![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
1. Tu dar, copilul meu, întărește-te în harul care este în Hristos Isus.
2. Și ce-ai auzit de la mine, în fața multor martori, încredințează la oameni de încredere, care să fie în stare să învețe și pe alții. 3. Suferă împreună cu mine, ca un bun ostaș al lui Hristos. 4. Nici un ostaș nu se încurcă cu treburile vieții, dacă vrea să placă celui ce l-a scris la oaste. 5. Și cine luptă la jocuri, nu este încununat, dacă nu s-a luptat după rânduieli. 6. Plugarul trebuie să muncească înainte ca să strângă roadele. 7. Înțelege ce-ți spun; Domnul îți va da pricepere în toate lucrurile. 8. Adu-ți aminte de Domnul Isus Hristos, din sămânța lui David, înviat din morți, după Evanghelia mea, 9. pentru care sufăr până acolo că sunt legat ca un făcător de rele. Dar Cuvântul lui Dumnezeu nu este legat. 10. De aceea rabd totul pentru cei aleși, pentru ca și ei să capete mântuirea care este în Hristos Isus, împreună cu slava veșnică. 11. Adevărat este cuvântul acesta: dacă am murit împreună cu El, vom și trăi împreună cu El. 12. Dacă răbdăm, vom și împărți împreună cu El. Dacă ne lepădăm de El, și El Se va lepăda de noi. 13. Dacă suntem necredincioși, totuși El rămâne credincios, căci nu Se poate tăgădui singur. 14. Adu-le aminte de aceste lucruri, și roagă-i fierbinte înaintea lui Dumnezeu, să se ferească de certurile de cuvinte, care nu duc la alt folos decât la pieirea celor ce le ascultă. 15. Caută să te înfățișezi înaintea lui Dumnezeu ca un om încercat, ca un lucrător care n-are de ce să-i fie rușine, și care împarte drept Cuvântul adevărului. 16. Ferește-te de vorbăriile goale și lumești; căci cei ce le țin, vor înainta tot mai mult în necinstirea lui Dumnezeu. 17. Și cuvântul lor va roade ca cangrena. Din numărul acestora sunt Imeneu și Filet, 18. care s-au abătut de la adevăr. Ei zic că a și venit învierea, și răstoarnă credința unora. 19. Totuși temelia tare a lui Dumnezeu stă nezguduită, având pecetea aceasta: „Domnul cunoaște pe cei ce sunt ai Lui”; și: „Oricine rostește Numele Domnului, să se depărteze de fărădelege!” 20. Într-o casă mare nu sunt numai vase de aur și de argint, ci și de lemn și de pământ. Unele sunt pentru o întrebuințare de cinste, iar altele pentru o întrebuințare de ocară. 21. Deci dacă cineva se curăță de acestea, va fi un vas de cinste, sfințit, folositor stăpânului său, destoinic pentru orice lucrare bună. 22. Fugi de poftele tinereții, și urmărește neprihănirea, credința, dragostea, pacea, împreună cu cei ce cheamă pe Domnul dintr-o inimă curată. 23. Ferește-te de întrebările nebune și nefolositoare, căci știi că dau naștere la certuri. 24. Și robul Domnului nu trebuie să se certe; ci să fie blând cu toți, în stare să învețe pe toți, plin de îngăduință răbdătoare, 25. să îndrepte cu blândețe pe potrivnici, în nădejdea că Dumnezeu le va da pocăința, ca să ajungă la cunoștința adevărului; 26. și, venindu-și în fire, să se desprindă din cursa diavolului, de care au fost prinși ca să-i facă voia. Faptele apostolilor |
|
|||
|
|||
![]()
