Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.10.2007, 20:42:51
DayDream DayDream is offline
Member

Data înregistrării: 14.10.2007
Implicit

Asta am sustinut de la inceput...Cine ar accepta o dragoste conditonata oricat de mult ai iubii?Pentru ca altfel totul e bazat pe o minciuna...
Reply With Quote
Vechi 14.10.2007, 20:48:55
Laurentiu Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2005
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DayDream
dar aici mai mult de jumatate din decizie apartizne parintziilor ei...sunt convins...mai ales dupa discutia cu tatal ei...
Nici nu stii ce pierzi:)
Reply With Quote
Vechi 14.10.2007, 20:51:41
Member

Implicit

Pai asta zic shi eu...nu trebuie sa ma judece ei pentru ca nu il simt pe Dumnezeu asha cum o fac ei...sa il lase pe El sa ma invetze asta...
Reply With Quote
Vechi 14.10.2007, 21:03:01
Member

Implicit

Poate ca am doar 19 ani dar imi pare rau ca ganditzi asha...ceea ce imi spunetzi ca atzi face orice pentru dragoste nu cred ce este 100% adevarat...faci orice pentru dragoste...dar o faci pentru ca asha simtzi tu...nu pentru ca asha scrie...asta cred eu la 19 ani...
Reply With Quote
Vechi 14.10.2007, 21:12:30
Laurentiu Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2005
Implicit

DayDream si tu crezi ca iti va fi mai bine cu alta fata care nu ar merge la bierica sa-nteleg????
SAu cu una care nu iti ceresa mergi la biserica.
Dar sin experienta mea atata cata este pot sa-ti spun ca ai putine sanse sa -ti fie ea iubita pentru ca o fata care este crescuta de mica in duh ortodox nu prea face compromisuri in astfel de situatii [adica nu se va da dupa obiceiuri straine]

Altminteri este o fata normala in afara de faptul ca pentru cei care nu merg la biserca ar parea ciudat acest obicei al ei..dar pentru mine acet lucrul este esentialul intr-o relatie sa fie prospera si sa fie pace, iubire, si intelegeri intre cei doi tineri indragotiti caci Dumnezeu este cel care intretine aceste sentimente
Reply With Quote
Vechi 14.10.2007, 21:35:25
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DayDream
acum de curand mi_a spus ca se ashtepta sa merg cu ea la teologie shi sa ma fac preot...ca asta ar fii cea mai mare bucurie a ei...
Doamne unde ai tinut ascunse asemenea fete pe vremea cind cautam, de ce le-ai tinut departe de mine???
Reply With Quote
Vechi 14.10.2007, 21:39:34
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Glamorous_witch
Acum pe bune......ar vrea cineva de aici sa se intalneasca cu un baiat/fata,iar acesta/aceasta sa va spuna ca va iubeste,dar nu accepta o relayie decat daca va duceti la moschee/sinagoga va rugati de nu stiu cate ori pe zi,tineti Ramadamul sau Sabatul,etc,etc?
Da, ar fi cea mai mare dovada de dragoste din partea ei si o binecuvintare din partea Maicii Domnului
Reply With Quote
Vechi 14.10.2007, 21:53:31
iosif iosif is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Daydream, situatia aceasta este foarte provocatoare pentru tine. Te smulge din toate temeliile fiintei tale, pentru ca tu spui ca iubesti enorm si atunci cand iubirea intalneste astfel de incercari, se cutremura adanc.

Iata, te descoperi. Nu vrei mai mult, nu ai aspiratii inalte. Problema ta aceasta este, lipsa de vointa si de credinta. Daca tu crezi in Dumnezeu, ai putea sa ii ceri din toata inima sa iti arate calea spre El, sa iti arate modul in care poti face din suflet lucrurile acelea pe care le vrea ea de la tine.

Sincer, nici eu personal nu mi-as dori pentru fata mea un baiat care nu crede in Dumnezeu. Cine crede in Dumnezeu crede si in Cuvantul Lui, iar cuvantul acesta ne este de folos pentru viata vesnica pe care EL Insusi a marturisit-o.

Tu crezi in Hristos??
Reply With Quote
Vechi 14.10.2007, 22:11:35
Member

Implicit

Dar vreau sa il descopar pe Dumnezeu pentru ca asha vreau eu...inca nu am dorinta asta...dar unele aspecte din viatza ma obliga sa ma grabesc...de ce?Prin Dumnezeu inteleg totul...e peste tot...dar este o parte din mine care inca nu l_a simtit cum este el de fapt...shtiu,gresesc...dar inca sunt confuz...sunt tanar...cred ca e prea devreme sa patrund in ceea ce vor altzii sa ma oblige...sa renunt la dragoste pentru ca nu sunt pregatit pentru ceva atat de mare...in familia ei sunt inconjurat aporape numai de oameni extrem de credinciosi...in timp ce eu sunt un strain care incearca sa se strecoare...nu vreau sa ma mai ascund...sa ma prefac...poate am sa ma schimb....nu shtiu...dar va rog...avetzi rabdare...
Reply With Quote
Vechi 14.10.2007, 22:23:16
iosif iosif is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Daydream....rabdarea e una, vointa e alta. Cine are vointa, primeste si puterea necesara.

Acum poate chiar esti putin confuz. Dar, daca ai fi avut dorinta, le-ai fi spus: eu imi doresc acest lucru, insa am nevoie de timp, de rabdarea si intelegerea dumneavoastra. Nu ma pot obisnui peste noapte cu o lume pe care nu o cunosc si nu o inteleg.

Asta e problema. E bine sa te gandesti....si sa te rogi lui Dumnezeu!

NU mi-ai raspuns la intrebarea referitoare la Hristos!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dragostea de Hristos ! iustin10 Rugaciuni 1 18.03.2010 14:21:52
dragostea lore86 Nunta 166 09.11.2009 13:59:12
dragostea iuda Generalitati 3 20.09.2007 19:51:09
dragostea verona Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 127 23.11.2006 00:41:00
dragostea Saurian Generalitati 16 24.10.2006 16:34:48