Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.12.2024, 13:53:55
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Probabil vrea sa fie purtator de ciordvant la Bruxelles ca se da pensie de 10k euro si la nato se da solda de 10k dolari, cine stie ce vor mercenarii astia bine platiti care acuma desi sunt ex ei pare ca au dat-o pe ulei ca ciolhanis vrand sa investeasca el guvernul său pe repede inainte, din boala profesionala, nu mai pot iesi de pe functie, saracutzii soricei de biblioteca, profesorasi ce-l provoaca la lupta pe insusi motanul Danila, vezi si veronica se intoarce, cand corbul si vulpea se lupta iar pentru cashcaval.

”Astazi iar la telejurnal, astazi iar, la telejurnal, am mancat cascaval...”, pe vremea aia era televiziunea ”noastra”, acum toate sunt televiziunile lor.
N-ar fi exclus să-l vedem pe Bănescu peste câțiva ani candidat pe listele USR sau PNL sau un partid de wannabe de tipul REPER, DREPT, SENS, și alți sateliți progresiști.
Vechi 04.12.2024, 13:56:30
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Elena Lasconi MINTE DE STINGE la Gâdea: "Nu am susținut niciodată ideea căsătoriei între persoane de același sex" - VIDEO cum își dorea parteneriatul LGBT "cu tot sufletul"

Candidata USR la președinție, Elena Lasconi, a declarat marți seară, la Antena 3, mințind cu nerușinare, că nu a susținut niciodată ideea căsătoriei între persoane de același sex.

Minciuna neagră pare să fie ultima strategie îmbrățișată de candidata USR-LGBT și Mihai Gâdea cu Antena 3. Iară ce declara mama de bisexulă la Europa Liberă, secvență urmată și de alte exemple video:

„Susțin parteneriatul civil. Pentru că este o normalitate. Pentru că și biblia ne învață că iubirea este cel mai important lucru, toleranța - la fel, și cred că calitatea unei democrații ține de felul în care îți tratezi minoritățile. Am cunoscut, de exemplu, chiar zilele trecute, un cuplu de doi bărbați care nu sunt români, trăiau de 20 de ani în Germania și chiar asta m-au întrebat. Și am spus că susțin din tot sufletul...”

Video e in articolul activenews.
Vechi 04.12.2024, 13:59:27
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Dacă Vasile Bănescu,care a fost purtător de cuvânt al întregii Biserici Ortodoxe Române, considerat de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române adecvat să vorbească în numele Bisericii....

Dacă opinia lui cu privire la un eretic nu vă este de ajuns...

Venim cu alte opinii ale unor preoți,teologi și profesori universitari de teologie...

https://adevarul.ro/alegeri-preziden...u-2406100.html

https://adevarul.ro/alegeri-preziden...u-2406168.html

https://www.bursa.ro/calin-georgescu...ismul-66760458

Plus că am scris și eu pe forum destule despre ocultism,masonerie,esoterism, cât și pericolul acestora.

Mai ales că Georgescu vorbește împotriva Bisericii, citând din Osho și alți mistici.

https://www.g4media.ro/video-calin-g...e-de-soci.html

Deschideți ochii dragilor!!!
Vechi 04.12.2024, 14:03:37
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Dacă Vasile Bănescu,care a fost purtător de cuvânt al întregii Biserici Ortodoxe Române, considerat de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române adecvat să vorbească în numele Bisericii....
Vasile Bănescu e singurul purtător de cuvânt dintre toate cultele legal recunoscute din România, din istoria României care a provocat incidente cu ierarhi -deci cu oameni din conducerea Bisericii.
Așa ceva nu s-a întâmplat nici la penticostali, nici la catolici și nici măcar în alte țări conservatoare.

Omul a fost pus pe liber tocmai pt că era inadecvat.

Citat:
Dacă opinia lui cu privire la un eretic nu vă este de ajuns...

Venim cu alte opinii ale unor preoți,teologi și profesori universitari de teologie...

Plus că am scris și eu pe forum destule despre ocultism,masonerie,esoterism, cât și pericolul acestora.

Mai ales că Georgescu vorbește împotriva Bisericii, citând din Osho și alți mistici.

https://www.g4media.ro/video-calin-g...e-de-soci.html

Deschideți ochii dragilor!!!
Păi tocmai de aia nu-i cred nici pe ei nici pe tine, tu un promotor al gnosticismului și al tuturor aberațiilor, ai devenit un pravoslavnic acum ca să dai în C.G.

Până la urmă C.G. nu face agenda Sfântului Sinod cum o făceau nenorociții de Bănescu et co care doreau schimbarea datei Paștelui.