1. V-am spus aceste lucruri, pentru ca ele să nu fie pentru voi un prilej de cădere.
2. Au să vă dea afară din sinagogi: ba încă, va veni vremea când, oricine vă va ucide, să creadă că aduce o slujbă lui Dumnezeu. 3. Și se vor purta astfel cu voi, pentru că n-au cunoscut nici pe Tatăl, nici pe Mine. 4. V-am spus aceste lucruri, pentru ca, atunci când le va veni ceasul să se împlinească, să vă aduceți aminte că vi le-am spus. Nu vi le-am spus de la început, pentru că eram cu voi. 5. Acum Mă duc la Cel ce M-a trimis; și nimeni din voi nu Mă întreabă: „Unde Te duci?” 6. Dar, pentru că v-am spus aceste lucruri, întristarea v-a umplut inima. 7. Totuși, vă spun adevărul: Vă este de folos să Mă duc; căci, dacă nu Mă duc Eu, Mângâietorul nu va veni la voi; dar dacă Mă duc, vi-L voi trimite. 8. Și când va veni El, va dovedi lumea vinovată în ce privește păcatul, neprihănirea și judecata. 9. În ce privește păcatul: fiindcă ei nu cred în Mine; 10. în ce privește neprihănirea: fiindcă Mă duc la Tatăl, și nu Mă veți mai vedea; 11. în ce privește judecata: fiindcă stăpânitorul lumii acesteia este judecat. 12. Mai am să vă spun multe lucruri, dar acum nu le puteți purta. 13. Când va veni Mângâietorul, Duhul adevărului, are să vă călăuzească în tot adevărul; căci El nu va vorbi de la El, ci va vorbi tot ce va fi auzit, și vă va descoperi lucrurile viitoare. 14. El Mă va proslăvi, pentru că va lua din ce este al Meu, și vă va descoperi. 15. Tot ce are Tatăl, este al Meu; de aceea am zis că va lua din ce este al Meu, și vă va descoperi. 16. Peste puțină vreme, nu Mă veți mai vedea; apoi iarăși peste puțină vreme, Mă veți vedea, pentru că Mă duc la Tatăl.” 17. La auzul acestor vorbe, unii din ucenicii Lui au zis între ei: „Ce înseamnă cuvintele acestea: „Peste puțină vreme, nu Mă veți mai vedea;” și: „Apoi iarăși peste puțină vreme Mă veți vedea?” Și: „Pentru că Mă duc la Tatăl?” 18. Ei ziceau deci: „Ce înseamnă aceasta: „Peste puțină vreme?” Nu știm ce vrea să spună.” 19. Isus a cunoscut că voiau să-L întrebe, și le-a zis: „Vă întrebați între voi ce înseamnă cuvintele: „Peste puțină vreme, nu Mă veți mai vedea;” și: „Apoi iarăși peste puțină vreme, Mă veți vedea?” 20. Adevărat, adevărat vă spun că, voi veți plânge și, vă veți târgui, iar lumea se va bucura; vă veți întrista, dar întristarea voastră se va preface în bucurie. 21. Femeia, când este în durerile nașterii, se întristează, pentru că i-a sosit ceasul; dar după ce a născut pruncul, nu-și mai aduce aminte de suferință, de bucurie că s-a născut un om pe lume. 22. Tot așa și voi: acum sunteți plini de întristare; dar Eu vă voi vedea iarăși, inima vi se va bucura, și nimeni nu vă va răpi bucuria voastră. 23. În ziua aceea, nu Mă veți mai întreba de nimic. Adevărat, adevărat, vă spun că, orice veți cere de la Tatăl, în Numele Meu, vă va |
|
|||
|
|||
![]()
Isaia 49, 6-10
6. Mi-a zis: "Puțin lucru este să fii sluga Mea ca să aduci la loc semințiile lui Iacov și să întorci pe cei ce-au scăpat dintre ai lui Israel. Te voi face Lumina popoarelor ca să duci mântuirea Mea până la marginile pământului!" 7. Așa grăiește Răscumpărătorul și Sfântul lui, Israel către Cel disprețuit și către urâciunea neamurilor, Sluga tiranilor: "Regi Te vor vedea și se vor ridica, căpetenii se vor închina pentru Domnul cel credincios și pentru Sfântul lui Israel, Cel Care Te-a ales!" 8. Așa grăiește Domnul: "În vremea milostivirii Te voi asculta și în vremea mântuirii Te voi ajuta. Te-am făcut și Te-am hotărât Legământ al poporului, ca să așezi rânduială în țară și să dai fiecăruia moștenirile nimicite!" 