![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E greu.... |
|
||||
|
||||
![]()
Eu sunt un mare sustinator al mantuirii tuturor neamurilor, dar ce zici tu mi se pare deplasat. De fapt, toata povestea asta nu mi se pare a fi decat o mare facatura.
|
||||
|
||||
![]()
zeita care la "binecuvantat" avea coarne, nu?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Coarnele de fapt sunt vazute doar de cultura noastra euro-balcanica de basme populare cu Pacala si Tindala. Nimeni altcineva nu le percepe la aceste duhuri.
Vestul de cind s-a separat de noi, sa stii ca facut efortul CONSTIENT de a scapa de acest fel de a percepe pe necuratul si acum l-au abstractizat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu-ti judeca aproapele! ! ! nu judeca alte religii!...particele ale Adevarului exista si la ei! Ai vazut tu ca Mintuitorul sa ii certe pe samariteni sau alti Ne-Iudei ca se roaga la alte zeitati sau sa se isterizeze si sa arunce cu pietre in statuile lor, NU! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Iată Eu vă trimit pe voi ca pe niște oi în mijlocul lupilor; fiți dar înțelepți ca șerpii și nevinovați ca porumbeii." Last edited by Don_Juan; 24.06.2010 at 17:23:38. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doar la evrei in VT am mai auzit de asa ceva...dar cine stie in ce circumstante..ca si astia erau foarte violenti si agresivi Last edited by andreicozia; 24.06.2010 at 17:28:44. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
mancare de post pentru bufet | ioana.ctin | Generalitati | 10 | 26.04.2022 14:56:58 |
Retete - Mancare de post | andra_forscorpio | Generalitati | 52 | 02.12.2018 22:49:03 |
Despre mancare, delicatese. | romandragut | Generalitati | 64 | 28.03.2016 14:04:02 |
O lume fara Dumnezeu si fara suflet | alicette | Intrebari utilizatori | 1 | 01.04.2011 23:38:40 |
romania,tara fara fara reactie | iulyaan | Generalitati | 78 | 24.01.2011 10:02:13 |
|