![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
ma achimovjean, poi cum se poate sa faci astfel de afirmatzii? de ce pui sare pe rana cand omul e surmenat de la discutzia cu mine... eu l-am iertat, deci fa bine shi iarta-l shi dumneata shi rabda-l cu toate anatemizarile pe care ni le ofera...
deci iata ca te iert shi shtiu ca shi tu mai iertzi ca nu eshti baiat rau ci doar o tzara aprins de orgoliile canoniadei... dar shi eu tzin la canoane ca shi tine... poate mai rau mai Rafaele draga... deci shtiu shi cred ca m-ai shi iertat... :) hai sa fitzi binecuvantatzi shi sa va manance Raiul cu canoane cu tot... :D dar trebuie sa plec ca e tarziu... |
|
|||
|
|||
![]()
eu sunt foarte calm , dar tu iti inchipui ce vrei ... nu conteaza , fa ce vrei , crezi ce vrei ... asta o spun la toti ... insa repet : anatema cu cei trei ... in materie de credinta nu exista compromis ...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ptr Jan: mai bine nu pomeneai de visul asta, bine ai zis tu la inceput. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
nu sunt surmenat si nu am nevoie de apararea nimanui , mai ales a ereticilor ca vsovi sau altii pe care i-am mai zis ...
duhovnicul meu stie ce fac si imi da dreptate ... chiar mi-a zis : eu iti dau binecuvantarea sa dai anatemei pe oricine cade el insusi sub anatemele sf parinti ... cei care isi doresc vise sunt inselati ... chiar si daca ar cadea in erezii toate forumurile din lumea asta eu pe toti ii dau anatemei ... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vreau sa o uit... | riquez | Intrebari utilizatori | 91 | 16.12.2011 18:38:47 |
veau sa ma impartasesc duminica asta | annajanette | Generalitati | 59 | 23.07.2010 12:39:22 |
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co | rusu | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.06.2008 13:04:07 |
Vreau si eu | pui | Muzica Bisericeasca | 2 | 01.04.2008 20:37:26 |
|