![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Vagul meu talent literar a vrut sa ilustreze concertul naturii-pasari de padure, pasari de balta, broaste si tantari. Mai tari ca orice muzica!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Muzica aia imi place si mie,ma bucur ca si altora! Numai bine!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Descrierea a fost frumoasă. Nu mai trebuia decât să adaugi niște ghilimele în locurile potrivite ca să ne prindem că sunt metafore.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
In ultimele 72 de ore nu am mai ascultat decat pe dumnealor! http://www.youtube.com/watch?v=l-qgum7hFXk
Avea dreptate un coleg care spunea ca varsta te schimba. Dar cand am o zi proasta atunci boxele se dezlantuie! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Scrie mare si clar care este problema chiar in titlul topicului. Matale nu esti crestin care sa-i placa muzica rock. Esti rocker. Cred ca asta spune totul. Last edited by AlinB; 17.05.2011 at 15:49:48. |
|
||||
|
||||
![]()
Și după câte văd, ești convins să mai fii încă 20 ori 200 de ani... De gustibus... Și cum împaci muzica psaltică cu muzica rock? Aș vrea și eu niște sugestii... în sufletul tău există vreo contradicție între ceea ce asculți preferențial față de ceea ce asculți în Biserică? Ești împăcat 100%? Dacă da, ascultă ce vrei... Înseamnă că ești un mare artist să poți concilia ritmuri și teme muzicale ireconciliabile, spun eu... Mă înșel?
P.S. Eu nu pot să-mi înving predispoziția rock care se suprapune, uneori, peste dorința de-a fi în consens, în orice fapt și act al zilei, cu mântuirea. E o luptă pentru mine.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La biserica pentru ca incep sa ma plictisesc, casc de mi se aud falcile trosnind cant, ma implic activ in slujba. Altfel deranjez si pe altii. Voce am, in scoala faceam parte din cor. La biserica unde merg se canta mai ritmat si slujba se termina mai repede. Astfel poate canta toata lumea pentru ca nu iti trebuie mari calitati vocale. Atmosfera iese super. Predica e scurta si ancorata in realitate, fara citate sau povestioare puerile. La 11 se termina slujba si e fain ca nu ai avut timp sa te plictisesti, ai fost ocupat tot timpul, toti au cantat si nu ai mai avut parte de vesnicele manifestari babesti. Cred ca totul tine de felul meu de a fi! |
|
|||
|
|||
![]()
A fi sau a nu fii... crestin. Fratia ta esti "urechist" in ale crestinismului. Nu-i asta un bai mare, cu conditia sa accepti schimbarea.
Fratia ta mergi la spovedit, asa? Ce-i spui duhovnicului, in afara de faptul ca ai furat, ai mintit, nu te-ai rugat, ai lipsit de la Biserica, ori ca ai mancat inghetata in post? Ai incercat vreodata sa spui, inca de la inceputul marturisirii, cu lacrimi si sudoare: "parinte, am venit aici, in fata lui Hristos, pentru ca ma simt cuprins de parere de rau in toata fiinta mea, caci iata, am ales cu propria mea voință si dorință sa-L urmez in toate faptele mele si in fiecare clipa a vietii, sa fiu crestin adică, dar m-am abătut de la calea Lui cea dreaptă prin fapte vrednice de toata rusinea; crestin fiind, am continuat sa caut placerile si folosul lumii cu multe din faptele mele, chiar atunci cand constiinta mea (!!!), judecatorul meu de la Dumnezeu daruit in aceasta lume, imi striga ca făcând acestea pe Însusi Stapanul si Domnul meu Hristos rastignesc; vai mie, netrebnicului! Primeste, parinte, pocainta mea sincera si roaga-L pe Domnul pentru mine, pacatosul, caci ma fagaduiesc sa lupt cu toate puterile mele spre a nu mai face acestea si ma fagaduiesc sa ascult de cuvantul pe care Domnul il va da sfintiei tale chiar si spre certare de-ar fi!" ? Sublinierile au rolul de a scoate in evidenta esenta intrebarii mele, marcând acele... "popasuri spre meditatie" din cuvantul duhovnicesc. Fratiei tale iti place sa canti dupa ureche fiindca asa nu trebuie sa te ostenesti cu invatatul descifrarii partiturilor. Si talent cu carul de-ai avea, cu manele n-ai sa canti in corul Catedralei. Esti speriat de inaltimea muntelui! Eu te-as sfatui (iarta-mi indrazneala, o fac doar pentru ca stiu ![]() ![]() Sa fii sanatos si grabnic spre Hristos! Cu drag, fratele tau Gheorghe, preotul. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mi s-a spus ca voi muri peste 3 ani... | pacatoasa | Vrajitoria | 215 | 30.12.2017 22:11:59 |
A venit gerul peste Romania.Lucruri bune sunt?dar lucruri rele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 15 | 06.01.2011 10:45:18 |
File de peste cu rosii | tanty12 | Intrebari utilizatori | 2 | 13.03.2010 01:47:15 |
Talcuirea evangheliilor de peste an | patinina34 | Rugaciuni | 82 | 09.01.2009 08:44:01 |
|