![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Trebuie lucrat putin la spargerea gastilor si a comportamentului de strada care promoveaza supravietuirea prin orice mijloc si "ajungerea peste ei, dusmanii frate".
Cam atat nu-mi place in Romania A da,ne mai trebuie o generatie de sacrificiu care sa curete tot,sa puna la punct tot si sa lase tara curata pentru copii.La acest capitol stam cam prost caci la un mandat de 5 ani..."trebuie sa fur ca dupa aia ce fac?"
|
|||
|
|||
![]() Citat:
intradevar, romanca fiind si traind afara vad atitudinea multora dintre semenii mei si cum bine spunea cineva....nu trebuie sa cautam un pres sa ascundem gunoiul...marea majoritate domina minoritatea. respectul fata de om cam lipseste la marea majoritate dintre romani...fie ca sunt afara fie ca sunt in tara. nu cred ca cineva care posteaza aici sa nu fie mandru de ceea ce este... |
|
||||
|
||||
![]()
am observat ca sintem certareti, mandrii, frustrati.....asa am fost incercati si asa amprenta a ramas pe noi.
dar dupa o viata destul de lunga petrecuta in afara tarii, am putut sa fac comparatii intre neamuri si am ajuns la concluzia ca asa cum e romanul, totusi sint si ma rai ca noi. noi parem a fii certareti dar ne trece repede. alte natii ( in special cei care provin din tari asa zice dezvoltate) sint draguti in fata, dar in spate sau la greu se dovedesc a fii foarte cruzi, reci si distanti. in concluzie: romanul e ca si cainele care latra dar nu musca. tot linga romani m-am simtit mai in siguranta. la greu nu m-as baza pe alte natii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
P.S......eheeeeeeeeeeeeeeee sa vezi si inca cum musca uniiiiiiii
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Last edited by AndruscaCIM; 05.11.2009 at 13:09:19. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Ce mi s-a mai intamplat mie, desi explicam destul de clar vanzatoarelor ca as vrea un anumit model, o anumita culoare... pe langa faptul ca stiau probabil ca nu au asa ceva, incepeau sa imi arate cu totul si cu totul alte parascovenii..si stateam si ma uitam, intrebandu-ma, oare femeile astea sunt surde, nu pot intelege ca ce caut eu nu are absolut nici o legatura cu ce imi sugereaza ele??? Acum macar de ar fi fost designeri vestimentari sa fie acreditate pentru a-mi da sugestii legate de ce mi s-ar potrivi mai bine sau nu, dar ele habar nu aveau pe ce lume traiau macar ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
mai e mult de lucru pana cand vom junge la nivel occidental...eu una prefer sa mi se zambeasca "fals" la magazin decat sa vad o fata acra de parca ar fi mancat un vagon de lamai. eu una nu cred ca e falsitate....e o chestie ce au invatat-o si si-au insusit-o. as da un ex. : aici, te cunosti ori ba, se da buna ziua pe strada......si nu e sat, e ditmai capitala europeana...e, asta e falsitate??????
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mari Romani | lore86 | Generalitati | 31 | 31.07.2013 18:30:46 |
Mentalitatea la romani | costel | Generalitati | 13 | 12.03.2012 22:04:33 |
Talentatii romani | Scotianul | Generalitati | 18 | 13.02.2012 19:25:31 |
ipocrizia la romani | Mari28 | Generalitati | 1 | 11.02.2011 16:21:17 |
ROMÁNI NEDREPTATITI | C-tin | Teologie si Stiinta | 16 | 12.01.2009 21:45:14 |
|