![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Și acum fi cinstit: tu nu mănânci și nu bei din agoniseala ta? Dacă aceste lucruri nu-ți aduc fericire, de ce le mai faci? Că aceasta constituia filosofia de viață a lui Solomon înainte de a se consacra lui Dumnezeu e adevărat... nu ascunde acest lucru. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da. Se pare ca nu am raspuns corect la intrebare. Nu stiu ce sa raspuns. Dar, fiind off - topic, sa revenim la subiectul nostru.
Este cazul ca eu sa zic "ne ne ne ne.....". Ia revino matale la subiectul topicului, pe directia pe care l-ai dus (pozitia bisericii catolice). Mi-ai dat un link, am inceput sa citesc si te-am rugat sa ma lamuresti ce este cu aiureala aia de la inceput (din art. 11 intitulat "Cred in invierea mortilor")? Revino, te rog, la aceasta postare: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=548. P.S. Cand te-am intrebat ceva despre Apostolul Petru, pe un topic in care se discuta chiar despre Sfantul Apostol, m-ai trimis la plimbare (ca nu eram exact, exact, pe subiect). Altadata te-ai facut ca ploua cand te-am intrebat ceva, pe subiect, dar nu convenea pozitiei catolice. Vrei sa faci si acum la fel? Eu zic sa revii si sa explici acea aiureala. Nu mai caut si altele (desi stiu ca-mi va fi foarte usor sa sa le gasesc in pasajele imediat urmatoare). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ai tras cocluzia ( nu stiu de unde) ca ea ar avea probleme mentale, atunci despre tine ce poti sa spui? |
|
||||
|
||||
![]()
mda...faptul ca ea sustine ca arhanghelul Mihail e una si aceeasi persoana cu Iisus Hristos cum ti se pare? Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar faptul că Biserica Ortodoxă susține că există mai mulți arhangheli cum ți se pare?
|
|
|||
|
|||
![]()
Bun, am înțeles că nu-ți aduc fericirea... dar sunt convins că absența lor te-ar face extrem de nefericit!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by bairstow; 29.12.2011 at 19:30:35. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|