Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.12.2009, 10:57:43
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

OmulBun,ai dreptate,iar eu cand am deschis acest topic nu a fost cu intentia de a creea zazanie,ci de a ne spune fiecare opinia personala,nu a incerca sa ne schimbam unul celuilalt punctul de vedere.
Reply With Quote
Vechi 03.12.2009, 11:35:44
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Si totusi,Vsovi,de ce nu mergi la vot?

fiindca eu m-am razbunat deja shi sunt bucuros ca m-am razbunat pe isarescu-iliescu, capul lumii interlope cu coada lunga shi la capatul cozii o suma de capete ale tiraniei distribuite, masonico-bolshevice-firma capitalista cinica ce mimeaza democratzia... shi asta tot o aberatzie a Cezarului...

deci fiind deja razbunat nu mai au cum sa ma atraga in razbunare... pentru tactica politica de a invinovatzii pe cineva pana vei fi shi tu adeptul alegerii raului mai mic... deci eu am invinovatzit destul judecand dupa cum am auzit shi vazut, dupa cum am intzeles cautand sa nu judec ci sa fac voia Tatalui... lui Hristos... voia Domnului.

dar a sfintei Treimi este razbunarea shi bucuria razbunarii... shi nu a omului caci este scris: "a Mea este razbunarea"

deci nu ma duc fiindca eu votez la alegerile astea cu... Iisus Hristos! dar daca ash vota intre Geoana shi Basescu ash vota cu Carol al II-lea dar fiindca nu participa ash vota cu Basescu cum am votat in turul I... fiindca a fost marinar!

iar astazi pe sticla o sa-i vezi:

mântuiciu-curiu zise:
Pisikaa ce se piaptănă la GOGlindă shi apare sulimenizată pă sticlă o sa te invetze sa alegi răul cel mai mic! de il crezi singur sau cu multzimea o sa ajungi sacărispid...

"bea paharul pân' la fund bea+l tot
dă-i una păste bot, baubaului netot..."

Last edited by vsovi; 03.12.2009 at 11:52:24.
Reply With Quote
Vechi 03.12.2009, 13:13:36
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Vi se par spontane toate aceste manifestari? Asa s-a spus ca s-au adunat oamenii spontan! Pai eu una daca mergeam spontan acolo mergeam cu mainile in buzunar ca nu aveam timp sa-mi fac pancarte!
Este manipulare, masa de manevra in mana politicienilor... Din pacate..
Eu una nu am mai iesit in strada de la revolutie. Si nici n-o sa mai ies.
O fi si greu la tehnica din ziua de azi sa incropesti niste afise!
Reply With Quote
Vechi 03.12.2009, 13:31:32
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
O fi si greu la tehnica din ziua de azi sa incropesti niste afise!
Da! Peste tot gasesti calculatoare si imprimante speciale care sa printeze pe carton cel putin A3. Totul gratuit, intr-un iures revolutionar de voluntariat si tineri brigadieri! Fleosc! Nu cred in simpatii gratuite!
Reply With Quote
Vechi 03.12.2009, 13:31:55
ai2 ai2 is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Din cei prezenti la scandalul ivit pe 1 dec la Timisoara, nu stiu cati au fost prezenti si la Revolutie, nu stiu cati erau parinti care si-au pierdut pe cineva drag in '89... Un alt lucru imi este clar: erau platiti sa strige impotriva lui Geoana. Era terenul lui Basescu si Geoana a "calcat" pe un spatiu "strain". Imi este asa greata de ce se intampla ca ma lipsesc de dreptul de a vota. De ce? Pentru ca nu am pe cine vota.
Iarasi speculezi! Ti-am mai atras atentia ca faci asta si ai negat dar revii cu mesajul de mai sus. Desi spui ca nu stii [vezi mai sus ce] esti sigur ca oamenii aceia erau platiti. Nu vezi nicio problema in modul tau de gandire? Nu ai nicio proba dar esti ferm convins de afirmatiile tale. Acuma, cam de cati bani crezi ca ar fi fost nevoie sa fie platiti toti acei oameni?(sau o mare parte dintre ei?)

