![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Le sabotezi internetul?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 31.12.2013 at 14:25:18. |
|
|||
|
|||
![]()
Buna gluma. Nu, sondele, logic. Alea trebuie bubuite, dar FARA VICTIME UMANE.
|
|
|||
|
|||
![]()
"trebuie" ca in "altii trebuie sa o faca", nu? :)
|
|||
|
|||
![]()
Da, o mana de oameni curajosi. Bravo lor!
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nimeni nu vrea sa stiti asta! Planurile secrete prin care Chevron va distruge sate intregi din Iasi
Locuitorii din cateva comune iesene sunt pe cale sa traiasca un adevarat cosmar • Oamenii risca sa fie batuti, terorizati sau sechestrati in propriile locuinte pentru ca sunt gata sa-si apere cu orice pret pamantul mostenit din tata-n fiu • Compania americana Chevron isi pregateste terenul pentru a intra in forta si in judetul Iasi • In doar doua comune ar urma sa fie instalate peste 2.000 de sonde pentru exploatarea gazelor de sist; tot atatea ar urma sa fie si in Vaslui • Un razboi asemanator celui din Pungesti este iminent, insa parlamentarii Iasului vad lucrurile altfel • Pe punctul de a utiliza resursele Iasului, cei de la Chevron evita sa dea un raspuns clar Mai multe comune din judetul Iasi au intrat sub lupa companiei Chevron, americanii urmand a ajunge si aici pentru a-si instala sondele legate de extragerea gazelor de sist. Chiar daca mii de oameni din comune precum Mironeasa si Ipatele stau de saptamani bune cu frica-n san ca pot ramane fara agoniseala de-o viata, pentru majoritatea parlamentarilor judetului, lucrurile sunt cat se poate de bune. Acestia nu vad nimic rau in a se exploata gazele de sist. Toti sustin insa ca trebuie schimbata metoda de explorare, si asta numai dupa ce s-a creat un precedent la Pungesti, in judetul Vaslui. Poate ca daca la Pungesti, oamenii nu ar fi iesit in strada pentru a-si striga nemultumirile, la Iasi nu s-ar fi intamplat nimic. Ce spun insa parlamentarii Iasului? “Eu am facut parte din comisia cu Rosia Montana. Toata lumea spunea ca Romania trebuie sa-si valorifice bogatiile, este o necesitate, dar modalitatile depind de respectarea unor elemente, a unor criterii economice, de mediu. Tara are nevoie de resurse, dar lucrurile trebuie facute intr-un mod intelept, cu respectarea conditiilor de mediu”, a spus deputatul UNPR Gheorghe Emacu. “Ca parlamentar, eu am spus, referitor la gazele de sist, ca pana nu apare un proiect ce are un studiu de risc si unul de mediu, nu voi vota. Eu asta astept, este mare nevoie de aceste studii si in functie de aceste aspecte, eu voi vota sau nu”, a spus Mihaela Popa, senator PNL. complet pe site. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aia cu 2000+2000 de sonde e o manipulare jenanta.
Doar o singura sonda costa de la 10 milioane de dolari in sus. Ma indoiesc ca Chevreon are de gand sa investeasca 20 miliarde in Ro, si asta inca inainte ca macar prima sonda sa se dovedeasca un succes financiar.
|
|||
|
|||
![]()
"Jandarmii au vechime la Pungești; Acum 89 de ani au ucis patru țărani în protestele de acolo pentru că nu au vrut să treacă la noul calendar
ACUM 89 DE ANI… Nu au vrut sã adopte calendarul gregorian în 1925 ISTORIE Patru cetãteni din comuna Pungesti au fost ucisi de jandarmi în anul 1925, din cauza faptului cã nu au vrut sã adopte calendarul gregorian. Potrivit etnografului Dan Ravaru din cadrul Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale (CJCPCT) Vaslui, noul calendar a fost cu greu acceptat de vasluieni, dar cei mai vehementi au fost cetãtenii din comuna Pungesti, unde s-au înregistrat violente între localnici si jandarmi." http://danielvla.wordpress.com/2014/...noul-calendar/ |
|
|||
|
|||
![]()
In Anglia si America se bea apa de la robinet numai foarte rar, aceasta este adusa de la mari departari, din zone nepoluate. Cei bogati isi permit apa din getari care a cazut pe pamant acum 200 000 de ani.
Si noi ar trebui sa consumam aceasta apa. Sa se trimita nave la polul nord si sa se cumpere getarul. Situatia nu este asa de rea! |
|