![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Exact. Daca am de ales intre a trai decent si nu, doar fiindca miza e...un act sau un microcip, as prefera sa imi introduc singur cipul-baubau sub piele. Eventual in direct pe youtube sau tv. :P Asa, batar sa nu mai poata unii paranoici de inima rea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cand e vorba de cipuri, unii, aceiasi, tin neaparat sa eticheteze, sa se dea drept pilda cum ca ei isi vor pune primii cipuri pentru ca sunt benefice! Vor sa fie neaparat lideri de opinie in aceasta chestiune. De ce sa asculte lumea de sfinti si de duhovnici, cand, iata, ei sunt mai sfinti ca sfintii! Cine tipa mai tare acela are dreptate!
Pun diagnostice fara a fi medici, doar-doar vor reusi sa-i intimideze pe cei care observa si demasca taina faradelegii care se lucreaza sub ochii nostri. De aceea Romania ajunge unde ajunge! Dumnezeu sa ne ajute sa ne curatam sufletul si sa nu fim piatra de poticnire pentru aproapele nostru. Si fim atenti ce duhuri ascultam. |
|
|||
|
|||
![]()
Deci, care sunt sfinții care au scris/vorbit despre cipurile RFID ?!
|
|
|||
|
|||
![]()
Am mai raspuns la aceasta intrebare.
|
|
|||
|
|||
![]()
Atunci dați un link. Care sfinți au vorbit despre cipuri ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici unul, evident. A, ca unii "fac" "sfinti politici de cartier", si asculta de ei cand sa manance sau sa doarma, asta e altceva. Tine de patologia sociala a pseudoreligiei aceleia, numite generic "babism" sau "superstitie".
|
|
|||
|
|||
![]()
Si iar ajungem la dispute interconfesionale. Valorile Ortodoxiei trebuie apreciate de catre ortodocsi.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Antonia,
Ai uitat atat de repede discutia asta? Ti-am demonstrat alb pe negru, cu sursele tale, ca nici un sfant ortodox n-a scris nimic despre vreun cip, sunt doar aburelile celor de la "apologeticum". http://www.crestinortodox.ro/forum/s...net#post471089 Last edited by AlinB; 29.10.2012 at 19:14:21. |
|
|||
|
|||
![]()
Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul
13, 16. Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Biblia este suficient de convingatoare in ceea ce priveste chip-urile. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Gratia sfintitoare si gratiile actuale | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 50 | 21.07.2013 20:41:59 |
cati copii ati vrea in conditiile actuale ? | Mirela0110 | Generalitati | 143 | 13.10.2011 15:28:56 |
|