![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
cum sa raspunda daca pentru martori Hristos este "un Dumnezeu" si nu Dumnezeu, deci unul din multi altii, mai bine zis arhanghelul Mihail
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E asa greu sa dai o marturisire de credinta si ca anonim pe Internet? Pai vai de credinta ta atunci.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe de alta parte, din punctul meu de vedere, cine spune ca Crestinismul si Biserica au fost paganizate - inseamna ca nu crede in puterea Lui Dumnezeu... caci daca ar fi crezut in El ar fi crezut si in cuvintele "voi zidi Biserica Mea pe care portile iadului nu o vor birui"- Matei 16:18 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ionele, dar Hristos este Dumnezeu sau nu?
Un om asa citit ca tine sa fie ignorant fata de un asa de important detaliu... Pai e rusinica..
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Bineinteles ca este Hristos , Dumnezeu , fata de noi oamenii pacatosi si muritori ,,,Si Tatal lui este Dumnezeu asa cum spune si Hristos ,,ma duc la Tatal meu,,,
|
|
|||
|
|||
![]()
Mi se pare interesant cum intotdeauna dai raspunsuri ambigue in loc sa zici un simplu "da" sau "nu". Atat.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Zeitgeist - Erori de Istoria si Filozofia Religiilor | alexmatei | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 01.05.2012 19:36:50 |
Contra argument adus originilor Crestinismului in egiptul antic | colaps | Generalitati | 37 | 11.05.2010 03:04:05 |
Proportiile religiilor pe glob | luchian | Generalitati | 4 | 09.10.2009 15:32:51 |
100 de ani de istoria religiilor | odin | Generalitati | 0 | 09.03.2007 18:47:32 |
|