Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.03.2009, 15:56:38
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de scrabble Vezi mesajul
Cum ai observat tu duhurile?
Este o întrebare la care îți vei putea răspunde singur atunci când vei înțelege ce înseamnă să trăiești în Hristos.Doamne ajută și ne luminează.
Reply With Quote
Vechi 31.03.2009, 15:58:11
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007 Vezi mesajul
ma autoexclud din grupul vostru ... am observat ca unele persoane au duhuri dubioase cand se roaga pentru mine , deci ... ii invit pe toti sa nu se mai roage pentru mine ... acelasi lucru l-am observat si cand ma duc la biserica sa ma rog : multi se roag acurveste chiar si acolo ... nu au decat , dar io nu accept duhuri de astea ...
S-ar putea să ai dreptate.
Reply With Quote
Vechi 31.03.2009, 16:05:10
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Emanuel ,de unde stii ca aceia se roaga curveste ,simti asta?
Reply With Quote
Vechi 31.03.2009, 16:30:01
scrabble
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Este o întrebare la care îți vei putea răspunde singur atunci când vei înțelege ce înseamnă să trăiești în Hristos.Doamne ajută și ne luminează.
Sa inteleg ca si dumneata ai observat duhuri?
Reply With Quote
Vechi 31.03.2009, 17:07:59
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
curvia nu iti intareste sufletul ci il indeparteaza de Dumnezeu !!!
scrabble , bagă la tărtăcuță ! ! !
Vechi 31.03.2009, 23:03:06
monica.miholca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Orișice înghenunchere la rugăciune începe cu:
- "Rugăciunile începăroare" (căutați-le dacă nu le știți).Tatăl nostru
- Psalmul 5o
- apoi"miluește-ne pe noi Doamne,miluește-ne pe noi că nepricepându-ne de nici un răspuns..."..."Ușa milostivirii deschide-o nouă binecuvântată Născătoare de Dumnezeu..."
- în postul Paștelui rugăciune lui Sf Efrem Sirul cu mătăniile care se fac.
- Canonul de umilință a Domnului Iisus Hristos.
- Doi sau trei psalmi din Psaltire
Aceasta este rânduiala de rugăciune la un creștin -ortodox care nu este chiar sporit(așa cum cred că sunt eu) în timpul postului iar dacă poate să facă și cât mai multe mătănii.
Sa facem randuiala asta in fiecare miercuri si vineri la ora 10 seara. eu am s-o fac in fiecare zi. e o idee minunata, Dorina!
Reply With Quote
Vechi 31.03.2009, 23:05:17
monica.miholca
Guest

Implicit

Citat:
ma autoexclud din grupul vostru ... am observat ca unele persoane au duhuri dubioase cand se roaga pentru mine , deci ... ii invit pe toti sa nu se mai roage pentru mine ... acelasi lucru l-am observat si cand ma duc la biserica sa ma rog : multi se roag acurveste chiar si acolo ... nu au decat , dar io nu accept duhuri de astea ...
Cum adica "au duhuri dubioase cand se roaga" pentru tine, si "se roaga curveste"?! nu inteleg ce vrei sa spui!
Reply With Quote
Vechi 31.03.2009, 23:58:20
antoniap
Guest

Implicit

Rugaciunea si postul sunt doua puternice arme impotriva diavolului. Dumnezeu sa ne ajute sa ne rugam cu smerenie si cu inima zdrobita, iar atunci cand apar ispite sa-I cerem lui Dumnezeu puterea de a le indeparta.
Caci rugatori mai mari ca noi au avut ispite in vremea rugaciunii.

Sa nu uitam rugaciunile : Tatal nostru, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, Fecioara, Bucura-te! Ceea ce esti plina de har, Marie Domnul este cu tine, Binecuvantata esti intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau ca ai nascut pe Mantuitorul sufletelor noastre! Preasfanta Marie , maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi, pacatosii, acum si pururea si-n vecii vecilor! Amin. Crezul
Reply With Quote
Vechi 01.04.2009, 00:41:45
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
Da, Emanuel, suntem niste pacatosi cu totii, in primul rand eu; pentru noi a venit Domnul Iisus Hristos, ca sa ne mantuiasca, nu pentru cei drepti, care merita mantuirea.
In ceea ce priveste duhurile, oare nu e mai plauzibil sa ti se datoreze chiar tie ca vin? De ce sa-l invinuiesc eu pe cel, care se roaga pentru mine, in loc sa-mi pun mie tarana in cap?!?
Mai gandeste-te.
Reply With Quote
Vechi 01.04.2009, 00:45:18
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de scrabble Vezi mesajul
Sa inteleg ca si dumneata ai observat duhuri?
In od normal, ca ateu ce te declari, nu ai ce cauta pe acest topic despre rugaciune. E cazul sa iti delimitezi spatiul pe care te poti misca; totusi nu e vorba de un forum pentru atei, ci petnru ortodocsi. Lasa-ne sa discutam de-ale noastre, pe care tu in calitate de ateu nu le intelegi, nu le apreciezi si nu le accepti.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Propunere alinnasser2010 Generalitati 3 14.04.2010 21:20:38
am o propunere: maria-luisa Generalitati 36 14.01.2010 19:20:51
PROPUNERE saccsiv Generalitati 179 14.04.2008 17:02:50