9. Ca să zici celor robiți: "Ieșiți!" și celor care sunt în întuneric: "Veniți la lumină!" Ei vor paște oriunde pe calea lor și pe toate povârnișurile va fi pășunea lor. 10. Nu le va fi nici foame, nici sete, soarele și vântul cel arzător nu-i va atinge, că Cel Care se va milostivi de ei va fi Povățuitorul lor și îi va îndrepta către izvoare de apă. Facerea 31, 3-16 3. Atunci Domnul a zis către Iacov: "Întoarce-te în țara părinților tăi, în patria ta, și Eu voi fi cu tine!" 4. Trimițând, deci, Iacov a chemat pe Rahila și pe Lia la câmp, unde erau turmele, 5. Și le-a zis: "Văd eu că fața tatălui vostru nu mai e față de mine, ca mai înainte; dar Dumnezeul tatălui meu este cu mine. 6. Voi înșivă știți că am slujit pe tatăl vostru cu toată inima; 7. Iar tatăl vostru m-a înșelat și de zeci de ori mi-a schimbat simbria, Dumnezeu însă nu i-a îngăduit să-mi facă rău. 8. Când zicea el: Cele pestrițe să fie simbria ta, toate oile fătau miei pestriți; iar când zicea el: Cele negre să-ți fie de simbrie, atunci toate oile fătau miei negri. 9. Și așa a luat Dumnezeu toate vitele de la tatăl vostru și mi le-a dat mie. 10. Iată o dată, pe vremea când intrau în călduri oile, mi-am ridicat ochii și am văzut în vis; și iată că țapii și berbecii, care săreau pe capre și pe oi, erau albi, vărgați și bălțați. 11. Iar îngerul Domnului mi-a zis în vis: "Iacove!" Și eu am răspuns: "Ce este?" 12. Zis-a el: "Ridică-ți ochii și privește: toți țapii și berbecii, care sar pe capre și pe oi, sunt vărgați, pestriți și bălțați, căci am văzut toate câte ți-a făcut Laban. 13. Eu sunt Dumnezeul, Cel ce ți S-a arătat în Betel, unde Mi-ai turnat untdelemn pe stâlp și unde Mi-ai făcut făgăduință. Scoală deci acum, ieși din pământul acesta și mergi în pământul tău de naștere și Eu voi fi cu tine". 14. Atunci Lia și Rahila i-au răspuns și au zis: "Mai avem noi oare parte și moștenire în casa tatălui nostru? 15. Oare n-am fost noi socotite de el ca niște străine, fiindcă el ne-a vândut și a mâncat banii noștri? 16. De aceea, toată averea pe care Dumnezeu a luat-o de la tatăl nostru este a noastră și a copiilor noștri. Fă dar acum toate câte ți-a zis Domnul!" Pildele lui Solomon 21, 3-21 3. Făptuirea dreptății și a judecății este mai de preț pentru Domnul decât jertfa sângeroasă. 4. Ochii semeți și inima îngâmfată sunt sfeșnicul păcătoșilor. Aceasta nu este decât păcat. 5. Chibzuiala omului silitor duce numai la câștig, iar cel ce se zorește ajunge la pagubă. 6. Comorile dobândite cu limbă mincinoasă sunt deșertăciune trecătoare și lațuri ale morții. 7. Silnicia celor fără de lege se ține după ei, căci nu voiesc să înfăptuiască dreptatea. 8. Calea celui răufăcător e sucită; cel nevinovat lucrează drept. 9. Mai degrabă să locuiești într-un colț pe acoperiș, decât cu o femeie certăreață și într-o casă mare. 10. Sufletul celui fără de lege poftește răutatea, iar aproapele lui nu află milă în ochii lui. 11. Când cel batjocoritor e pedepsit, cel fără minte se înțelepțește și când cel înțelept este dojenit, el câștigă în știință. 12. Dreptul ia aminte la casa celui nelegiuit. Dumnezeu prăbușește pe cei fără de lege în nenorocire. 13. Cine își astupă urechea la strigătul celui sărman și el, când va striga, nu i se va răspunde. 14. Un dar făcut într-ascuns potolește mânia și un plocon scos din sân, o mânie puternică. 15. Dreptul tresaltă de bucurie când poate să pună în faptă dreptatea, iar spaima e pentru cei ce săvârșesc fărădelegea. 