![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
OmulBun,ai dreptate,iar eu cand am deschis acest topic nu a fost cu intentia de a creea zazanie,ci de a ne spune fiecare opinia personala,nu a incerca sa ne schimbam unul celuilalt punctul de vedere.
|
|
|||
|
|||
![]() fiindca eu m-am razbunat deja shi sunt bucuros ca m-am razbunat pe isarescu-iliescu, capul lumii interlope cu coada lunga shi la capatul cozii o suma de capete ale tiraniei distribuite, masonico-bolshevice-firma capitalista cinica ce mimeaza democratzia... shi asta tot o aberatzie a Cezarului... deci fiind deja razbunat nu mai au cum sa ma atraga in razbunare... pentru tactica politica de a invinovatzii pe cineva pana vei fi shi tu adeptul alegerii raului mai mic... deci eu am invinovatzit destul judecand dupa cum am auzit shi vazut, dupa cum am intzeles cautand sa nu judec ci sa fac voia Tatalui... lui Hristos... voia Domnului. dar a sfintei Treimi este razbunarea shi bucuria razbunarii... shi nu a omului caci este scris: "a Mea este razbunarea" deci nu ma duc fiindca eu votez la alegerile astea cu... Iisus Hristos! dar daca ash vota intre Geoana shi Basescu ash vota cu Carol al II-lea dar fiindca nu participa ash vota cu Basescu cum am votat in turul I... fiindca a fost marinar! iar astazi pe sticla o sa-i vezi: mântuiciu-curiu zise: Pisikaa ce se piaptănă la GOGlindă shi apare sulimenizată pă sticlă o sa te invetze sa alegi răul cel mai mic! de il crezi singur sau cu multzimea o sa ajungi sacărispid... "bea paharul pân' la fund bea+l tot dă-i una păste bot, baubaului netot..." Last edited by vsovi; 03.12.2009 at 11:52:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da! Peste tot gasesti calculatoare si imprimante speciale care sa printeze pe carton cel putin A3. Totul gratuit, intr-un iures revolutionar de voluntariat si tineri brigadieri! Fleosc! Nu cred in simpatii gratuite!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ti se pare normal ca la Timisoara, un oras cu sentimente puternic anti-comuniste, Geaona si ai lui sa fie huiduiti? Ce te-ar fi convins ca protestul este autentic si nefinantat? Apropo, nici Ceausescu nu credea ca e pe bune ce se intampla la Timisoara! Saracu', era putin bolnav! Si nu in ultimul rand, voi sunteti cei care cu destula (nu pot sa scriu ce ca iar intervine cenzura divina) sustineti ca comunistii au fost atei. Tu de ce le iei apararea neo-comunistilor? Oare pentru ca de fapt BOR-ii au colaborat bine mersi cu securistii??? |
|
||||
|
||||
![]()
Eu cred in simpatii gratuite insa nu pentru astia :>
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
100% de acord!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Lumea avanseaza, de ce ramai in urma? Apropo de simpatii! Cine pe cine simpatizeaza? Eu sincer nu am inteles. |
|
|||
|
|||
![]()
Hai sa presupunem ca actiunile celor din Piata Universitatii au fost premeditate. Ce dovedeste asta? au fost cu siguranta, cineva si-a asumat responsabilitatea juridica pentru ele atunci cand a cerut si primit autorizatia de manifestatie- adica acele asociatii de revolutionarii sau alte organizatii prezente acolo. Da, au avut timp de la orele 14-15 cand a fost manifestatia de la Timisoara pana la 18 sa faca si afisele.
Dar hai si sa admitem ca afisele alea erau de mai demult gandite si realizate, dar ce te faci cu iesirile in strada ale celor de la Brasov, Targoviste, Iasi, unde oamenii nu avea decat steagurile nationale sau aproape nimic, ca la Iasi?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Duhovnic in Targoviste | ginye55 | Preotul | 4 | 09.12.2013 16:20:29 |
Biserica Speranta Vietii Targoviste - O alta ramura penticostala | petrut-angel | Secte si culte | 35 | 17.11.2010 10:36:19 |
sfintirea catedralei din ARAD ,azi de 6 decembrie | sofiaiuga | Stiri, actualitati, anunturi | 43 | 12.12.2008 20:34:46 |
SFINTIREA CATEDRALEI DIN ARAD ,azi 6 dec. | sofiaiuga | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 06.12.2008 22:26:35 |
parintele cleopa de la Manastirea Arad-Gai | sofiaiuga | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 16.07.2007 22:23:25 |
|