Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.09.2010, 23:13:42
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Ne legam la cap fara sa ne doara ...
Problema noastra este ce trebuie sa facem ? Crestinii ortodocsi au obligatii indiferent de situatie !
Un pastor a anuntat ca va arde coranul, ca urmare a faptului ca acolo unde a avut el parohie va fi o "mareata" moschee !
Ce trebuie sa gandim noi ? Eu zic asa: tinand cont de traditia Bisericii Ortodoxe, a nenumartilor sfinti care au darmat temple demonice cu rugaciunea sau au distrus idolii cu mana , noi trebuie sa acceptam ca arderea coranului este necesara , insa nu sub forma de provocare !
Putem da foc la un depozit intreg de corane, fara a pacatui in fata Domnului, insa nu putem face gestul ca o provocare explicita..! Aici intervine pacatul !

Eu sunt adeptul arderii tuturor coranelor !

Last edited by IonelS; 19.09.2010 at 23:24:12.
Vechi 20.09.2010, 09:48:23
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Problema noastra este ce trebuie sa facem ? Crestinii ortodocsi au obligatii indiferent de situatie !
Un pastor a anuntat ca va arde coranul, ca urmare a faptului ca acolo unde a avut el parohie va fi o "mareata" moschee !
Ce trebuie sa gandim noi ? Eu zic asa: tinand cont de traditia Bisericii Ortodoxe, a nenumartilor sfinti care au darmat temple demonice cu rugaciunea sau au distrus idolii cu mana , noi trebuie sa acceptam ca arderea coranului este necesara , insa nu sub forma de provocare !
Putem da foc la un depozit intreg de corane, fara a pacatui in fata Domnului, insa nu putem face gestul ca o provocare explicita..! Aici intervine pacatul !

Eu sunt adeptul arderii tuturor coranelor !
Tocmai aici este problema.
Acest gest pe care crestinii il pot considera legitim, pentru ei ar fi o mare provocare.
Si cum ii stim, nu prea le place sa ramana datori.
Pacat nu ar fi daca ai gasi, sa zicem, un Coran in biblioteca bunicii, pe care l-ai arde in spatele casei. Nu sunt impotriva unui asemenea gest.
Dar daca anunti asta prin toate mijloacele media ... devine provocare, aproape premeditata.
Vechi 20.09.2010, 11:50:36
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Eu nu sunt adeptul arderii Coranului, ci arderii patimilor. Nu se fac minuni prin arderea Coranului, dar prin oamenii curatiti de patimi lucreaza Dumnezeu in chip minunat.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Istorie a islamului si Coranului Petruta2 Religia Islamica 0 24.05.2007 01:43:36