16. Un om care rătăcește de pe drumul înțelepciunii, se va odihni curând în adunarea celor morți. 17. Cel ce iubește veselia va duce lipsă; cel căruia îi place vinul și miresmele nu se îmbogățește. 18. Nelegiuitul slujește ca preț de răscumpărare pentru cel drept și vicleanul pentru cel fără prihană. 19. Mai bine să locuiești în pustiu decât cu o femeie certăreață și supărăcioasă. 20. Comori de preț și untdelemn (se găsesc) în casa celui înțelept, dar omul cel nebun le risipește. 21. Cel ce umblă în calea dreptății și a milei află viață, dreptate și mărire. |
|
|||
|
|||
![]()
Ioan 15: 17-27; 16: 1-2
"Aceasta vă poruncesc: să vă iubiți unul pe altul. Dacă vă urăște pe voi lumea, să știți că pe Mine mai înainte decât pe voi M-a urât. Dacă ați fi din lume, lumea ar iubi ce este al său; dar pentru că nu sunteți din lume, ci Eu v-am ales pe voi din lume, de aceea lumea vă urăște. Aduceți-vă aminte de cuvântul pe care vi l-am spus: Nu este sluga mai mare decât stăpânul său. Dacă M-au prigonit pe Mine, și pe voi vă vor prigoni; dacă au păzit cuvântul Meu, și pe al vostru îl vor păzi. Iar toate acestea le vor face vouă din cauza numelui Meu, fiindcă ei nu cunosc pe Cel ce M-a trimis. De n-aș fi venit și nu le-aș fi vorbit, păcat nu ar avea; dar acum n-au cuvânt de dezvinovățire pentru păcatul lor. Cel ce Mă urăște pe Mine, urăște și pe Tatăl Meu. De nu aș fi făcut între ei lucruri pe care nimeni altul nu le-a făcut păcat nu ar avea; dar acum M-au și văzut și M-au urât și pe Mine și pe Tatăl Meu. Dar (aceasta), ca să se împlinească cuvântul cel scris în Legea lor: "M-au urât pe nedrept". Iar când va veni Mângâietorul, pe Care Eu Îl voi trimite vouă de la Tatăl, Duhul Adevărului, Care de la Tatăl purcede, Acela va mărturisi despre Mine. Și voi mărturisiți, pentru că de la început sunteți cu Mine. Acestea vi le-am spus, ca să nu vă smintiți. Vă vor scoate pe voi din sinagogi; dar vine ceasul când tot cel ce vă va ucide să creadă că aduce închinare lui Dumnezeu." |
|
|||
|
|||
![]()
"Si [COLOR=red]a treia zi[/COLOR] s-a facut nunta in Cana Galileii si era si mama lui Iisus acolo. Si a fost chemat si Iisus, si ucenicii Sai la nunta. Si sfarsindu-se vinul, a zis mama lui Iisus catre El: «Nu mai au vin». A zis ei Iisus: «Ce ne priveste pe mine si pe tine, femeie? [COLOR=red]Inca n-a venit ceasul Meu[/COLOR]». Mama Lui a zis celor ce slujeau: «Faceti orice va va spune». Si erau acolo [COLOR=royalblue]sase vase de piatra[/COLOR], puse pentru [COLOR=darkorange]curatirea iudeilor[/COLOR], care luau cate doua sau trei vedre. Zis-a lor Iisus: «Umpleti vasele cu apa». Si le-au umplut pana sus. Si le-a zis: «Scoateti acum si [COLOR=red]aduceti nunului[/COLOR]». Iar ei i-au dus. Si cand nunul a gustat apa care se facuse vin si nu stia de unde este, ci numai slujitorii care scosesera apa stiau, a chemat nunul pe mire, si i-a zis: «Orice om pune intai vinul cel bun si, cand se ametesc, pune pe cel mai slab. Dar tu ai tinut vinul cel bun pana acum». Acest inceput al minunilor l-a facut Iisus in Cana Galileii si Si-a aratat slava Sa; si ucenicii Sai au crezut in El.“ (Ioan 2, 1-11)
