![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Vă rugăm insistent dați referința biblică pentru textele postate, dacă doriți să fiți crezut!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=74&cap=3 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Scuze voi cred ca nu aveti cartea asta in Biblie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu numai noi, nici măcar Solomon n-o avea...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
"Va trai si nu va muri", insemna ca va mosteni viata vesnica. Iar Mantuitorul spune clar ca viata vesnica o va mosteni cel inviat din morti (Ioan 6:40). Nu mortul are viata vesnica.
Asta este varza a la grec (elineasca). Nu era mai simplu sa credeti in revenirea Domnului, invierea mortilor si mostenirea vietii vesnice? Astea sunt fagaduintele Mantuitorului (pe care le gasiti si in Crez). Citat:
Apoi, aceasta terorie a vietuirii fara trup, si recuperarea lui ulterioara, aduce o mare jignirea scopului revenirii Mantuitorului si invierii. Va reveni Mantuitorul sa recupereze niste carcase pentru cei care traiesc? Asta este invierea? Ce inviere? Pavel descrie o rapire cat timp el era viu dea binelea. Nu murise deloc. Se vede cat de mult pretuiesti fagaduinta invierii. Nu-i gasesti locul nicidecum. |
|
|||
|
|||
![]()
Asta nu inseamna nimic.Nu e canonica inseamna ca nu i s-a putut verifica autenticitatea dar nu inseamna ca nu e " buna de citit" .Toate bibliile aveau si textele necanonice incluse,numai mai tarziu unii au devenit mai catolici decat Papa.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Va sa zica, mai exista o modalitate de a fi cu Domnul, in afara de cea fagaduita de El. Reiau ideea: Domnul ii fagaduieste lui Petru ca se va intoarce sa il ia cu El, pentru ca acolo unde este El sa fie si Petru. Dar, Petru gaseste o alta modalitate, facand inutila fagaduinta Domnului. Am inteles bine? Daca da, puteti sa spuneti cu cuvintele dvs. care este acea modalitate (fara versete - caci oricum le scoateti din context)? Caci eu nu pot pricepe cum poate sa fie Petru cu Domnul, fara ca Domnul sa se intoarca sa-l ia cu El (asa cum a fagaduit).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pavel spune ca a fost rapit ( in trup sau in afara trupului ) .Asta inseamna ca nu neaparat in trup. In definitiv de ce discut eu cu voi ? Voi veniti aici sa pacaliti lumea cum daca nu vor tine sambata si nu vor bea must nu se vor mantui .Si ca or sa adoarma un pic dupa ce mor dar sa fie linistiti ca invie ei...totul e sa fie la voi in biserica. Nimic din ce sustineti nu e adevarat.V-ati vandut sufletele pe nimic.Si nici macar nu o sa aveti ocazia sa "dormiti". Sa fiti sanatosi ! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|