Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.10.2016, 02:30:22
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Nu am spus ca ar fi doar scorneli. Sincer habar nu am cat de cinstit este unul sau altul dintre ierarhi, nu am fost niciodata preocupat de aspectul asta. Daca as sti ca exista oameni impartiali care sa confirme sau sa infirme ca unul sau altul dintre ierarhi este necinstit, probabil ca as sta sa-i ascult. Dar atata timp cat vorbim despre barfe si mai toate barfele poarta cu ele anumite interese, nu ma intereseaza.

Cu atat mai putin ma intereseaza ce fac oamenii de la DNA. Sa fim seriosi, combaterea faptelor de coruptie este ultima lor preocupare, principala preocupare este cresterea influentei puterii straine care-i controleaza, a serviciilor secrete si propriile interese ale sefilor si sefuletilor care lucreaza acolo. E adevarat ca multi care stau in calea acestor obiective sunt si hoti dar nu pot sa-l apreciez pe unul care detoneaza o bomba pe motiv ca a ucis si 2-3 hoti de buzunare sau violatori. Nu ma intereseaza nimc din ce vine de la DNA si nu inteleg de ce trebuie sa dau si eu cu pietre intr-un ierarh pe motiv ca "las` ca stim noi" sau ca " daca nu ar fi adevarat nu ar vorbi lumea". Ba lumea vorbeste tot felul de chestii.
Reply With Quote
Vechi 19.10.2016, 02:54:39
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Nici eu nu inteleg sa dam cu pietre in ierarhi, Doamne fereste!
Ma alatur insa ingrijorarii multor credinciosi fata de evenimente binecunoscute din practicile de pe la noi despre care, daca nu vrem sa fim chiar indiferenti si cu totul "inocenti", spunem ca ar fi fost bine sa nu se petreaca.
Mai mult nu zic, au avut deja grija unii sa expuna, cu "obiectivitate", tot felul de lucruri. care, din pacate, chiar s-au intamplat si se tot intampla. In fine...

Inchei scriind, vorba lui Flying, sa ne rugam (in continuare, asa cum facem de obicei, chit ca colegul zburator si-a exprimat indoiala) pentru ierarhii nostri si pentru toti crestinii. Si nu numai...

Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 19.10.2016, 06:59:08
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Si ziarul Lumina este "băgat cu forța " pe gât, vrei nu vrei fiecare biserică achită câteva miloane pe lună pentru acest cotidian .
Cristian, mai taie te rog nasul cârnului: abonamentul ANUAL este de 240 lei.

Last edited by DragosP; 19.10.2016 at 09:37:21.
Reply With Quote
Vechi 19.10.2016, 09:38:59
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Cristian, mai taie te rog nasul cârnului: abonamentul ANUAL este de 240 lei.
Abonamentul anual la 1 exemplar pe zi , dar Lumina este distribuită forțat in mult mai multe exemplare zilnice , inclusiv Lumina de Duminică care are abonament separat .
Lumina este distribuită la o cotă de minim 20 exemplare zilnic pentru fiecare Biserică, plus Lumina de Duminică care este separat .
Vechi 19.10.2016, 09:40:02
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan67 Vezi mesajul
Inchei scriind, vorba lui Flying, sa ne rugam (in continuare, asa cum facem de obicei, chit ca colegul zburator si-a exprimat indoiala) pentru ierarhii nostri si pentru toti crestinii. Si nu numai...
Păi da nenea, numa' că noi, CREȘTINII (sanchi) ar trebui să facem DOAR asta: să ne rugăm. Nu să clevetim vrute și nevrute, adevărate sau înflorite, "că știm noi...". Nu nene, să ne rugăm, să ne vedem de ale noastre și să sperăm că le aranjează Dumnezeu pe toate cum trebuie. Inclusiv cu deneaul vi€ții...
Reply With Quote
Vechi 19.10.2016, 09:46:36
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Păi da nenea, numa' că noi, CREȘTINII (sanchi) ar trebui să facem DOAR asta: să ne rugăm. Nu să clevetim vrute și nevrute, adevărate sau înflorite, "că știm noi...". Nu nene, să ne rugăm, să ne vedem de ale noastre și să sperăm că le aranjează Dumnezeu pe toate cum trebuie. Inclusiv cu deneaul vi€ții...
Dumnezeu îți da , dar nu -ti baga in traistă. . .
Vechi 19.10.2016, 09:53:28
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Lumina este distribuită la o cotă de minim 20 exemplare zilnic pentru fiecare Biserică, plus Lumina de Duminică care este separat .
Nu vreau să polemizez cu tine, dar nu generaliza pentru că NU este așa. Cel puțin, nu peste tot.
Reply With Quote
Vechi 19.10.2016, 09:56:09
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Dumnezeu îți da , dar nu -ti baga in traistă. . .
Total de acord cu tine. Dar nici eu, nici tu, nici Cristian, nici Cezar NU SUNTEM prin mila Domnului nici judecători, nici procurori.
Reply With Quote
Vechi 19.10.2016, 09:59:16
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu vreau să polemizez cu tine, dar nu generaliza pentru că NU este așa. Cel puțin, nu peste tot.
Nu-i vorba de polemică aici , dar e o povară financiară reală si forțată cam peste tot :)
Vechi 19.10.2016, 10:02:21
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Total de acord cu tine. Dar nici eu, nici tu, nici Cristian, nici Cezar NU SUNTEM prin mila Domnului nici judecători, nici procurori.
Corect , de aceea toate cele scrise de mine au ca sursă comunicatele date de DNA :)
Răspunde