Vezi că în video-ul acela spunea de fapt despre opulență, ce era violent, ba chiar era în ton cu ce repetau haștagiștii cu inimi de aur și cruci de lemn.

Voi bombardați acum tocmai ca să dezlipiți votul creștin practicant de Călin Georgescu.

Last edited by Iorest; 04.12.2024 at 14:05:56.
Reply With Quote
Vechi 04.12.2024, 14:09:24
Senior Member

Implicit

Tocmai de asta îl pot demasca pe Călin Georgescu, fiindcă am aberat din plin tot ce promovează el.

Tocmai de asta sunt atâta de înverșunat împotriva agendei lui.

Tocmai de asta atrag atenția asupra discursului lui.

Este un profet mincinos,un eretic,un agent al străinilor, cu precădere Rusia.

Nu are nicio treabă nici cu Dumnezeu și nici cu România.
Vechi 04.12.2024, 14:12:46
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Tocmai de asta îl pot demasca pe Călin Georgescu, fiindcă am aberat din plin tot ce promovează el.

Tocmai de asta sunt atâta de înverșunat împotriva agendei lui.

Tocmai de asta atrag atenția asupra discursului lui.

Este un profet mincinos,un eretic,un agent al străinilor, cu precădere Rusia.

Nu are nicio treabă nici cu Dumnezeu și nici cu România.
În ultimul an nu a promovat nimic, ați furat bucăți din discursul lui unele de acu 8 ani și ați făcut campanii țintite pe publicul conservator ca să-l speriați cu privire la C.G.

C.G. nu impune agenda Sfântului Sinod - progresiștii USR ne ziceau că Lingurița de împărtășanie e contagioasă și să se scoată că data Paștelui e musai să se sărbătorească cu Papa că e de vină Chiril și Rusia pt Pascalie.

C.G. nu a jignit familia tradițională - USR a făcut cea mai abjectă campanie de boicot vot la Referendum.

C.G. nu a jignit intelectualii din Ro - USR a făcut cele mai demonizante campanii împotriva votanților PSD, împotriva votanților referendumului pt Familie, acuma brusc ar vrea să ștergem cu buretele mizeriile lor.
Ghinion și prea târziu.
Vechi 04.12.2024, 14:16:03
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Implicit

N-are rost sa ne tot dam cu parerea, se vede clar din interviul la Tuca cat e de competent CG pentru functia de presedinte. Oricine poate face diferenta. De data asta nici Pinochio nu minte!

Pe cand sarmana Elena Lasconi... n-are cum sa ajunga oricat se viseaza ea presedinte foarte responsabil... decat daca innebunim cu totii de la atata euroatlantism ca fricosii ce vor sa fie hraniti si aparati pe moca de altii, ca i-a tzepuit unii, nu dam nume, ca averica e eldorado si merg acolototi sa scoata aur ca fratzii Brad de la Poplaca!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 04.12.2024 at 14:23:11.
Reply With Quote
Vechi 04.12.2024, 14:22:33
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
N-are rost sa ne tot dam cu parerea, se vede clar din interviul la Tuca cat e de competent CG pentru functia de presedinte. Oricine poate face diferenta. De data asta nici Pinochio nu minte!
Just Elena Lasconi fuge de dezbatere, care ne ziceau USERiștii în campania Iohannis- Dăncilă că e fundamentală pentru democrație și transparență.

Călin Georgescu îi cere pentru a treia oară Elenei Lasconi o dezbatere TV în direct, după ce candidata USR a respins alte două invitații

În urma unor știri false promovate de trolli candidatei USR-LGBT Elenei Lasconi, echipa de campanie a candidatului independent care a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale din România, suveranistul Călin Georgescu, a transmis un comunicat în care acesta își arată „pentru a treia și ultima dată” disponibilitatea participării la o dezbatere în direct la Televiziunea Națională, așa cum se cade în orice democrație a lumii. De altfel, Călin Georgescu vorbise despre alte doua tentative de dezbateri electorale anulate de candidata useristă și în emisiunea Marius Tucă Show care a avut loc astăzi la Gândul - VIDEO AICI.

Continuarea in stire.
Vechi 04.12.2024, 14:38:08
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Just Elena Lasconi fuge de dezbatere, care ne ziceau USERiștii în campania Iohannis- Dăncilă că e fundamentală pentru democrație și transparență.
Dupa interviul asta, gandind liber conform sloganului din matrix, ”free your mind”, mi se clarifica ce se va intampla daca, ducand lucrurile la absurd, chiar va fi aleasa de curentul euroatlantist, atunci va avea solutii la toate problemele pentru ca ii va aduce consilieri pe : Basescu, Iohannis, Constantinescu si pe Calin Georgescu si-i va face consilieri onorifici si va lua numai decizii bune ca fiind bine consiliata de ei... si fireste si de Drula, Bulai si Nasui... si bineinteles de Clotilde si de Dana Budeanu pe care le va impaca sa fie exemplu pentru toata lumea ca sa nu ne mai certam toata ziua intre noi.

