![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Și au venit în Ierihon. Și ieșind din Ierihon El, ucenicii Lui și mulțime mare, Bartimeu orbul, fiul lui Timeu, ședea jos, pe marginea drumului. (Marcu 10:46)
|
||||
|
||||
![]()
raspunsul corect iti aduce dreptul la replica!
Ai cuvantul:)
|
|||
|
|||
![]()
Unde, în Legea lui Moise, sunt cuprinse reglementări împotriva practicării spiritismului?
|
||||
|
||||
![]()
Mentiuni a practicarii ocultismului (forme de divinatie):
„Să nu fie la tine nimeni care să-și treacă pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care să aibă meșteșugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrăjitor, de descântător, nimeni care să întrebe pe cei ce cheamă duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care să întrebe pe morți. Căci oricine face aceste lucruri este o urâciune înaintea Domnului" (Deuteronom 18:10-12) Reglementari impotriva celor care practica ocultismul: Dacă vreun suflet va alerga la cei ce cheamă morții și la vrăjitorii, ca să desfrâneze în urma lor, Eu voi întoarce fața Mea împotriva sufletului aceluia și-l voi pierde din poporul lui. ( Levitic 20:6) Bărbatul sau femeia, de vor chema morți sau de vor vrăji, să moară neapărat: cu pietre să fie uciși, că sângele lor este asupra lor.(Levitic 20:27) intrebare: daca s-a adus in discutie ocultismul, atunci sa continuam pe aceeasi linie. Numiti trei vrajitori ce apar mentionati in Noul Testament. Last edited by ioanna; 26.10.2011 at 21:22:17. |
|
||||
|
||||
![]()
barisus, elimas si simon magul?
|
||||
|
||||
![]()
Cata promptitudine. Raspuns corect! Cei trei numiti de tine ii gasim in Faptele Apostolilor.
Ai cuvantul. Last edited by ioanna; 26.10.2011 at 21:34:32. |
|
||||
|
||||
![]()
Din ce motiv Samuel il unge rege pe David, in locul lui saul?
|
|||
|
|||
![]()
Deoarece Dumnezeu l-a respins pe saul din cauza pacatelor.
Domnul a zis lui Samuel: "Când vei înceta să plângi pe Saul, pentru că l-am lepădat, ca să nu mai domnească peste Israel? Umple-ți cornul cu untdelemn, și du-te; te voi trimite la Isai, Betleemitul, căci pe unul din fiii lui Mi l-am ales ca împărat." Last edited by ludovic; 27.10.2011 at 13:12:49. |
|
||||
|
||||
![]()
Ludovic, poti continua jocul, deci pune o intrebare. Lore probabil nu e pe faza.
|
|
|||
|
|||
![]()
OK atunci, pun intrebarea. Despre ce imparat se spune ca a sezut pe scaunul de domnie al Domnului?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari despre Biblie | Odinsson | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 31.01.2012 16:03:28 |
Biblie si... | mihaiparaschiv | Teologie si Stiinta | 14 | 13.06.2011 20:26:56 |
Intrebari pe care nu le gasim in Biblie.. | tigerAvalo9 | Generalitati | 11 | 02.09.2009 22:33:22 |
|