![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
M-am intrebat citind VT - porunca construirii Cortului, a Templului, rugaciunea de Sfintire a Templului...- si auzind parerile voastre cu privire la locasul sfant, si as intreba: De ce D-zeu a dat porunca sa-I construiasca un locas sfant in VT, iar in NT aceasta porunca n-ar mai fi valabila? Citat:
E treaba Bisericii ce face cu banii ei...esti cumva adeptul lui Corut,? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La Emanuel este si scoala si liceu, sala de nunti, are si gradinita langa,... si nu doar NP sunt acolo. Mie imi place designul cladirilor, arta,... si foarte mult cele ortodoxe. Dar nu vad placul Lui D-zeu aici. Si nu se gaseste in Biblie. Un singur Templu este care l-a poruncit D-zeu a se construi si al doilea Templu este Isus, dar nu inseamna neaparat ca interzice constructii de biserici. Aici in oras o biserica reformata a renuntat la un cimitir vechi si au construit impreuna cu NP un fel de vilete, cu o camera ptr. cei orfani care au depasit varsta de 18 ani, au si biserica si cantina, parc cu verdeata,... ... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este cumva vorba de cimitirul OLOSIG? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asadar, daca vrei sa-i intelegi pe NP, cerceteaza Sfanata Scriptura si "Invatatura de credinta ortodoxa" (de care te feresti prin felurite eschive). Fondurile alocate BOR, de catre guvern, provin si din contributiile NP. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Inca un penticostal.... De unde esti asa sigur ca e vorba de Duhul Sfant? Cine vorbeste de frica? Si... unde va este smerenia?...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa stii ca eu sunt "prooroc" si mi se spune ca te-ai intors ca sa ma cicalesti la cap. ..... Citat:
Daca ar fi asa cum spui tu, n-ar sta cultele NP relaxate.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nu sunt adeptul lui Coruț, sunt adeptul separării Bisericii de Stat. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In orice caz nu v-om avea nevoie de "prooroci" si nici de vb in limbi pt cunoasterea Domnului. Se spune ca se va arata pe cer Semnul Fiului Omului la venirea Domnului...sectarii care nu cinstesc crucea ma intreb si eu: Ce vor crede in acele momente? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Apropo' de ce spuneai... Am intrebat si eu odata un NP care crede el ca va fi "Semnul Fiului Omului" la venirea Domnului, daca nu Sfanta Cruce?... Stii ce mi-a raspuns: "probabil ca trambita"...
|
||||
|
||||
![]()
Poate o fi avut muzicutza in cap omu...sau poate i se trage de la orchestra...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|