![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Necreștinii sărbătoresc alte zile ca fiind ziua dumnezeului lor. Musulmanii, vinerea. Evreii, ca și adventiștii, sâmbăta. Creștinii sărbătoresc Duminica, ziua Soarelui lor, care este Cristos.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
E cam mult spus, in ce consta sfintenia asta? Stiu ca exista, nu neg, dar de ce ar fi sfintenia doar un atribut al unora? |
|
|||
|
|||
![]()
O data pe an doar, oricum cred ca e valabil si pentru unii care "tin" sambata, daca intelegi ce vreau sa zic.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sper ca nu te odihnesti 24 de ore din 24.
|
|
|||
|
|||
![]()
E foarte frumos ce spui, numai ca important este ca Domnul a inviat, nu cand a inviat. Asta e tot ce conteaza. Bine ca nu stim ziua cand s-a nascut, poate a fost miercurea, si aveam ziua asta de odihna acuma.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu are importanta ora, minutul, ziua. Important e ca a inviat. Pentru cine crede normal. Pentru unii, se stiu ei care, moartea Mantuitorului a fost o calatorie pe la iad, pe la rai, asa ca despre ce inviere vorbim.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Da, dar este o reactie normala. Sincer, nu cred ca ajungi sa castigi pe nici un ortodox de partea cealalta prin atacarea constanta a unor lucruri in care in general ortodocsii cred de mici copii. Nu prea imi dau seama care e strategia. In afara de a crea zazanie.
|
|||
|
|||
![]()
Almaris, cel mai bine este sa ramai in patratica ta
![]() ![]() |
|