![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Are cineva date despre procentul din populatie care merge regulat la biserica?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ptr. Brasov, e simplu: 23 de biserici * 1000 credinciosi / 350.000 locuitori = 6%, cu indulgenta maxima
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Dar uite ca unii au calculat mai mult - http://www.ziare.com/articole/sondaj+avangarde+biserica E deschis si un sondaj, dar nu a fost completat decat de vreo 70 de persoane - http://www.sondaje.x21.ro/
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar si cele mai optimiste calcule nu depasesc 20%, deci cam asta e procentul de credinciosi in ro |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
23. Și apropiindu-se Avraam, a zis: "Pierde-vei, oare, pe cel drept ca și pe cel păcătos, încât să se întâmple celui drept ce se întâmplă celui nelegiuit? 24. Poate în cetatea aceea să fie cincizeci de drepți: pierde-i-vei, oare, și nu vei cruța tot locul acela pentru cei cincizeci de drepți, de se vor afla în cetate? 25. Nu se poate ca Tu să faci una ca asta și să pierzi pe cel drept ca și pe cel fără de lege și să se întâmple celui drept ce se întâmplă celui necredincios! Departe de Tine una ca asta! Judecătorul a tot pământul va face, oare, nedreptate?" 26. Zis-a Domnul: "De se vor găsi în cetatea Sodomei cincizeci de drepți, voi cruța pentru ei toată cetatea și tot locul acela". 27. Și răspunzând Avraam, a zis: "Iată, cutez să vorbesc Stăpânului meu, eu, care sunt pulbere și cenușă! 28. Poate că lipsesc cinci din cincizeci de drepți; poate să fie numai patruzeci și cinci; pentru lipsa a cinci pierde-vei, oare, toată cetatea?" Zis-a Domnul: "Nu o voi pierde de voi găsi acolo patruzeci și cinci de drepți". 29. Și a adăugat Avraam să grăiască Domnului și a zis: "Dar de se vor găsi acolo numai patruzeci de drepți?" Și Domnul a zis: "Nu o voi pierde pentru cei patruzeci!" 30. Și a zis iarăși Avraam: "Să nu Se mânie Stăpânul meu de voi mai grăi: Dar de se vor găsi acolo numai treizeci de drepți?" Zis-a Domnul: "Nu o voi pierde de voi găsi acolo treizeci". 31. Și a zis Avraam: "Iată, mai cutez să vorbesc Stăpânului meu! Poate că se vor găsi acolo numai douăzeci de drepți". Răspuns-a Domnul: "Nu o voi pierde pentru cei douăzeci". 32. Și a mai zis Avraam: "Să nu se mânie Stăpânul meu de voi mai grăi încă o dată: Dar de se vor găsi acolo numai zece drepți?" Iar Domnul i-a zis: "Pentru cei zece nu o voi pierde". De aceea nu pricep eu de unde atata sminteala. Ca doar avem mult mai multi de 10 oameni drepti in tara asta,slava Domnului!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ce sa imi explici tu, topcat, despre altii, cand tu nici pe tine nu intelegi?! Cum iti explici tu, de pilda, ca ateu convins, stai pe un forum crestin ortodox de dimineata pana seara? Cred ca esti mai familiarizat cu ortodoxia, cata este ea pe forumul asta, decat multi ortodocsi din acel procent al tau de 6 la suta.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca ateu convins, consider ca sint liber sa stau pe orice forum si sa citesc orice, atita timp cit imi fac si treaba ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Spiritii ortodocsi | Geony | Secte si culte | 10 | 17.02.2014 17:49:24 |
Ultra-ortodocsi | Tia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 17 | 28.12.2009 14:49:44 |
Pot fi mantuiti si ne-ortodocsi? | Iacov | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 95 | 22.01.2007 15:03:29 |
Cinefili ortodocsi | Aalin | Generalitati | 5 | 08.01.2007 19:55:10 |
|