![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Problema noastra este ce trebuie sa facem ? Crestinii ortodocsi au obligatii indiferent de situatie !
Un pastor a anuntat ca va arde coranul, ca urmare a faptului ca acolo unde a avut el parohie va fi o "mareata" moschee ! Ce trebuie sa gandim noi ? Eu zic asa: tinand cont de traditia Bisericii Ortodoxe, a nenumartilor sfinti care au darmat temple demonice cu rugaciunea sau au distrus idolii cu mana , noi trebuie sa acceptam ca arderea coranului este necesara , insa nu sub forma de provocare ! Putem da foc la un depozit intreg de corane, fara a pacatui in fata Domnului, insa nu putem face gestul ca o provocare explicita..! Aici intervine pacatul ! Eu sunt adeptul arderii tuturor coranelor ! Last edited by IonelS; 19.09.2010 at 23:24:12. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acest gest pe care crestinii il pot considera legitim, pentru ei ar fi o mare provocare. Si cum ii stim, nu prea le place sa ramana datori. Pacat nu ar fi daca ai gasi, sa zicem, un Coran in biblioteca bunicii, pe care l-ai arde in spatele casei. Nu sunt impotriva unui asemenea gest. Dar daca anunti asta prin toate mijloacele media ... devine provocare, aproape premeditata. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu sunt adeptul arderii Coranului, ci arderii patimilor. Nu se fac minuni prin arderea Coranului, dar prin oamenii curatiti de patimi lucreaza Dumnezeu in chip minunat.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istorie a islamului si Coranului | Petruta2 | Religia Islamica | 0 | 24.05.2007 01:43:36 |
|