![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu,ce...?Sa nu mai continuam?Sa nu facem presupuneri?Ne legam de ceea ce stim sigur,sau de ceea ce am auzit de la unul,de la altul...????
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
1. Stim ca a murit o femeie 2. Stim ca a murit in contextul unei `slujbe de exorcizare` 3. Stim ca `slujba de exorcizare` a fost facuta de Pr. Corogeanu 4. Stim ca Corogeanu nu avea binecuvantare de la episcop 5. Stim ca Corogeanu nu a fost asistat de un alt preot (asa cum prevede randuiala - cel putin, in cazul Sf. Maslu -asta daca a facut Maslu) 6. Stim ca a legat-o de o cruce si ca a tinut-o izolata, cu calus in gura. Corogeanu a declarat: `Era bolnava si era bolnava de duhuri rele. Am facut rugaciuni. A fost trei zile, da, legata pentru violenta pe care o facea si daca s-a intamplat sa intre in coma si sa faca infarct...Din punct de vedere duhovnicesc am facut un lucru corect, foarte corect. I-am facut slujbe trei zile la rand, de dezlegare, molifte, se poate spune si exorcizare. Nu i-am rupt capul, nu i-am rupt nimic, decat la maini si la picioare` Maica Marta: `Din cauza ca era bolnava la cap a trebuit sa fie tinuta in chilie si pentru asta am mai tinut-o in chilie, dupa care am dus-o in biserica. Am inceput s-o tratam asa, am zis ca intai cu rugaciuni, cu mila lui Dumnezeu, daca nu se face bine o ducem la doctor si am incercat asa cateva zile si asa a fost voia lui Dumnezeu, ca a decedat` |
|
|
|||
|
|||
|
Bine Odin,accept ca STIM SIGUR ceea ce ai scris,restul presupunem.In regula?
|
|
|
|||
|
|||
|
mai stim sigur ca a fost diagnosticata cu shizofreniem, ca a fost spitalziata, ca i s-a prescris tratament medicamentos Stim ca nu a nu era hranita suficinet Stim ca parintele nu era un preot/ duhovnic cu experienta
|
|
|
|||
|
|||
|
Mirean,mai am si job,crezi ca stau toata ziua pe forum ca sa iti raspund tie?Mai am si alte treburi importante de facut,ce stii tu?
|
|
|
|||
|
|||
|
Bine Calator,accept si ca a fost diagnosticata cu schizofrenie,ca afost spitalizata si ca i s-a prescris tratament.Restul NU.
|
|
|
|||
|
|||
|
:thumbsup:Calator,tu prea crezi ca le stii pe toate!!!Poate esti vazatoare cu Duhul si nu mai stiu eu asta,asa sa fie?WOW!MIRACLE FROM GOD!Keep going on seeing invisible things and events!:rolleyes:
|
|
|
|||
|
|||
|
Mirean,mai am si job,crezi ca stau toata ziua pe forum ca sa iti raspund tie?Mai am si alte treburi importante de facut,ce stii tu?
|
|
|
|||
|
|||
|
si care rest nu accepti ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Odin,ai renuntat...????
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| COMUNICAT DE PRESA TANACU | TANACU | Stiri, actualitati, anunturi | 50 | 15.01.2011 17:00:37 |
| Cazul Ungheni | PadreCory | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 15 | 22.05.2008 13:13:01 |
| cazul tanacu | crypo | Din Vechiul Testament | 3 | 06.04.2008 16:06:52 |
| Cazul Seraphim Rose si altii | veilur | Intamplari adevarate | 15 | 14.12.2007 23:38:12 |
|
|