![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar tot nu ati dat un raspuns. Cum se împacă acest verset cu profețiile mincinoase pe care se fundamentează adventismul? http://www.ellenwhite.org/rom/index.html Ati luat legatura cu "fratii" "crestini" baptisti care difuzează această biografie a Ellenei White?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din cate observ, si dvs. ati devenit un discipol a lui D.M. Canright. Ati citit despre viata lui plina de mandrie si instabilitate emotionala? Ati citit despre declaratiile sale oscilante (a scris atat lucrari pline de elogii la adresa Ellenei White cat si lucrari defaimatoare)? Va sugerez sa citit despre viata mentorului dvs. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In schimb era un sectant pe aici care raspundea la numele de Mariann/Vasinec, fost bețiv si vagabont de meserie, un pierde vară, care se lăuda că l-a primirt pe Domnul IIsus in inima lui si s-a pocait, după ce a trecut de 40 de ani și după ce a adventisti i-au plasat o muiere de teapa lui. Iar acuma, pentru ca paranoia cuplului sa fie completa, si pentru ca nu au copii si responsabilitati, fac pe utilii, aducand oamenii "la credinta", ca sa scape de spectrul propriei vieti ratate.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce nu postati articole si cu scrierile laudative la adresa Ellenei White, scrise de acelasi D.M. Canright? Va sugerez cateva scrieri, de acest gen: "Catre cei ce se afla in castelul indoielii" (1885), in care lauda lucrarile inspirate ale Ellenei White, sau "O discutie deschisa cu murmuratorii" (1887) in care spunea: "O cunosc pe Ellen White ca pe o femeie modesta, umila, nobila si cu inima buna". Am o nedumerire: de ce se umbla cu atatea minciuni la adresa Ellenei White si a adventistilor? Ellen White a facut unele greseli (nu cele despre care se scrie - acelea sunt minciuni). Adventistii fac greseli. De ce nu vorbiti despre greselile lor reale, daca tot vreti sa vorbiti de rau? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca sunteti departe de a lamuri prin cele cateva afimratii facute, problema adventistilor cu "D.M. Canright". In orice caz, dupa parerea mea disputele pro si contra E.G.White nu stiu cat au sens, mai utile ar fi cele despre problemele de ordin teologic ale adventistilor vs. evanghelisti sa zicem, desi nici asa nu cred ca s-ar ajunge la vreun rezultat decat in cazuri particulare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca multor forumisti le-ar place sa se discute probleme teologice. Sunt mai de substanta. |
|
|||
|
|||
![]()
Putem lua ca exemplu problema vietii de familie. Exista si in sec. I si exista (si inca cum) si in vremurile noastre. Cuvantul lui Dumnezeu ne da inavataturi clare si eficiente (o spun din proprie experienta) pentru a avea o casatorie fericita si placuta lui Dumnezeu.
Eu si sotia mea am decis sa ne construim casnicia avand la temelie invataturile Sfintei Scripturi si sa nu ne abatem de la ele. Rezultatul este faptul ca dragostea noastra sporeste. Imi iubesc sotia tot mai mult si simt acelasi lucru din partea ei. Nu sunt singurul care traieste aceasta frumoasa experienta. V-o doresc si dvs. Cine se va increde in Cuvantul lui Dumnezeu va gasi si rezolvarea problemelor acestei vieti pamantesti. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Baptisti | elena_si | Secte si culte | 15 | 01.09.2010 21:28:04 |
Despre inmormantare la baptisti | cdiasimi | Secte si culte | 3 | 28.12.2008 19:24:00 |
|