Sfanta Evanghelie dupa Ioan 2, 1-11 deci din corolarul Cuvantului se observa ca cel responsabil cu toate pacatele insuratzeilor shi cu toate ce se fac la petrecere shi in viatza celor ce shi-au unit destinele este nunul, nashul... shi lui a zis Hristos sa i se duca vinul cel Bun... pentru curatzire (spalarea pacatelor)... lui, nashului shi tuturor nuntashilor, sa i se duca vinul pentru care nu sosise inca "Ceasul Meu"... dar totushi pentru milostivirea Maicii Preciste s-a dat shi in avans... din Vinul Noii Legi... deci milostivirea nu este doar pentru rushinea lipsei de a pune pe masa vinul ce veseleshte inima omului ci mai ales milostivirea spre iertarea pacatelor, pacate care in casatorie shi in petrecerile ei sunt atat de multe shi de mari ca au fost necesare 6 vase de piatra... dar nu shtiu la ce se refera "shi a treia zi"... sa fie o proorocie cu privire la Inviere? asha mi se pare... |
|
|||
|
|||
![]()
"Si [COLOR=red]a treia zi[/COLOR] s-a facut nunta in Cana Galileii si era si mama lui Iisus acolo. Si a fost chemat si Iisus, si ucenicii Sai la nunta. Si sfarsindu-se vinul, a zis mama lui Iisus catre El: <<Nu mai au vin>>;. A zis ei Iisus: <<Ce ne priveste pe mine si pe tine, femeie? [COLOR=red]Inca n-a venit ceasul Meu>>[/COLOR]. Mama Lui a zis celor ce slujeau: <<Faceti orice va va spune>>. Si erau acolo [COLOR=royalblue]sase vase de piatra[/COLOR], puse pentru [COLOR=darkorange]curatirea iudeilor[/COLOR], care luau cate doua sau trei vedre. Zis-a lor Iisus: <<Umpleti vasele cu apa>>. Si le-au umplut pana sus. Si le-a zis: <<Scoateti acum si [COLOR=red]aduceti nunului>>[/COLOR]. Iar ei i-au dus. Si cand nunul a gustat apa care se facuse vin si nu stia de unde este, ci numai slujitorii care scosesera apa stiau, a chemat nunul pe mire, si i-a zis: <<Orice om pune intai vinul cel bun si, cand se ametesc, pune pe cel mai slab. Dar tu ai tinut vinul cel bun pana acum>>. Acest inceput al minunilor l-a facut Iisus in Cana Galileii si Si-a aratat slava Sa; si ucenicii Sai au crezut in El.“ (Ioan 2, 1-11)
Sfanta Evanghelie dupa Ioan 2, 1-11 deci din corolarul Cuvantului se observa ca cel responsabil cu toate pacatele insuratzeilor shi cu toate ce se fac la petrecere shi in viatza celor ce shi-au unit destinele este nunul, nashul... shi lui a zis Hristos sa i se duca vinul cel Bun... pentru curatzire (spalarea pacatelor)... lui, nashului shi tuturor nuntashilor, sa i se duca vinul pentru care nu sosise inca "Ceasul Meu"... dar totushi pentru milostivirea Maicii Preciste s-a dat shi in avans... din Vinul Noii Legi... deci milostivirea nu este doar pentru rushinea lipsei de a pune pe masa vinul ce veseleshte inima omului ci mai ales milostivirea spre iertarea pacatelor, pacate care in casatorie shi in petrecerile ei sunt atat de multe shi de mari ca au fost necesare 6 vase de piatra... dar nu shtiu la ce se refera "shi a treia zi"... sa fie o proorocie cu privire la Inviere? asha mi se pare... (am inlocuit caracterele inutile shi in text Hristos cand spune Femeie o spune cu echivalentul duhovnicesc Femeie=Credintza Neindoielnica shi plina de milostivirea cea buna, deci nu are conotatziile vreunei umilintze aduse Maicii Sale, caci este scris "ce ne priveste pe Mine si pe Tine, Femeie" deci iata Credintza intru Dumnezeu, o comuniune sfanta intre Dumnezeu, Maica shi Fiu shi Duhul milostivitor al iertarii pacatelor) |
|
||||
|
||||
![]()
Venind Iosif cel din Arimateea, sfetnic ales, care aștepta și el împărăția lui Dumnezeu, și , îndrăznind, a intrat la Pilat și a cerut trupul lui Iisus. Iar Pilat s-a mirat că a și murit și, chemând pe sutaș, l-a întrebat dacă a murit de mult. Și aflând de la sutaș, a dăruit lui Iosie trupul. Și Iosif, cumpărând giulgiu și coborându-L de pe cruce, L-a înfășurat în giulgiu și L-a pus într-un mormânt care era săpat în stâncă, și a prăvălit o piatră la ușa mormântului. Iar Maria Magdalena și Maria , mama lui Iosi, priveau unde L-au pus.
