![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Adică Eva era îndrăcită din "fabricație"... ??? Nici n-are rost să te întreb de unde ai dedus dobitocia asta cât Oceanul Pacific, eretică de-ți putrezește mintea de vie.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Adica, dupa ei, Dumnezeu a creat toate sufletele la inceput, toate odata, dar au pacatuit in starea aceea nemateriala si drept pedeapsa, au fost trimise pe rand in trupuri, ca sa se curete prin suferinta. Nu stiu cati adepti mai are erezia asta, oricum am mai intalnit ideea ca trupul material nu ar face parte integranta din om, ci e o inchisoare a sufletului. Si ca numai sufletul se mantuieste. Trupul, nu. @Demetrius De ce crezi ca Fiul lui Dumnezeu S-a intrupat? Si mai ales, de ce crezi ca S-a inaltat cu Trupul la cer? Dupa tine, omul intreg dupa Parusie, va fi doar suflet nematerial fara trup? Din ce religie faci parte? In ce adunare/confesiune se propovaduieste ideea ta despre Eva? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu pui intrebarea si tot tu raspunzi ce iti convine? La fel ii convine si Deliei ca si ea a preluat concluzia ta ca eu am idei cu Eva(Delia=Eva dpmdv), cand de fapt voi aveti habar n-am ce. Eu am spus ca sarpele e in orice trup, dar se pare ca voi nu stiti ce e acela sarpe, ori poate voi nu sunteti in trup, ci in duh(cu d mic)..., poate credeti ca Adam si Eva chiar au mancat marul "central"..., pe cand ei numai au gustat din el.
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 08.03.2016 at 06:18:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fetelor, sa fiti iubite! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
* Dar, pentru mai multa siguranta, cinci e si mai bine! * Dar de ce nu sase? Chiar asa: de ce nu sase ani de probe? * OK, fie, sa zicem pentru inceput sapte. N-o fi foc! Concubinaj sa fie, cu bucurii!.... P.S. O mica nedumerire, totusi: ce facem daca apar copii in acesti unu, doi, trei...sapte ani? |
|
|||
|
|||
![]()
Exista baietii seriosi si mai putini seriosi, doar voi fetele ca si baietii au cunoscut persoane serioase doar ca din diferite motive, le-ati dat cu piciorul, mai mult sau mai putin serioase, da oricum trebuie prima oara sa vedem ce defecte putem accepta.
Iar legat de concubinaj, e ciudat, divorturile au crescut in era concubinajului, foarte ciudat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S: Apropo de copii si concubinaj...de doua ori am avut "emotii". In ambele cazuri avortul era optiunea pentru ea. La un moment dat am amenintat-o ca "o leg de calorifer" daca face o asemenea prostie. M-am citat. Astea mi-au fost cuvintele. Bun venit in Babilon. Uneori imi vine sa imi plang de mila ca Dimitri Karamazov. In concluzie, da, mai sunt baieti crestini. Pacatosi si dezamagiti. Dar avem speranta...:) |
|
||||
|
||||
![]()
M-ai facut sa zambesc..amar ce-i drept...dar am cafeaua cu zahar langa mine pt situatii de astea..:) Dintre toti fratii Karamazov,Dmitri este de de departe preferatul meu..Ca tot se dezbatea casatoria sau nu...Dmitri face tot posibilul sa procure bani pentru a se casatori cu Grusenka..., accepta pana si sa fie codamnat pe nedrept de paricid...
Deci el vrea casatorie...Interesanta este si Grusenka asta,prima oara cand am inceput sa citesc cartea,clar am incadrat-o ca "vampa"..Pe parcurs, mi-am schimbat parerea..Este unul din personajele cele mai complexe din carte, cu trairi si sentimente absolut autentice, un personaj viu 100% care nu se sfieste sa fie ceea ce cu adevarat este... Desi mai putin frumoasa decat vanitoasa Katerina, este in mod clar mult mai desteapta...Poate in asta consta farmecul ei si cum ajunge sa invarta barbatii pe degete... In fine, sa inchidem paranteza.De-ajuns cu recenziile literare....Unde vroiam sa ajung...Poate e cazul sa nu-ti mai plangi de mila singur, ca situatia asta n-are cum sa rezolve ceva...Poate pana acum ai intalnit numai Katerine si Grusence...Asta nu inseamna ca toate suntem asa... In fond, traim intr-o lume(cat de cat) normala si nu suntem toate cu personalitati isterice, bolnave, patimase si pline de demoni...E cam plictisitor sa fii simpla, calda, relaxata..ce interes v-am mai suscita?:)
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! Last edited by RedRose; 16.03.2016 at 10:45:38. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca ai sti ca o iubesti, te-ai fi casatorit deja cu ea. Dar pentru ca nu stii si ramane insarcinata gata, o iubesti? Pai casatoreste-te cu ea si las-o insarcinata, dilema rezolvata. :)) Citat:
Oare cine o fi cu adevarat infractorul? Citat:
Bun, bun, o legai de calorifer, nastea pe urma ce faceai? Ca presupum, oricum ai ajuns la concluzia ca erati "incompatibili". Ramaneai cu "imcompatibila"? O trimiteai sa-si creasca copilul "sponsorizand-o" cu cateva sute de lei pe luna? Il cresteai tu? Il dadeati la orfelinat? Citat:
Bun, exista riscul sa mai si pacatuiesti ca si crestin, dar sa spui ca pacatul era ok pentru ca bla bla si bla bla, deja vorbim de un oximoron.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 16.03.2016 at 14:01:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
mare dreptate. |
|