![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sora Marina,
Iata continutul unui e-mail pe care l-am primit, referitor la inselatul Gabriel Nicu: Subject: Preotul Gabriel Nicu din BOR - Un exorcist faimos pe aici prin sud, ucenic al vrajitorului Argatu [nota personala: pr. Ilarion Argatu recomanda in cartea scrisa de pr. Ioan V. Argatu [nepot al pr. Ilarion Argatu]: "345 raspunsuri duhovnicesti ale parintelui Ilarion Argatu la intrebarile credinciosilor", ed. Mila Crestina, Falticeni 2006] credinciosilor ca dupa 3 zile de post negru, pot cere preotului sa-i lase sa deschida Sfanta Evanghelie, apoi preotul sa le interpreteze textul la care a fost deschisa cartea [ asta e VRAJITORIA GHICIRII IN SFANTA CARTE, n-am gasit niciodata asemenea invatatura la Sfintii Parinti...] Eu auzisem de acest vrajitor, din cauza ca bunicii din partea mamei sunt din Urziceni. Se stia ca deschide cartea, boteaza a doua oara in noaptea de Pasti, chipurile "sa iti schimbi numele, ca sa nu iti mai gaseasca uratul "adresa". Pe scurt, un urmator indeaproape al lui Argatu cel de trista amintire. Se spune ca [nu stiu cat de adevarat este], ca ar fi fost ieromonah la m-rea Cernica. Se poate sa fie adevarat, avand in vedere ca ei se lauda mult cu faptul ca popa Gabriel asta a fost "ucenicul marelui Argatu", iar Argatu a trait ultima perioada a vietii in ac. m-re. Faza e ca el a devenit celebru [si a murit] nu ca ieromonah, ci ca... preot de mir! Dumnezeu sa il ierte, daca o mai fi iertare si pt oamenii ca el. Am gasit recent pe o retea de internet de cartier, niste foto digitale de la inmormantarea lui (a murit in 2004 - ciudat lucru; nu se spune nicaieri de ce!!!). Pot sa spun cu cea mai mare obiectivitate, ca arata FFF rau: vanat, umflat. O sa va trimit pe seara 1-2 poze. Aici se termina relatarile din propriile mele cunostinte despre el Azi am gasit pe net, pe un site dintr-asta de monitorizare si comentarii stiri ortodoxe la zi, o dezmintire de la m-rea Petru Voda, cu privire la o carte, recent aparuta, in care se ridica il slavi pana la nivel de sfintenie, personalitatea acestui Gabriel. Tot pe situl ala (razbointrucuvant), apartinand unor mireni din BOR, este dat si un link catre pagina facuta in memoria popii. Acolo, stupefactie! Aveti surprinse, in fisierul atasat, cele mai strigatoare la cer rataciri!!! Nota: acel fisier atasat preia de pe situl www.parintelenicugabriel.ro cele mai "importante" enormitati ale aceluia, inclusiv un "curcubeu" de lumina alba ce ii apare in fata, inclusiv "minunea" inmultirii unui peste pentru a ajunge ca si hrana la 30 de oameni, inclusiv "minunea" disparitiei parintelui fara a fi vazut de nimeni cand dispare [= minunea diavoleasca a telepatie], inclusiv deplasarea de la un loc la altul prin zbor [nu-i ciudata "minunea" aceasta din urma?]. Domnul sa te lumineze, sora! Razvan |
|
|||
|
|||
![]()
Erata: *telepatiei*in loc de *telepatie*
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat despre deplasarea de la un loc la altul, revin din nou la parintele Arsenie Boca.. aceiasi carte :Minuni din Tara Fagarasului(care dupa cunostintele mele, nu este o carte interzisa.. inca! ca cine stie??? mai vine cuiva ideea sa suspende publicarea ei!!).In carte spune ca parintele era arestat cand mama dansului a murit... exact la ora inmormantarii parintele a fost vazut de martori oculari ca luand parte la inmormantare.. timp in care(daca imi aduc bine aminte) paznicii inchisorii au sesizat ca parintele nu mai era in celula...agitatie mare!!! cand au deschis in cele din urma celula, parintele era acolo si intrebat fiind unde disparuse, a raspuns ca la inmormantarea mamei lui. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dan Ion a scris:
Citat:
[SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3]Sora Marina,[/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3]Nu observi oare ca acesti fii duhovnicesti ai aceluia primesc visele si vedeniile [adica mesajele]care le primesc de la morti si asta inseamna invatatura diavoleasca a ocultismului de a vorbi cu mortii, propagata in Europa intai de M-me Helena Blavatski [Rusia] si apoi de Rudolf Steiner [Germania]?[/SIZE] |
|
|||
|
|||
![]()
Acestia sunt "vorbitori" cu mortii, deci niste inselati ai unuia care mai boteza a doua oara in noaptea Invierii Mantuitorului pentru ca sa nu iti mai gaseasca "uratul" adresa. Dar cu astfel de practici, popa Gabriel devine el insusi un "urat", unul a carui minte era posedata inca din timpul vietii intr-o proportie apropiata de 100% de demonii slujitori ai lui Lucifer.