|
|||
|
|||
![]()
Iisus a spus: <<"Lucrati nu pentru mancarea cea pieritoare, ci [COLOR=red]pentru mancarea ce ramane spre viata vesnica[/COLOR] si pe care o va da voua Fiul Omului, caci pe El L-a pecetluit Dumnezeu-Tatal">>. Deci au zis catre El: <<"Ce sa facem, ca sa savarsim [COLOR=blue]lucrarile lui Dumnezeu[/COLOR]?">>. Iisus a raspuns si le-a zis: <<"Aceasta este [COLOR=blue]lucrarea lui Dumnezeu[/COLOR], [COLOR=red]ca sa credeti in Acela pe Care El L-a trimis[/COLOR]">>. Deci I-au zis: <<Dar ce minune faci Tu, ca sa vedem si sa credem in Tine? Ce lucrezi? Parintii nostri au mancat mana in pustie, precum este scris: "[COLOR=blue]Paine din cer le-a dat lor sa manance[/COLOR]">> Deci Iisus le-a zis: "<<Adevarat, adevarat zic voua: Nu Moise v-a dat painea cea din cer; ci Tatal Meu va da din cer painea cea adevarata. Caci [COLOR=red]painea lui Dumnezeu este cea care se coboara din cer si care da viata lumi[/COLOR]>>". (Ioan 6, 27-33)
deci intzeleg ca se intzelege ca ne indeamna Domnul sa lucram pentru "nebunia" purtarii Crucii Domnului in rabdare prin rugaciune ca sa credem shi iubind sfant sa ne smerim... caci painea din cer nu era mana data pe vremea lui Moisi caci aia facea viermi ci abea Hristos este painea cea Adevarata care se coboara din cer shi care da Viatza...lumi...lintzei... shi astazi la fel ca atunci, dar in Duhul, vazut shi nevazut, caci este cuprinsa o parte din paine in taina sfanta de nedslushit decat prin Domnul... deci care mancare ramane spre viatza veshnica? |
|
||||
|
||||
![]()
Ioan 5, 1-15
1. Dupa acestea era o sarbatoare a iudeilor si Iisus S-a suit la Ierusalim. 2. Iar in Ierusalim, langa Poarta Oilor, era o scaldatoare, care pe evreieste se numeste Vitezda, avand cinci pridvoare. 3. in acestea zaceau multime de bolnavi, orbi, schiopi, uscati, asteptand miscarea apei. 4. Caci un inger al Domnului se cobora la vreme in scaldatoare si tulbura apa si cine intra intai, dupa tulburarea apei, se facea sanatos, de orice boala era tinut. 5. si era acolo un om care era bolnav de treizeci si opt de ani. 6. Iisus, vazandu-l pe acesta zacand si stiind ca este asa de multa vreme, i-a zis: Voiesti sa te faci sanatos? 7. Bolnavul I-a raspuns: Doamne, nu am om care sa ma arunce in scaldatoare, cand se tulbura apa; ca, pana cand vin eu, altul se coboara inaintea mea. 8. Iisus i-a zis: Scoala-te, ia-ti patul tau si umbla. 9. si indata omul s-a facut sanatos, si-a luat patul si umbla. Dar in ziua aceea era sambata. 10. Deci ziceau iudeii catre cel vindecat: Este zi de sambata si nu-ti este ingaduit sa-ti iei patul. 11. El le-a raspuns: Cel ce m-a facut sanatos, Acela mi-a zis: Ia-ti patul si umbla. 12. Ei l-au intrebat: Cine este omul care ti-a zis: Ia-ti patul tau si umbla? 13. Iar cel vindecat nu stia cine este, caci Iisus Se daduse la o parte din multimea care era in acel loc. 14. Dupa aceasta, Iisus l-a aflat in templu si i-a zis: Iata ca te-ai facut sanatos. De acum sa nu mai pacatuiesti, ca sa nu-ti fie ceva mai rau. 15. Atunci omul a plecat si a spus iudeilor ca Iisus este Cel ce l-a facut sanatos. Bolnavul I-a raspuns: Doamne, nu am om care sa ma arunce in scaldatoare, cand se tulbura apa; ca, pana cand vin eu, altul se coboara inaintea mea. Aceste cuvinte mi-au retinut intr-un mod deosebit atentia. Ca dovada ca pacatul ne desparte atat de Dumnezeu cat si de semeni. Rupem comuniunea. Acest slabanog nu avea nici macar o ruda care sa-l ajute, iar Hristos se face fratele sau. |
|
|||
|
|||
![]()
Fiindcă plata păcatului este moartea: dar darul fără plată al lui Dumnezeu este viața veșnica în Iisus Hristos, Domnul nostru.
Romani 6:23 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Luca 13 Versetul 21 | Fratziorul | Din Noul Testament | 14 | 11.11.2009 22:28:37 |
Versetul care ne invata sa ne smerim | cristiboss56 | Despre Sfanta Scriptura | 7 | 11.11.2009 22:23:38 |
Versetul zilei | Daniela-Iulia | Din Noul Testament | 1 | 13.05.2009 09:22:30 |
|