![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Noi toti, cei care ne numim credinciosi, si cei care se numesc atei!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne-ajuta!
Era vorba de noi toti. In ceea ce priveste raportul de cunoastere intre atei si credinciosi te amagesti, frate. Faci o greseala uriasa. Noi cunoastem ce stiti voi, ateii, plus inca ceva. Si acest inca ceva este fundamental. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|||
|
|||
![]()
Ma regasesc intre cei care banuiesc ce e viata, banuiesc cine sintem si banuiesc care sint fortele care armonizeaza universul. Desigur, repet, am avut privilegiul de ma naste intr-o epoca privilegiata, in care este posibil asa ceva.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt atatea discutii despre oameni, eu nu inteleg de ce, trebuie sa ne dam silinta sa-i facem pe altii sa fie mai buni, chiar daca sunt rai, rautatea si pizma si ura si viclenia nu se vor termina decat atunci cand va veni din nou Mantuitorul nostru Iisus Hristos, toata ura, viclenia si rautatea ne sunt date de catre cel rau, undeva spuneai "dupa unele pareri " Sophia sunt date de cel bun, ale cui pareri ?. Toate cate sunt date de catre Dumnezeu sunt date pentru indreptarea noastra, iar uneori Dumnezeu ii pedesepse si pe cei buni pentru a le testa credinta , ca mai apoi sa le dea insutit inapoi. Sunt doua lucruri pentru mine clare : unele sunt date de cel rau pentru a te pierde iar altele sunt date de catre Bunul Dumnezeu pentru indreptare. Pace voua si iertati-ma daca v-am gresit !!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe scurt: faci parte dintre cei care nu au nici o certitudine in raport cu cele amintite. Sau, daca ti se pare mai avantajos, esti la curent cu o serie de teorii. Adica, sti ca nu stii, dar vrei sa pari ca stii. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Azi putem fi la fel de siguri ca evolutionismul e corect intocmai ca Eratostene era sigur ca Pamintul e rotund. Nu, stiu ca stiu destul de multe. Desigur, nu e meritul meu, sa nu ma intelegi gresit. |
|
||||
|
||||
![]()
Este firesc sa se intample asa, de vreme ce el doar banuieste ca stie ce este viata, banuieste cine este , banuieste.... pe cand noi avem certitudini, nu banuieli.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tiganii. Care este atitudinea noastra fata de ei? | romandragut | Generalitati | 291 | 20.12.2013 07:33:02 |
Lupta noastra | Florin-Ionut | Pocainta | 21 | 28.10.2010 21:22:07 |
Oamenii de stiinta vorbesc despre Dumnezeu... | amatyyy | Generalitati | 0 | 10.05.2009 13:51:19 |
cer oamenii ajutorul lui Dumnezeu?...si dupa uita. | alexa.oni | Generalitati | 10 | 30.12.2007 13:54:55 |
|