Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.07.2009, 20:04:32
giovaninnaa giovaninnaa is offline
Member

Data înregistrării: 23.03.2008
Implicit

cu siguranta ca aveam iesirile respective pentru ca nu eram multumita. cu siguranta ca eu nu il pot schimba, eu nu pot decat sa ma rog la bunul Dumnezeu sa il intoarca la El. am facut greseala sa cred ca pot sa il schimb eu, si ma si rugam, dar balanta atarna greeeu pe partea care tinea de mine. si da, Monica, si eu m-am despartit de el pentru ca nu imi era bine, dar nu imi era bine si din vina mea, si din cauza mea, pentru ca nu am stiut sa fiu buna, blanda, calma, calda, sa am si sa eman pace, lumina, caldura. nu am facut nimic din toate astea. nu eram deloc pe placul Domnului atunci, acum stiu asta. poate ca daca eram cum ar fi trebuit, ar fi fost altfel... a trebuit sa imi invat lectia cu suferinta multa. si Doamne-Ajuta sa imi fi invatat lectia cum se cuvine ( deocamdata nu am dat nici un test ca sa verific ) este foarte coerent si pentru mine ceea ce spui Monica, pentru ca situatiile sunt foarte asemanatoare.

Eu nu mai alerg dupa el, de o luna nu mai plang si nu mai sufar chiar ATIT de tare pe cat o faceam, dar inca sper ca poate intr-o buna zi voi fi fericita alaturi de el, unde, din pacate, inca simt ca mi-ar fi locul... M-a ajutat mult rugaciunea, munca, iesirile cu prietenii. Acum sunt in concediu, o sa inlocuiesc munca cu lectura. Eu fac tot ce pot ca sa imi mai revin, am preocupari, si cu toate astea in sufletul meu raman dorul, speranta, iubirea...

si da, chiar asa, adevarul este ca Dumnezeu stie mai bine decat noi in ce masura ne-am invatat lectiile...
Reply With Quote
Vechi 11.07.2009, 21:32:57
hatryan's Avatar
hatryan hatryan is offline
Member

Data înregistrării: 11.07.2009
Locație: Spania,Romania
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru hatryan
Implicit

este vreo rugaciune miraculoasa prin care ma poate auzi Dumnezeu??? ca ma rog mult pentru ea si pentru noi,pentru a ne aduce din nou impreuna... si cred ca Dumnezeu stie ca e bine,ca neam inteles perfect o jumatate de an,si cealalta am gresit eu enorm de mult fata de ea,si asta a facuto sa ma scoata de la suflet! dar sunt sigur ca ea este aleasa! nu stiu cum sa o fac sa ma ierte sa o cinving sa vina macar o saptaman aici in Spania langa mine,sau sa,mi ceara sa ma duc acolo eu... am incercat si sai spun ca ma duc eu acolo... dar nu vrea sa auda de asta! pur si simplu nu mai stiu, nu vreau sa renunt deloc,dar nici nu mai stiu cum sa lupt...

cred ca nu suntem numai noi 2 in situatia asta... tot continui sa sper,sa ma rog sa lupt sa ii scriu mesaje frumoase,toate cu cea mai mare durere in suflet!! insa nu stiu daca ea le citeste si cu inima si sufletul!!!
Reply With Quote
Vechi 11.07.2009, 21:35:23
hatryan's Avatar
Member

Implicit

mam bagat in seama poate aiurea... am postat in alta parte si giovaninna ma trimis aici....
am citit tot,dar nu mam convins deloc!
Reply With Quote
Vechi 11.07.2009, 22:55:05
Member

Implicit

nici nu te vei convinge de nimic din pacate... iar eu una pot sa iti spun ca nu exista nici o rugaciune miraculoasa prin care sa va impacati. esential este sa te rogi, din suflet. ar fi bine sa te spovedesti, ar fi bine sa mergi la Sfanta Liturghie...

iar eu, cu aceeasi tristete pe care o ai si tu, pot sa iti spun ca nu ai de unde sa stii de fapt ce e mai bine pentru tine, asta numai Dumnezeu stie. poate ca Dumnezeu nu vrea sa va impacati, pentru ca stie ca nu ar fi bine pentru tine sa se intample asta. de asemenea, probabil ca suferinta prin care treci acum, este urmare a raului pe care i l-ai facut tu ei, suferintei pe care i-ai cauzat-o tu ei.