Nu ti se pare normal ca la Timisoara, un oras cu sentimente puternic anti-comuniste, Geaona si ai lui sa fie huiduiti? Ce te-ar fi convins ca protestul este autentic si nefinantat? Apropo, nici Ceausescu nu credea ca e pe bune ce se intampla la Timisoara! Saracu', era putin bolnav!

Si nu in ultimul rand, voi sunteti cei care cu destula (nu pot sa scriu ce ca iar intervine cenzura divina) sustineti ca comunistii au fost atei. Tu de ce le iei apararea neo-comunistilor? Oare pentru ca de fapt BOR-ii au colaborat bine mersi cu securistii???
Reply With Quote
Vechi 03.12.2009, 13:32:08
lareine's Avatar
lareine lareine is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.12.2009
Locație: Altundeva
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru lareine
Implicit

Eu cred in simpatii gratuite insa nu pentru astia :>
Reply With Quote
Vechi 03.12.2009, 13:33:20
lareine's Avatar
lareine lareine is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.12.2009
Locație: Altundeva
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru lareine
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul

Nu ti se pare normal ca la Timisoara, un oras cu sentimente puternic anti-comuniste, Geaona si ai lui sa fie huiduiti? Ce te-ar fi convins ca protestul este autentic si nefinantat? Apropo, nici Ceausescu nu credea ca e pe bune ce se intampla la Timisoara! Saracu', era putin bolnav!
Cat tupeu au putut avea sa mearga la TM ( Ce scarba infinita.
Reply With Quote
Vechi 03.12.2009, 13:35:03
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de lareine Vezi mesajul
Eu cred in simpatii gratuite insa nu pentru astia :>
100% de acord!
Reply With Quote
Vechi 03.12.2009, 13:35:37
ai2 ai2 is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Da! Peste tot gasesti calculatoare si imprimante speciale care sa printeze pe carton cel putin A3. Totul gratuit, intr-un iures revolutionar de voluntariat si tineri brigadieri! Fleosc! Nu cred in simpatii gratuite!
Cine zice ca e nevoie sa gasesti peste tot? Afisele respective erau facute intr-un singur loc si la tehnica de azi e chiar penibil de simplu sa scrii ceva pe o foaie si sa tragi la imprimanta inclusiv pe carton. Nu a venit fiecare de acasa cu afisul lui! Daaaaahhhhhhhh!!!!!
Lumea avanseaza, de ce ramai in urma?

Apropo de simpatii! Cine pe cine simpatizeaza? Eu sincer nu am inteles.
Reply With Quote
Vechi 03.12.2009, 13:50:09
eclat_de_lune eclat_de_lune is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Hai sa presupunem ca actiunile celor din Piata Universitatii au fost premeditate. Ce dovedeste asta? au fost cu siguranta, cineva si-a asumat responsabilitatea juridica pentru ele atunci cand a cerut si primit autorizatia de manifestatie- adica acele asociatii de revolutionarii sau alte organizatii prezente acolo. Da, au avut timp de la orele 14-15 cand a fost manifestatia de la Timisoara pana la 18 sa faca si afisele.
Dar hai si sa admitem ca afisele alea erau de mai demult gandite si realizate, dar ce te faci cu iesirile in strada ale celor de la Brasov, Targoviste, Iasi, unde oamenii nu avea decat steagurile nationale sau aproape nimic, ca la Iasi?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Duhovnic in Targoviste ginye55 Preotul 4 09.12.2013 16:20:29
Biserica Speranta Vietii Targoviste - O alta ramura penticostala petrut-angel Secte si culte 35 17.11.2010 10:36:19
sfintirea catedralei din ARAD ,azi de 6 decembrie sofiaiuga Stiri, actualitati, anunturi 43 12.12.2008 20:34:46
SFINTIREA CATEDRALEI DIN ARAD ,azi 6 dec. sofiaiuga Stiri, actualitati, anunturi 0 06.12.2008 22:26:35
parintele cleopa de la Manastirea Arad-Gai sofiaiuga Mari Duhovnici si predicile lor 5 16.07.2007 22:23:25