![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
@ Andrei :
până acum răspundeam unor afirmații de genul ăsta în ideea că intră cineva pe forum care este neinformat și există riscul să creadă....dar acum nu cred că există acest risc...ăsta e ultimul mesaj pe care îl mai scriu fiindcă degeaba mă chinui toată ziua să fac ce trebuie dacă seara intru pe forum și îmi pierd toată starea pe care eventual am reușit să o obțin...ție în primul rând și mai apoi tuturor utilizatorilor vă doresc cu cea mai sinceră prietenie un sfârșit de post binecuvântat plin de luminare și bucurie duhovnicească Last edited by VladCat; 09.12.2010 at 12:20:57. |
|
||||
|
||||
![]()
Ne lipseste pofta de a lupta. Dupa 89 spuneam ca regimul ne-a intins nervii si suntem lipsiti de capacitatea de a lupta. Acum, la cum suntem condusi, am ajuns sa fim lipsiti de rabdare si sa spunem dupa o incercare ca nu ne mai intereseza, ca e o cauza pierduta. E nevoie de multa rabdare pentru a reusi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mulțumim la fel!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca cel mai mare defect e NESIMTIREA crasa, si felul unora de-asi bate joc de tot si te toti. De la modul cum "avem grija" de gunoiul menajer pana la felul cum unii trateaza oamenii.
Azi eram pe strada, si putin mai incolo la cativa metri era un barbat la vreo 30 de ani asa cam adus de spate- cocosat. Lordoza se numeste boala din cate stiu, coloana curbata. in fine, si trec doi baieti si-o fata si de pe partea cealalta a strazii incep sa strige la el "cocosatuleee, nu te vezi, mortii ma-tii, ia-ti o oglinda sa te vezi din spate" Imi imaginez saracu' om cum s-a simtit, a pus privirea in pamant... De ce trebuie sa indure asa ceva? Sau inca un exemplu, o prietena de-a lu' mama... are 58 de ani si-i necasatorita, e pensionata si traieste singura, si n-are nici o ruda in oras. Femeia asta, cum s-a exprimat chiar ea "cand mananca uita ca-i singura, de parca ar umple un gol". Si a ajuns incet incet sa ajunga la vreo 90-100 kg. Femeia asta nu iese din casa cate 2-3 saptamani pt ca "trec copii d-estia tineri pe strada, si chiar si oameni in toata firea cateodata si ma fac in toate felurile de ma podideste plansu'" Asta e civilizatie ma?... Mi-am adus aminte si de mine. In sc. generala aveam niste dioptrii mai mari la ochelari, aratau gen funduri de borcan. Cate insulte am putut sa primesc pt ochelarii aia... nici nu vreau sa-mi mai amintesc, pana si unii profesori faceau glume tampite. Am renuntat sa-i port, apoi mi-a trebuit tratament. In liceu am purtat lentile de contact. De ce? Adica... de ce trebuie sa existe bataia asta de joc? Mi-am mai adus aminte o faza de pe un blog cum face ala misto de cum se umfla si se uratesc gravidele, de cum fac vergeturi si de ce pofte au. Ah, sau, faza urata tare...cand eram mica aveam pe strada o vaduva care avea probleme psihice saraca. Copii n-avea. Iesea saraca pe strada in camasa de noapte si-l striga pe barbatul ei mort si plangea. Nici nu vreau sa-mi amintesc cat de batjocorita era femeia aia... strigau la ea "nebuno", "intra fa in casa ca te cauta moartea", unii chiar aruncau cu pietricele in ea... De ce bataia asta de joc? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu mai fiți așa pesimiști! România e o țară minunată, cu tradiții minunate, cu o istorie minunată, și cu adevărata credință. Iar românii sunt în general primitori, prietenoși și inteligenți. Normal că sunt și excepții de la regulă, unde nu-s?
|
|
|||
|
|||
![]()
hai ma lasa-ma... tu ai vazut cum sunt tratati copiii si animalele la tzara? ai vazut cum NU se spala ciobanii cand fac branza?....
sa fim realisti... |
|
|||
|
|||
![]()
Tu ai văzut?
|
|
|||
|
|||
![]()
DA.
p.s.-si ospitalitatea romaneasca e mai degraba slugarnicie. |
|
|||
|
|||
![]()
Unde cum și când ai văzut?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istoria Romanilor!!!:) | AndruscaCIM | Generalitati | 2 | 15.05.2012 23:18:38 |
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor | maria32 | Generalitati | 7 | 23.01.2012 01:52:10 |
Sfantul Andrei - Apostolul romanilor | Dumitru calin | Intrebari utilizatori | 0 | 01.12.2010 00:12:15 |
re-alfabetizarea romanilor | jefferson | Generalitati | 6 | 17.05.2010 15:25:47 |
Cinism si sfidare la adresa romanilor : | Iustin32 | Generalitati | 17 | 30.08.2008 19:06:07 |
|