poate ea are pe altcineva acum, cine stie.

incearca sa nu-i mai dai mesaje o perioada, sa iti simta lipsa, daca e sa ti-o simta... sa o lasi sa respire, sa fie singura fara nici un semn de la tine si sa se gandeasca ce ar fi mai bine pentru ea. da-i un pic de spatiu si timp.

iar tu in timpul asta roaga-te, vorbeste cu Dumnezeu, spune-i ce te doare, spune-I ce-ti doresti... dar nu uita ca orice ni se intampla, e de la Dumnezeu, si e cu un scop...

stiu ca nu iti convine ce citesti, crede-ma ca nici mie nu imi convine, dar... asta este tot ceea ce putem sa facem....
Reply With Quote
Vechi 11.07.2009, 23:44:48
hatryan's Avatar
Member

Implicit

imi prinde pine... chiar daca numi convine ce citesc... deocamdata nu are pe nimeni ca are o familie de genu care ... nu iese aiurea...

ma rog si vb cu Dumnezeu... dar nu ma lasa sufletul sa nui scriu... daca se gandeste dupaia ca numi mai pasa de ea? ooofff nu mai stiu ce sa mai zic sa mai fac! multumesc ca miai raspuns! mai bine imi lasi id de mess sa vb acolo1
Reply With Quote
Vechi 11.07.2009, 23:52:17
hatryan's Avatar
Member

Implicit

am citit si mai sus ca daca iti doresti ceva care chiar daca e gresit,Dumnezeu iti da! ok. eu asta vreau... sami dea,ca sunt sigur ca nu o sal dezamagesc din nou... ca El mia dat odata si lam dezamagit si am incetat sa mai cred in El... si acum sufar din asta enorm demult!
Reply With Quote
Vechi 12.07.2009, 00:15:08
Member

Implicit

nu fi atit de sigur pe tine, eu nu am atita incredere in mine ca nu voi mai gresi. imi doresc sa nu mai gresesc, sper ca voi fi in stare si ca voi fi asa cum trebuie si cum imi doresc.
Reply With Quote
Vechi 12.07.2009, 00:29:12
monica.miholca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de giovaninnaa Vezi mesajul
nu fi atit de sigur pe tine, eu nu am atita incredere in mine ca nu voi mai gresi. imi doresc sa nu mai gresesc, sper ca voi fi in stare si ca voi fi asa cum trebuie si cum imi doresc.
Uite o carte care m-a ajutat mult
(cred ca le a mai postat Anna)
Labirintul codependentei
http://www.scribd.com/doc/10960595/L...ependentei-bun
Iesirea din labirint
http://www.virgilbuse.co.cc/download.php
(se gaseste cam la mijlocul paginii).
Reply With Quote
Vechi 12.07.2009, 00:52:12
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nevrednicul Vezi mesajul
. Nu ca ma laud,insa am stat numai cu fete frumoase,si evident ca reuseam sa uit de fostele.
Nu e de lauda, pt ca un barbat care iubeste cu adevarat nu uita de cea pe care o iubeste doar prin prezenta unei femei frumoase...

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote
Vechi 12.07.2009, 00:55:20
hatryan's Avatar
Member

Unhappy

Citat:
În prealabil postat de giovaninnaa Vezi mesajul
sigur pe mine... sunt un pik mai mult ca inainte! de ce sunt mai mult sigur,ca nu am sa o mai fac sa sufere niciodata,nici pe ea nici pe alta fata! ca pentrru greseala mea imensa,acum sufar foarte mult de simt cum ma doare,simt in piept si credetima ca nu doresc la nimeni asta... `poate mai sunt si baieti care citesc posturile... sa ia aminte!

o fata e ca o floare!
citez: ''cum nu poti cere trandafirului sa infloreasca inainte de vreme,sau fragedei viorea sa aiba taria si coroana unui arbore,asa nu poti cere nici femeii sa fie mai presus de puterile ei''
eu cam am facut asta si nu am respectat fiinta ei,am abuzat de bunatatea si de ginbasia ei,iam ranit orgoliul feminin si iam patat imaginea in fata celor dragi! nu exista mai rau pe lume sai faci unei persoane!
daia numi vine sa renunt sa lupt sa repar macar jumate!!!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cum stii ca el/ea e alesul/a? florinna01 Nunta 209 04.07.2013 10:54:25