![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
mântuiciu-curiu zise:
Pisikaa ce se piaptănă la GOGlindă shi apare sulimenizată pă sticlă o sa te invetze sa alegi răul cel mai mic! de il crezi singur sau cu multzimea o sa ajungi sacărispid... mântuiciu-curiu zise: Pisikaa ce se piaptănă la GOGlindă shi apare sulimenizată pă sticlă o sa te invetze sa alegi răul cel mai mic! de il crezi singur sau cu multzimea o sa ajungi sacărispid... mântuiciu-curiu zise: Pisikaa ce se piaptănă la GOGlindă shi apare sulimenizată pă sticlă o sa te invetze sa alegi răul cel mai mic! de il crezi singur sau cu multzimea o sa ajungi sacărispid... mântuiciu-curiu zise: Pisikaa ce se piaptănă la GOGlindă shi apare sulimenizată pă sticlă o sa te invetze sa alegi răul cel mai mic! de il crezi singur sau cu multzimea o sa ajungi sacărispid... mântuiciu-curiu zise: Pisikaa ce se piaptănă la GOGlindă shi apare sulimenizată pă sticlă o sa te invetze sa alegi răul cel mai mic! de il crezi singur sau cu multzimea o sa ajungi sacărispid... mântuiciu-curiu zise: Pisikaa ce se piaptănă la GOGlindă shi apare sulimenizată pă sticlă o sa te invetze sa alegi răul cel mai mic! de il crezi singur sau cu multzimea o sa ajungi sacărispid... CA SA NU MAI VORBESC DE TIRANIA LACOMIEIVICLENE a duhului minciunii maririi de sine shi a intietatzii CARE URLA din gura de sharpis cu doua capete la cap shi la coada EXACT CA BAUBAUL ... ca sa-i slujeshti in dictatura individuala sau distribuita a bolshevizmului mason firma occidentala cinica ce mimeaza democratzia „dreptatzii„ constitutzionale... sa fim serioshi! Last edited by vsovi; 03.12.2009 at 09:41:31. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce vroiai sa faca Basescu cu un asemenea parlament ostil.Sper ca nu ne consideri niste copii naivi care cred totate laturile psd-iste.Nu pe vremea lui Basescu s-a liberalizat avorturile, ci pe vremea lui Iliescu {ateul}.
|
|
||||
|
||||
![]()
Important de vazut ce forta (partid-miscare-formatiuni politice internationale) misca din spate acesti oameni...cine ii promoveaza si in ce scop..de departe nefacand politica...PSD(+PNL) pare o combinatie fabulos-dezastruasa ..te duce cu gandul la partidul comunist...dar nu la orice partid comunist...si la unul..
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Eu cu cine votez nu este un topic ortodox si nu tine de religie, cat despre votare m-am suparat si eu, pe mine pentru disputele contradictorii pe care le-am avut cu un coleg ortodox si mi-am dat seama ca despre astfel de lucruri nu se discuta , pentru ca desii convingerile ortodoxe sunt aceleasi, aici apar discutii contradictorii care nu sunt folositoare nimanui, si doar Domnul Cel Preainalt si Multmilostiv stie cum e mai bine. Pace tuturor si iertati-ma daca v-am gresit !!
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
or sa va vaccineze diseara dupa runda finala cu alegerea raului cel mai mic...
iar mântuiciu-curiu zise: Pisikaa ce se piaptănă la GOGlindă shi apare sulimenizată pă sticlă o sa te invetze sa alegi răul cel mai mic! de il crezi singur sau cu multzimea o sa ajungi sacărispid... CA SA NU MAI VORBESC DE TIRANIA LACOMIEIVICLENE a duhului minciunii maririi de sine shi a intietatzii CARE URLA din gura de sharpis cu doua capete la cap shi la coada EXACT CA BAUBAUL ... ca sa-i slujeshti in dictatura individuala sau distribuita a bolshevizmului mason firma occidentala cinica ce mimeaza democratzia „dreptatzii„ constitutzionale... sa fim serioshi! |
|
||||
|
||||
![]()
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=27063
http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1...masoneriei.htm http://209.85.129.132/search?q=cache...&ct=clnk&gl=ro
|
|||
|
|||
![]()
Incet, incet am acceptat ca aproape toti din conducerea statului sunt si membri ai masoneriei; de aceea Biserica trebuie sa fie despartita de stat, iar statul sa nu se poata amesteca in treburile Bisericii. Dar este posibil aest lucru?
|
|
|||
|
|||
![]()
Va uitat-ti pe TVR1 sau B1TV?
Geona asta arata ca o papusa.Pare a mason.Dupa declaratiile lui asta ne-ar trada si ne-ar vinde tara pe la tot felul si ne-ar subordona unora si altora.Sa nu mai vb de modul murdar in care a decurs aceasta campanie, cu filmetul acela care s-a dovedit in cele din urma a fi un fals.Votati Basesescu :D ! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Cine are nevoie | laurschepsis | Umanitare | 2 | 24.02.2011 23:01:53 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
Cine stie? | KKokos | Generalitati | 2 | 02.12.2009 18:24:33 |
Eu cu cine votez? | ClaudiuT | Stiri, actualitati, anunturi | 81 | 02.08.2009 23:22:27 |
|