|
|
||||
|
||||
![]()
Total aiurea remarca ta!! Tu esti cel care aduci acuzatii la adresa unor sfinti parinti deci aceasta intrebare ar trebui sa ti-o pui tie, nu mie!!!!
SI nu te mai tot invarti in jurul cozii.. ti-am relatat despre parintele Arsenie BOCA!!!!!!!!!!!!!!!.. astept comentariul tau privitor la ceea ce am postat... pe Gabrile Nicu il acuzi ptr aceleasi lucrurui pe care si pairntele Arsenie Boca le infaptuia... deci nu cred ca e cazul sa ridici piatra!!! Cat despre remarca "vrajitorul Ilarion Argatu"-Dumnezeu sa te ierte!!!!!!!!!!!!!!!! te joci cu vorbele si cu focul.. habar nu ai de puterea cuvantului rostit.... eu am trait pe pielea mea astfel de experiente si de asta ti-as recomanda cu caldura.. daca nu esti sigur pe ceea ce spu, ,mai bine pastreaza in gandul tau! |
|
|||
|
|||
![]()
Aici nu-i vorba de Pr. Arsenie Boca care intr-adevar a fost sfant, e vorba de inselatul Gabriel Nicu ce a fost fiu duhovnicesc al lui Ilarion Argatu.
Despre ratacirile lui I. Argatu,cauta pe www.ortodoxmedia.com predica pr. Gheorghe Anitulesei la Pogorarea Sfantului Duh pt. a afla mai multe amanunte. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un astfel de om nu este trimis neaparat sa savarseasca minuni si vindecari, de vreme ce pentru acestea avem Sfintele Taine, icoanele facatoare de minuni, sfintele moaste si rugaciunile. La astfel de oameni, minunile vin sa intareasca misiunea lor, pentru ca oamenii sa-i creada (vezi dialogul lui Dumnezeu cu Moise de pe Muntele Horeb). De buna seama, parintele Nicu a fost trimis cu o astfel de misiune. Am cateva intrebari : -Prin ce mare cumpana trece acum neamul nostru ? -Ce avertisment ne da Dumnezeu si care este planul Sau cu acest neam ? Ca aceste mesaje sunt de interes public, nu incape indoiala. Daca aveti mesaje noi, de actualitate, faceti-le cunoscute. Vorbiti de " teama de a nu starni discutii ".Nu credeti ca daca si el ar fi dat dovada de o astfel de teama, nu ati mai fi mers sambata, 8 noiembrie, de Sfintii Arhangheli, in pelerinaj la Mogosesti, pentru a " va ruga si a multumi " ?[/SIZE] |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine este aproapele meu? | luminitarodina | Despre Biserica Ortodoxa in general | 30 | 27.07.2016 11:28:12 |
Cine este Mos Craciun? | florinna01 | Generalitati | 501 | 01.01.2016 18:38:31 |
Parintele Gabriel Nicu | ionela7 | Generalitati | 73 | 21.06.2013 22:48:33 |
cine din voi este in Bruxelles? | TIBS | Generalitati | 9 | 17.06.2010 00:27:49 |
Cine este responsabil? | eclat_de_lune | Generalitati | 1 | 07.11.2009 14:57:06 |
|