Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.07.2008, 19:59:36
achimovjan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007
dmnle , eu cu eretici ca vsovi si achimovjan nu am nici o legatura ... voi stiti ce inseamna anatema ? de cate ori trebuie sa rapet ca pentru mine sunteti anatema amandoi ... de ce nu sunteti voi linistiti si sa acceptati asta ? pentru ca va zgandare cel rau , si pentru ca nu aveti liniste ci doriti sa va legati de ortodocsi si de sf parinti ... apoi eu va previn : aveti de grija amandoi sa nu va indraciti , caci hulitorii de cele sfinte asta patesc de multe ori ... repet : aveti de grija amandoi sa nu intre dracul in voi si sa nu ramaneti niste posedati de diavol si indraciti si sa va chinuiti ani de zile sau toata viata sa scapati de el ... eu v-am spus ...
caci daca v-ati duce frumusel pe forumuri neortodoxe unde se rade de sf parinti nu vi s-ar intampla nimic , insa daca veniti aici si va luati de sfinti si de cele sfinte din biserica si le calcati in picioare in fata ortodocsilor care va citesc hulele , nu m-as mira sa intre dracul in voi si sa deveniti indraciti ... aveti de grija sa nu va dea diavolul vise si vedenii cum face el cu astfel de inselati si mandri ...
Dupa cat se vede,in tine a intrat dracul,ca l-ai pomenit de vreo zece ori in acest topic,sluga lui Antihrist ce esti!
Reply With Quote
Vechi 14.07.2008, 20:08:29
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

ma achimovjean, poi cum se poate sa faci astfel de afirmatzii? de ce pui sare pe rana cand omul e surmenat de la discutzia cu mine... eu l-am iertat, deci fa bine shi iarta-l shi dumneata shi rabda-l cu toate anatemizarile pe care ni le ofera...

deci iata ca te iert shi shtiu ca shi tu mai iertzi ca nu eshti baiat rau ci doar o tzara aprins de orgoliile canoniadei... dar shi eu tzin la canoane ca shi tine... poate mai rau mai Rafaele draga... deci shtiu shi cred ca m-ai shi iertat... :)

hai sa fitzi binecuvantatzi shi sa va manance Raiul cu canoane cu tot... :D dar trebuie sa plec ca e tarziu...
Reply With Quote
Vechi 14.07.2008, 20:08:40
emanuel2007
Guest

Implicit

eu sunt foarte calm , dar tu iti inchipui ce vrei ... nu conteaza , fa ce vrei , crezi ce vrei ... asta o spun la toti ... insa repet : anatema cu cei trei ... in materie de credinta nu exista compromis ...
Reply With Quote
Vechi 14.07.2008, 20:22:00
dragomirna dragomirna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.12.2007
Implicit

Citat:
eu sunt foarte calm , dar tu iti inchipui ce vrei ... nu conteaza , fa ce vrei , crezi ce vrei ... asta o spun la toti ... insa repet : anatema cu cei trei ... in materie de credinta nu exista compromis ...
Deja cand spui "anatema" la toti forumistii cu care intri in contact, cu parere de rau iti spun ca esti intr-adevar intr-o stare ciudata... Si cu mine nici macar nu ai intrat in contact pe topicul asta, nu mai zic ca M-AI CITIT PRINTRE RANDURI.... :hmmm: Deci vezi ca ceva tot ai dumneata... Ia un distonocalm ceva... ??? Sau mai bine fa exercitiul asta, si spune: Doamne, Iisuse, Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul!!! + ??? ??? ??? :|
Reply With Quote
Vechi 14.07.2008, 20:36:29
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita
Or fi muncind preotii din greu in Occident si rezultatele se vad ,bisericile sunt goale.
anita, nu mai vorbi si nu mai trage concluzii in necunostinta de cauza, ca iti faci pacate aiurea.
Reply With Quote
Vechi 14.07.2008, 20:40:17
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt
Deci visul contine erori dogmatice.
deci data viitoare trebuie sa dea comanda sa i se trimita un vis cf dogmelor :D

ptr Jan: mai bine nu pomeneai de visul asta, bine ai zis tu la inceput.
Reply With Quote
Vechi 14.07.2008, 20:41:53
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
te-am dat anatemei , adica da , te-am blestemat , pentru ca ai acceptat ereziile lui achimovjan , adica ai spus ca ideile lui teologice sunt bune ...
deci anatema si cu tine si cu toti cei care cred aceste erezii sau oricare altele ...
nu imi mai spune mie de cati oameni ar ramane in biserica : oricine iese afara din biserica din cauza anatemelor sf parinti , SA IASA ! nu ii opreste nimeni ...
cine te-a invatat pe tine sa dai anateme toata ziua buna ziua --- duhovnicul tau stie ce faci??
Reply With Quote
Vechi 14.07.2008, 21:10:41
emanuel2007
Guest

Implicit

nu sunt surmenat si nu am nevoie de apararea nimanui , mai ales a ereticilor ca vsovi sau altii pe care i-am mai zis ...
duhovnicul meu stie ce fac si imi da dreptate ... chiar mi-a zis : eu iti dau binecuvantarea sa dai anatemei pe oricine cade el insusi sub anatemele sf parinti ...
cei care isi doresc vise sunt inselati ...
chiar si daca ar cadea in erezii toate forumurile din lumea asta eu pe toti ii dau anatemei ...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vreau sa o uit... riquez Intrebari utilizatori 91 16.12.2011 18:38:47
veau sa ma impartasesc duminica asta annajanette Generalitati 59 23.07.2010 12:39:22
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co rusu Stiri, actualitati, anunturi 0 26.06.2008 13:04:07
Vreau si eu pui Muzica Bisericeasca 2 01.04.2008 20:37:26