Oare de ce se teme?... daca fuge de dezbaterea turului II?

Fugind de dezbatere esti pierdut din start! Cine te mai voteaza daca fugi de mortal combat de pe TVR? Ai vazut cum iti ia lumea sufletul daca pierzi? Si io as fugi... deci n-o condamn, desi stiu sigur ca i-as putea invinge pe toti... de frica.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 04.12.2024 at 14:56:41.
Reply With Quote
Vechi 04.12.2024, 15:16:56
Senior Member

Implicit

Next,LGBT & Iarbă

Așa, continuam cu altă înapoiere colectivă a poporului nostru și anume acest dușman național și bau bau de care se tem toți.

LGBT,adica Lesbian,Gay, Bisexual și Transsexualism, că de la acești termeni vine denumirea.

In general oamenii se tem de ce nu înțeleg.

Devin defensivi și agresivi atunci când apar noi curente de gândire, comportament și tipare sociale sau comportamentale.

Eu de exemplu prefer mâncarea iute și condimentată, cafeaua și ceaiul fără zahăr și, însă alții fug de iute și nu-ți beau in veci o cafea amară.

Ar fi ok ca unii sa ceară interzicerea ardeiului iute sau eu sa cer decret ca toată cafeaua să se bea amară?

Unii zic că în vechiul testament Sodoma și Gomora au fost distruse că erau ăia homosexuali.

Păi tot acolo este interzis și consumul de porc sau închinarea la chipuri cioplite.

Uite că luna asta băgăm toți porc in noi, și suntem campioni la pupat moaște și icoane.

Tot noi ăștia care consumăm alcool de rupem, aruncăm cu tone de pietre în ăia ce fumează iarbă,sau mai grav ar dori sa o și legalizeze,mai ales în condițiile în care canabisul ar trata epilepsia, depresia și alte forme de cancer.

Tocmai din cauza asta copii și adolescenți noștri trag tot felul de droguri contrafăcute și își distrug viața.

Fiindcă inloc să educăm populația doar o pedepsim.

Înloc sa creem un cadru legal și monitorizat, lăsăm piața neagră să dicteze și bandele să se ucidă între ei , căzând uneori la mijloc persoane nevinovate.

Păi dacă corpul uman permite biologic unei femei sa devină bărbat și invers,cine ești tu să fi împotriva alegerii libere a unei persoane?

Mai ales că acest corp creat de Dumnezeu, poate fi modificat,deci automat Dumnezeu a permis asta.

Dacă societatea,religia, Dumnezeu a permis omului voința liberă,cine ești tu să interzici asta?

Așa cum este permis viciul în societate, să fumezi, să consumi alcool, să divorțezi, să vizionezi filme pentru adulți, să furi etc…

Dacă toate acestea, deși interzise,sunt permise,de ce ai fi tu împotriva LGBT?

Cu ce îți dăunează ție,dacă doi bărbați se iubesc sau două femei vor sa se căsătorească?

De ce nu ar poate adopta un copil care nu are o familie?

De ce nu ar putea forma o familie doar persoane,care se iubesc deși sunt de același sex?

De ce nu ar putea o femeie să-și facă schimbare de sex, dacă biologic,corpul uman poate suporta asta?

Pentru că sunt oamenii încuiați la minte?

Pentru că nu pot accepta altceva decât vor ei?

Pentru că urăsc orice nu înțeleg?

Pentru că sunt ipocriți?

Eu nu voi fi ipocrit, și voi spune că susțin dreptul fiecărui om de a putea fi cine dorește el, și dacă există persoane care doresc parteneriat civil între persoane de același sex,dacă doresc să-și schimbe sexul,sau orice alte cerințe ar avea cei din LGBT….

Într-o țară democratică, creștină și libera fiecare cetățean trebuie sa aibă același drepturi,in funcție de credințele, orientările și nevoie lui, chiar dacă face parte dintr-o minoritate.

Puteți arunca cu pietre,cu ce vreți, ură etc….

Îmi asum asta,in numele

LIBERTĂȚII

PS

Mă duc eu la dezbatere în locul ei, dacă mă lasă Lasconi:))

Last edited by Seraphim7; 04.12.2024 at 15:20:48.
Reply With Quote
Răspunde