![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citi blonzi ai vazut tu in Bucuresti?..unde te crezi in Ardeal? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu mi-am pus poza ca sa nu mai creada lumea ca am 21 ani (sau 90, cealalta extrema).
|
|
|||
|
|||
![]()
sau in Moldova?
|
|
|||
|
|||
![]()
Am crezut că sunteți de vârsta mea...Mă scuzați:)! Doamne ajută!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cu Dumnezeu insa,orice este posibil!Este mai greu cand te rogi pentru o relatie cu o persoana prestabilita,chiar daca Dumnezeu are neinfinita putere sa indeplineasca orice rugaciune,este vb in acest caz de a doua persoana,aia pe care TU VREI"sa fie cu tine"-Dumnezeu va tine cont si de parerea acestei persoane,iar daca ea nu te place/agreeaza ,nu o va fermeca pur si simplu,pentru a-ti satisface tie dorinta egoista. Asta se intampla in vraji si farmece,cand libertatea personala a unui individ nu este respectata,si se ajunge la incantatii si apel la lucrari diavolesti pentru a subjuga o persoana pe care ti s-a pus pata dar care nu-ti da atentie pt ca NU TE PLACE(liberul ei arbitru). De aceea eu cred ca decat sa ne pierdem timpul cu rugi de cerere pentru persoane CARE CREDEM NOI ca ne sunt potrivite,mai bine ni-l petrecem cu rugi in care cerem pe cineva PE CARE DUMNEZEU NI-L CREDE POTRIVIT!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Hai că eu am văzut vreo 2-3...
|
|
|||
|
|||
![]()
I-ai controlat , sigur nu erau cocalari din aceia vopsiti de care este plin Oborul?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi asta am zis și eu. Să cerem de la Dumnezeu să ne scoată fata potrivită în cale. Nu m-am referit la una care ni se pare nouă că este bună. Că noi suntem oameni și greșim! Doamne ajută! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da că îi cunosc de mici. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Recomandare duhovnic Drumul taberei (Bucuresti) si alte intrebari | Petre. | Intrebari utilizatori | 1 | 04.04.2012 18:24:21 |
O recomandare | cred_cu_adevarat | Generalitati | 3 | 27.11.2011 19:01:43 |
întrebare + recomandare | VladCat | Generalitati | 5 | 20.07.2011 10:48:19 |
recomandare | emilliann | Generalitati | 6 | 27.01.2009 01:08:17 |
Recomandare de la preot | CristianB | Resurse ortodoxe on-line | 28 | 26.06.2008 23:57:08 |
|