![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai el "bossul" nici nu exista , e doar parte componenta dintr un id. ! Singurul adevar din id. este Cristi ( Cristian ) !
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ma rog,am impresia insa ca te influenteaza putin acest id....
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu , ma lasa rece , mai ales ca nu am putut sa sufar sefii ( stapanii acestei lumi , stapani si sefi trecatori ca si noi dealtfel ) !
|
|||
|
|||
![]()
Pai de asta o faci pe seful,ca nu ai putut sa ii suferi....:)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este o regula de bun simt sa nu vorbesti lucruri duhovnicesti cand mintea ta este complet pamanteasca. Cred ca la sfatul duhovnicesc se refera. Uite ce scrie in Psalmul 49: "Iar păcătosului i-a zis Dumnezeu: "Pentru ce tu istorisești dreptățile Mele și iei legământul Meu în gura ta? Tu ai urât învățătura și ai lepădat cuvintele Mele înapoia ta". Deci sa fim atenti cu sfaturile duhovmicesti daca avem caderea sa vorbim despre ele sau viata noastra este cufundata in pacat. Daca suntem pacatosi, cu teama sa vorbim despre porunci dumnezeiesti. Daca omul este curatit de patimi si ajunge sa vada lumina dumnezeiasca, fara frica putem lua sfat de la un astfel de om. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite exemplul: Nela care da sfaturi! Si precis ca are copii!!!! Stii bine ca nu la toti le da copii, oricat s-ar ruga. Si totusi unora le da copii, tomai prin tratamente. Cine s-a sfintit in viata de familie si cum? La cine te referi? Au avut casnicie normala, sau alba? Exact ceea ce a facut Nela acum aici, zice parintele Cleopa sa nu facem. 20 la fundul altuia.
|
|||
|
|||
![]()
Am ajuns sa o vedem si pe asta,mireni care il corecteaza pe parintele Cleopa!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si de unde rezulta ca la asta s-a referit si nu la sfat in general? Si tocmai ai ai raspuns tu singura: "Pentru ce tu istorisești dreptățile Mele și iei legământul Meu în gura ta? Tu ai urât învățătura și ai lepădat cuvintele Mele înapoia ta". Fix asta fac cei ce scriu lucrari teologice. La asta ma refeream eu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca Dumnezeu face lucrurile intr-un fel, neindoielnic o face spre folosul nostru, chiar fara sa o stim! REu nu stiu de ce mi se intampla un lucru sau altul (in special daca le percep ca stranii, neuzuale), dar Dumnezeu stie, nimic nu este la intamplare. De aceea este bine sa nu cartesti impotriva purtarii Lui de grija doar pentru ca nu o intelegi! Nu are rost sa ne revoltam si sa o "tinem pe a noastra" impotriva invataturii bisericii, impotriva lectiilor de viata, impotriva tuturor.. Ca poate intr-o zi Dumnezeu va spune: faca-se voia ta (adica a omului) si isi retrage mana de pe om, lasandu-l dupa mintea lui pacatoasa. O sa-ti caut link catre cuvintele parintelui Rafail Noica. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfaturi date altora... | sophia | Generalitati | 1 | 01.12.2010 23:17:44 |
Sfaturi date altora | sophia | Generalitati | 0 | 01.12.2010 23:17:42 |
ROMANII si razboiul altora... | Trandafir_Alb | Generalitati | 0 | 05.01.2010 18:38:53 |
caut date contact | guiumihai | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 02.09.2008 18:04:04 |
Minunatiile naturi date de Dumnezeu | alexa.oni | Generalitati | 3 | 01.01.2008 15:58:15 |
|