![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
trebuie sa realizezi faptul ca Dumnezeu nu te baga cu forta in Rai, El doar bate la usa sufletului tau, daca tu vrei ii deschizi si Il primesti, astfel urmandu-i Lui in viata, iar daca nu vrei sa ii deschizi, e alegerea ta, El nu forteaza usa sufletului tau, ci vrea sa vada de la tine initiativa, cam asta e treaba cu iubirea Lui fata de noi, ca ne lasa sa facem absolut ce vrem cu viata noastra, dar dincolo va trebui sa dam socoteala pt. fiecare "fapt" realizat aici pe pamant ca urmare a alegerii noastre facuta in bunavoie omeneasca!
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca ai citit intradevar toate cartile de care pomenesti..poate fi un inceput!:)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce nevoie are ? E atotputernic, ce inseamna pt EL initiativa mea ? Eu va zic ca daca eu sau altul ca mine si ca voi nu vrea sa stie de Dumnezeu si a trait o viata curata nu ar avea nici un motiv sa nu fie in Rai. De ce ar avea D-zeu cultul personalitatii ? la ce-i ajuta cand are tot ce-i trebuie, inclusiv pe noi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Jenica, era parca vorba de Min Birsana, ai fost vreodata acolo, este adevarata descrierea lui SSS? ...eu doar pina acolo am stat si le-am dat exemplul Minastirii catolice din Austria unde s-a transformat in centru new-Age, cu maicutele acelea de fac masaj gen spa, de acolo s-a rupt firul:D
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa incerc si asa:
- relatia potrivita cu Dumnezeu este de iubire: El ne iubeste, ne asteapta, ne rabda, ne da chiar libertatea de a Il iubi sau nu! - unii aleg sa Il iubeasca: incearca sa-I faca voia, Il iau ca model de viata, se schimba pentru El! Isi schimba viata. Sau: cum va putea Dumnezeu sa ne respecte libertatea si sa ne si mantuiasca impotriva vointei noastre? Nu va voi sa treaca peste alegerea ta! Ar fi cazul sa te manifesti! (de ex. sa te rogi). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu daca exista Dumnezeu, si nu ma intereseaza (similar cu a nu face politica). Nu imi pun probleme de unde vin , cum s-a nascut universul, daca exista creator, e peste puterea mea de intelegere. Sunt persoana cea mai buna, mai iubitoare si mai bine intentionata din lume. Muncesc toata ziua sa-i ajut pe altii, etc, etc,.. Ajung in Rai ? |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu stie daca ajungi in rai!
Eu am auzit ca fara Dumnezeu nu poti ajunge, doar fiind moral. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iubirea este pasiune si frumusete | Ionut G. | Intrebari utilizatori | 3 | 04.07.2012 12:22:23 |
Ce va face sa credeti in Dumnezeu ,cum slaviti iubirea fata de divinitate | kappa_ii | Generalitati | 4 | 13.12.2011 22:07:35 |
Sf Siluan Iubirea lui Dumnezeu | alexdu | Generalitati | 0 | 14.05.2011 20:51:22 |
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu | NECTARIE | Generalitati | 1 | 07.01.2011 15:27:11 |
Dumnezeu a trimis iubirea pe pamant - de ce atunci este pacat? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 45 | 08.02.2010 23:46:13 |
|