![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nadejde , dragoste si credinta cat cuprinde , adica sa ramai ca acum , neschimbat ! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Da.Asa vreau si eu sa raman.Neschimbat.Cu credinta!
|
|
||||
|
||||
![]()
Stii situatia ta se asemana aproape perfect cu cea a Sfintei Cuv. Maria Egpiteanca asa ca trebuia sa vezi cum a trecut ea aceasta situatia dar diferita sa vezi cum s-a putut rezolva.
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
|||
|
|||
![]()
Cum adica?Putin mai explicit.Te rog.
|
|
||||
|
||||
![]()
adica si Sf.Cuv. Maria Egipteanca a fost cumva oprita de cineva sa intre in Biserica Mormantul Domnului(din cauza unui pacat de al ei:adulterul),dar ea neputand sa intre in biserica,ea inceput a plange si i-a promis Maicii Domnului ,daca se spovedeste,ea isi va schimba viata prin calugarie sau o pustnica,asa si tu oare cum trebuie sa fi avut un pacat la care Domnul S-a gandit ca tu sa-ti termini spovedania si impartasania,oarecum te-ai eliberat de un pacat care nu-ti dadeai seama si ai putut sa ajungi la moastele Sfantului Cuv.Nectarie.
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
|||
|
|||
![]()
Curios.Chiar foarte foarte extrem de curios,ciudat.:)Asta este asemanatoare tare.
Last edited by tigerAvalo9; 08.08.2011 at 21:53:48. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aceasta poveste nu Sfanta. |
|
||||
|
||||
![]()
tu trebuie sa fi avut ceva care sa fi facut trecut sau acum,presupun ca tu ai avut o perioda de deznadejde daca nu ma insel,sa ma corectezi tu,si atunci trebuie sa fi fost acel lucru care putea sa-ti tina picioare sub forma de "bolovan"
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur Last edited by vidoveczandrei; 08.08.2011 at 22:18:34. |
|
|||
|
|||
![]()
NU,nu!Mi-au aparut deodata depresia si gandurile.Poate ca mi-am pierdut cativa prieteni.Adica m-au uitat.Nu au murit ci m-au uitat.
|
|
||||
|
||||
![]()
se pare ca tu ai uitat intre timp un prieten mai important decat ceilalti,Acesta este care te ajuta megi mai departe si in plus o dragoste fara limita si una calda si prietenoasa,asta ai cam uitat prietene.Si eu gandeam asa dar in mintea mi-a ramas o persoana mult mai importanta pe care tu trebuie sa dai seama ganditu-te:Cine anume are dragostea nemarginita si rabdare?Si acest prieten nu te-a uitat niciodata :)
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care fapta este mai grea decat toate ? | mihele_m | Intrebari utilizatori | 2 | 24.08.2011 22:07:46 |
Lupta cu ecumenismul e lupta cu dracul | spre_rasarit | Generalitati | 106 | 12.04.2011 21:13:50 |
Lupta pasiva vs. lupta activa | catalin755 | Generalitati | 22 | 28.06.2010 16:35:42 |
Sufar de o boala grea dragostea!!!!!!!!! | alicia | Generalitati | 40 | 01.02.2009 13:57:19 |
viata`i grea. | ioanhodean | Generalitati | 20 | 14.07.2008 23:42:11 |
|