturi ai ajuns sa ai o absesie, m-ai mai acuzat ca sunt alt user. Dar abia acum imi amintesc ca la tine nu e o exceptie, ci o problema mai grava. Nu tu erai ala care ii acuzai pe toti userii noi (si nu numai) ca sunt spioni, rau intentionati, troli si clone? Sau ai inceput sa te rogi la Francisc si ai deja vedenii.
Mă tem că domnia ta ești un trol și asta se poate verifica. Special am vrut să-ți arăt că dacă aș vrea, aș putea să scriu și eu de pe mai multe conturi, însă nu mi se pare corect ca cineva să folosească mai multe conturi, pe un forum creștin ortodox, fără a dezvălui aceasta, fiindcă îi induce în eroare pe ceilalți useri și creează dezbinare. Te pot asigura că nu scriu în ascuns de pe mai multe conturi, iar adminul poate confirma acest lucru.
Am specificat deja faptul că respectivul cont este al unei cunoștiințe. Nu cred că este nevoie să-ți dau detalii mură-n gură. Mai am și altele de făcut, decat să-mi pierd vremea cu tine pe forum.

Last edited by tot-Laurentiu; 09.10.2014 at 18:06:36.
Vechi 09.10.2014, 19:12:46
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Stati... care e faza cu multitudinea de conturi?! De cand sunt pe forum toata lumea acuza pe toata lumea ca au mai multe conturi.
Ce rost are sa postezi cu cate 50 de conturi?!
De obicei cei ce sunt banati reintra cu un alt cont. Mai multe conturi simultan nu are nimeni, cum spui, nu are niciun rost. Dar in capul unora se formeaza obsesii si inchipuiri. Culmea e ca Laurentiu era cel mai aprig inainte sa strige la altii ca sunt alte persoane, etc., aiureli ale lui. Pana la urma e si comic, ma acuza pe mine ca am conturi multiple scriind chiar el de pe alt cont. Probabil nu si-a dat seama si apoi a incercat sa modifice.
Vechi 09.10.2014, 19:17:10
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tot-Laurentiu Vezi mesajul
Mă tem că domnia ta ești un trol și asta se poate verifica. Special am vrut să-ți arăt că dacă aș vrea, aș putea să scriu și eu de pe mai multe conturi, însă nu mi se pare corect ca cineva să folosească mai multe conturi, pe un forum creștin ortodox, fără a dezvălui aceasta, fiindcă îi induce în eroare pe ceilalți useri și creează dezbinare. Te pot asigura că nu scriu în ascuns de pe mai multe conturi, iar adminul poate confirma acest lucru.
Am specificat deja faptul că respectivul cont este al unei cunoștiințe. Nu cred că este nevoie să-ți dau detalii mură-n gură. Mai am și altele de făcut, decat să-mi pierd vremea cu tine pe forum.
Nu e adevarat, nu e nici un troll.
Vechi 09.10.2014, 19:18:47
Senior Member

Implicit

Citat:
Deci nu stia oricine ca isi poate face alt cont, trebuia sa demonstrezi tu. Iar in mesajul precedent parca spuneai ca te-a rugat o prietena sa ii verific contul, nu sa ma verifici pe mine. Probabil ai scris din greseala de pe acel cont si ai vazut prea tarziu, ai modificat apoi spunand ca verifici un cont. Asta zic si eu, tu nu ai alta treaba, in afara sa te faci de ras pe forumuri? Ca e de ras, scrii de pe un alt cont ca eu am mai multe conturi, parca s-a intamplat special ca sa te inveti minte.
Vechi 09.10.2014, 19:24:27
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de lucia_anghelina Vezi mesajul
Stilul este asemănător, iar argumentele tale identice cu ale lui cristirg si gpalama...

Laurențiu
Greșit. Cristirg este fostul „antiecumenism”.
Vechi 09.10.2014, 19:55:19
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Mă tem că domnia ta ești un trol și asta se poate verifica. Special am vrut să-ți arăt că dacă aș vrea, aș putea să scriu și eu de pe mai multe conturi, însă nu mi se pare corect ca cineva să folosească mai multe conturi, pe un forum creștin ortodox, fără a dezvălui aceasta, fiindcă îi induce în eroare pe ceilalți useri și creează dezbinare.
Nu văd ce problemă ar fi dacă scrie de pe mai multe conturi. Faptul că ceea ce scrie nu în se încadrează în șabloanele tale, nu înseamnă că aduce dezbinare. Nu ar trebui privit cu alți ochi pentru ceea ce a scris. Are tot dreptul să fie rezervat și eu îi restect această poziție.

Last edited by ovidiu b.; 09.10.2014 at 20:03:55.
Vechi 09.10.2014, 20:21:25
cristirg cristirg is offline
Banned

Data înregistrării: 26.06.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Greșit. Cristirg este fostul „antiecumenism”.
-asa este , nu va mai certati degeaba
Vechi 09.10.2014, 20:29:35
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ma poate ajuta cineva sa cumpar o rasa("vesmant"pt. Protopsalti)? inclusiveu Generalitati 9 02.07.2012 15:08:55
Ceva frumos..."invata" ioana30 Generalitati 1 29.11.2010 17:23:12
Cum pot "aduce" pe cineva drag la credinta? lourdes19 Generalitati 2 19.10.2010 12:06:29
"imoralitatea" lui Dumnezeu din Biblie? Nu exista asa ceva! flying Despre Sfanta Scriptura 203 18.05.2010 20:31:10