![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Este o întrebare la care îți vei putea răspunde singur atunci când vei înțelege ce înseamnă să trăiești în Hristos.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Emanuel ,de unde stii ca aceia se roaga curveste ,simti asta?
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa inteleg ca si dumneata ai observat duhuri?
|
|
||||
|
||||
![]()
scrabble , bagă la tărtăcuță ! ! !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Rugaciunea si postul sunt doua puternice arme impotriva diavolului. Dumnezeu sa ne ajute sa ne rugam cu smerenie si cu inima zdrobita, iar atunci cand apar ispite sa-I cerem lui Dumnezeu puterea de a le indeparta.
Caci rugatori mai mari ca noi au avut ispite in vremea rugaciunii. Sa nu uitam rugaciunile : Tatal nostru, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, Fecioara, Bucura-te! Ceea ce esti plina de har, Marie Domnul este cu tine, Binecuvantata esti intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau ca ai nascut pe Mantuitorul sufletelor noastre! Preasfanta Marie , maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi, pacatosii, acum si pururea si-n vecii vecilor! Amin. Crezul |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In ceea ce priveste duhurile, oare nu e mai plauzibil sa ti se datoreze chiar tie ca vin? De ce sa-l invinuiesc eu pe cel, care se roaga pentru mine, in loc sa-mi pun mie tarana in cap?!? Mai gandeste-te. |
|
|||
|
|||
![]()
In od normal, ca ateu ce te declari, nu ai ce cauta pe acest topic despre rugaciune. E cazul sa iti delimitezi spatiul pe care te poti misca; totusi nu e vorba de un forum pentru atei, ci petnru ortodocsi. Lasa-ne sa discutam de-ale noastre, pe care tu in calitate de ateu nu le intelegi, nu le apreciezi si nu le accepti.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Propunere | alinnasser2010 | Generalitati | 3 | 14.04.2010 21:20:38 |
am o propunere: | maria-luisa | Generalitati | 36 | 14.01.2010 19:20:51 |
PROPUNERE | saccsiv | Generalitati | 179 | 14.04.2008 17:02:50 |
|